Streaked hosty
Re: Streaked hosty
Swoją Elle Carusellę oddzielam co roku a i tak za każdym sezonem silnie dąży do undulaty Mediovariegaty, osławiona Lafirynda to istny mix, każdy odrost jest inny i bądź tu mądry
Tomku, w sumie to nieważne czy się wyrodzą, czy nie- i tak wsie hosty, oprócz Stiletto są pikne ;)
Tomku, w sumie to nieważne czy się wyrodzą, czy nie- i tak wsie hosty, oprócz Stiletto są pikne ;)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 wrz 2008, o 13:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu stabilność jest koszmarna, wiele straciło cechy streaked - na ten rok odpuściłam sobie nowe zkupy popaćkańców....
Hostarus, Twoja Spiked Punch wygląda całkiem przyzwoicie. Ja w ubiegłym roku też wywaliłam pół streakeda - Ice Age Trial - jeden odrost cofnął się do Wielkiego Taty. W nagrodę w tym roku mam nie IAT a coś w rodzaju Great Expectation... - prawie cała hosta jest żółta. W ogóle u mnie wiele pasiaków żółknie, chyba ze złości....
Hostarus, Twoja Spiked Punch wygląda całkiem przyzwoicie. Ja w ubiegłym roku też wywaliłam pół streakeda - Ice Age Trial - jeden odrost cofnął się do Wielkiego Taty. W nagrodę w tym roku mam nie IAT a coś w rodzaju Great Expectation... - prawie cała hosta jest żółta. W ogóle u mnie wiele pasiaków żółknie, chyba ze złości....
Nie, po prostu masz pecha, a streaket są niepewne. Świętej pamięci Swet and Sour zrobiła się zielona pomidora Tyle,ze była po 28 euro (((
To mój już czwarty w kolekcji pomidor
To mój już czwarty w kolekcji pomidor
-
Moja Swet and Sour też truposz. Z tegorocznych, jasnokremowych liści nie przetrwał ani jeden.
- Hostarus
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 13 maja 2011, o 23:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
I have 3 different Sweet and Sour (selected) to save it... I don't like them all. One has a lot of White... another - stable white border.
This year I bought Fried Green Tomatoes streaked and it looks different! (light green with dark green - no white strikes!) I like it much more!
S&Sour:
(second on background with totally white leaves)
This year I bought Fried Green Tomatoes streaked and it looks different! (light green with dark green - no white strikes!) I like it much more!
S&Sour:
(second on background with totally white leaves)
-
Masz zdjęcie Fried Green Tomatoes streaked?
- Hostarus
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 13 maja 2011, o 23:51
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
nie only potted it week ago... maybe next weekend I will do the leaf shot.