Cztery pory roku w moim ogrodzie cz.1
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Trawnik faktycznie bardzo zadbany!Mój niestety jeszcze nie wygląda tak ładnie może kiedyś jak dzieci urosną i u sąsiadównie będzie cięta regulaenie trawa(zielsko) to się postaram.na razie starszy syn uczy się na trawce jeżdzić na rowerze,mniejsze ma stłuczenia przy upadkach .
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- drozd
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
dziękuję za ocenę mojego trawnika.
Moje wnuczki już też wybierają się do dziadka. Myślę, że moja trawa Wemblej wytrzyma ten najazd a jak nie to i tak odwiedziny wnuków dla nas milsze i ważniejsze. Pieska nie mam. Ostatni zdechł ze starości ale był grzeczny dołów nie kopał.
Moje wnuczki już też wybierają się do dziadka. Myślę, że moja trawa Wemblej wytrzyma ten najazd a jak nie to i tak odwiedziny wnuków dla nas milsze i ważniejsze. Pieska nie mam. Ostatni zdechł ze starości ale był grzeczny dołów nie kopał.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- drozd
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
Czy to taki rok czy moje roślinki ktoś zaczarował. Przeżyłem już trochę wiosen ale nie pamietam by tak rosliny "rosły" jak tej wiosny. Jednoroczne posadzone ok.15 maja urosły może 1cm. Byliny jakoś sobie dają radę ale też nie wszystkie.
Oto niektóre jednoroczne posadzone w połowie maja już wypędzone w doniczkach.
Aksamitka i starzec takie były wysadzone z doniczek i takie są
Seteria italika "Maxima" w ubiegłym roku urosła do1,5m a kłosy miała ok20cm a teraz..
Canny o tej porze miały zawsze już pierwsze kwiaty
Oto niektóre jednoroczne posadzone w połowie maja już wypędzone w doniczkach.
Aksamitka i starzec takie były wysadzone z doniczek i takie są
Seteria italika "Maxima" w ubiegłym roku urosła do1,5m a kłosy miała ok20cm a teraz..
Canny o tej porze miały zawsze już pierwsze kwiaty
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz
- Alionuszka
- Od: 16 cze 2009, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Pochodziłam po Twoim ogrodzie ,muszę przyznać,że widać sprawną rękę prawdziwego ogrodnika ,pierwiosnki wyszukane,funkie -giganty,kompozycja z pozostałością po ściętym drzewie podoba mi się jak również wierzba przycięta z ładnymi przyrostami.Masz również kamasję niebieską,którą chciałam mieć,ale nie udało mi się jej nigdzie upolować ,mam tylko jasnoniebieską.Pewnie masz duże doświadczenie w ogrodnictwie.
Pozdrawiam Nela
Ogródkowe rozmaitości
Ogródkowe rozmaitości