Działeczka Gigusi, cz.5
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: działeczka Gigusi, cz.5
Giguś Kochana. Również bardzo dziękuję za życzonka. Wielką i jakże miłą niespodziankę mi zrobiłaś
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Gosieńko jesteś niesamowita Bardzo dziękuję Ci za piękną kartkę świąteczną i życzenia , zrobiłaś mi przepiękną niespodziankę
Dla Twojej rodzinki również przesyłam najszczersze życzenia PIĘKNYCH RODZINNYCH ŚWIĄT, DUŻO SZCZĘŚCIA I POMYŚLNOŚCI
Dla Twojej rodzinki również przesyłam najszczersze życzenia PIĘKNYCH RODZINNYCH ŚWIĄT, DUŻO SZCZĘŚCIA I POMYŚLNOŚCI
- JolantaG
- Od: 3 lis 2008, o 14:52
GIGUŚ ,a gdzież to się podziewasz .
Wszelkiej pomyślności i zdrówka życzę w nowym roku .
Wszelkiej pomyślności i zdrówka życzę w nowym roku .
Ja też przebiegam i życzenia zostawiam - wszystkiego naj na ten nowy rok
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Świetne są te kamienne donice ,czy jak im tam...te pierwsze wyglądają jak koryta,naprawdę ciężko coś wymyślić jest ich tyle...ja to bym z jednego zrobiła wodopój dla ptaszków ,tylko ładnie go wyeksponować ,no i super będą na kwiaty tylko jak je ustawić?czy one są z piaskowca?bo tak mi wyglądają szczerze mówiąc to trochę Ci ich zazdroszczę Twój M to jakiś zamek pewnie rozebrał
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
Mój piękny ogród - Akacjowe raczo- Cz1.'Ogród Kariny i Marka"Akacjowe Ranczo"Cz2.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochani. szczerze dziękuje za odwiedzinki. mam kłopoty z netem i kompem stąd moja nieobecność na forum.
Karinko Ty masz takie wielkie ranczo- przyjedźcie i zabierz sobie trochę tych doniczek, u Ciebie lepiej zdadzą egzamin, a szkoda mi ich niszczyć.
Nie ma problemu weźmiesz ile chcesz, choć jedna waży ok. 70kg . Pozdrawiam i dziękuje za odwiedzinki.
Karina do Joli jedziesz na otwarcie sezonu???
Karinko Ty masz takie wielkie ranczo- przyjedźcie i zabierz sobie trochę tych doniczek, u Ciebie lepiej zdadzą egzamin, a szkoda mi ich niszczyć.
Nie ma problemu weźmiesz ile chcesz, choć jedna waży ok. 70kg . Pozdrawiam i dziękuje za odwiedzinki.
Karina do Joli jedziesz na otwarcie sezonu???
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Giguś Mariolka dobrze główkuje widok byłby powalającyComcia pisze:Gosiu - gdybyś miała coś w rodzaju górki lub skarpy to te donice ułożone w piramidkę, zachodzące na siebie z posadzonymi roślinami dałyby kaskadę kwiatów.
Albo pod jakimś murkiem poukładane ale schodkowo ( musiałoby być jakieś wzmocnienie ).
http://www.budujemydom.pl/component/opt ... temid,210/
- giga45
Witaj Taruś.
Wiem, ze Mariola ma rację, tylko moja działka to istna pustynia. Nie ma górek, ani drzew, więc nawet nie mam gdzie tą piramidę ustawić.
Jest jedno miejsce-basen- hi hi, który idzie do rozbiórki bo rozpadł się całkowicie tej zimy..Tam jednak planuję różyska.
Buziaki i dziękuje za rady
Wiem, ze Mariola ma rację, tylko moja działka to istna pustynia. Nie ma górek, ani drzew, więc nawet nie mam gdzie tą piramidę ustawić.
Jest jedno miejsce-basen- hi hi, który idzie do rozbiórki bo rozpadł się całkowicie tej zimy..Tam jednak planuję różyska.
Buziaki i dziękuje za rady
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
Gosiu - to poukładaj je plecami do siebie :P
Buuuuu.....
Basenu nie będzie
Buuuuu.....
Basenu nie będzie
Już nam Gosieńka nie będzie pozowała w baseniku
A w tych "umywalkach" to się już tak nie zaprezentuje
Zmykam... bo czuję, że już się na mnie zamierza młoteczkiem
A w tych "umywalkach" to się już tak nie zaprezentuje
Zmykam... bo czuję, że już się na mnie zamierza młoteczkiem
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
to podrzuć do mnie
- karina1
- 1000p
- Od: 19 sty 2010, o 12:00
Giguś ,ale jesteś kochana , dziś pokażę twoje donice mężowi jak wróci z pracy i zobaczymy czy da się namówić ,na wypad do Legnicy,ale myślę ,że nie będzie z tym problemu,jak coś to zgadamy się na pw.Myślę,że co do otwarcia sezonu u Joli nawet jakby zaprosiła,to raczej będzie niemożliwe muszę leżakować w domku
"Przyjaciele są jak ciche anioły,które podnoszą nas,kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać" Miłego dnia,życzy Karina
- giga45
Witajcie kochane forumki.
Karinko - cieszę się, że przydadzą Wam sie te donice. Ty masz takie duże ranczo i pomysły więc u Was lepiej się przydadzą. Mnie nie potrzebne-no możne ze 2 zostawię, a reszta proszę bardzo. Zaznaczam, ze są ogromnie ciężkie i jeśli się zdecydujecie to musimy poczekać mój M wróci z sanatorium . To wtedy spokojnie możecie brać, pozdrawiam serdecznie odpoczywaj.
Gorzatko, Comciu, Taruś- no cóż basen to nieprzemyślany pomysł mojego M i niestety ale przyznał mi rację. Teraz będzie miał co robić jak wróci z sanatorium. . A w tym sanatorium jest nawet jedna forumka z Legnicy, która się przez przypadek zgadała z moim Darkiem, że mnie zna.
Pozdrawiam Was gorąco.
Karinko - cieszę się, że przydadzą Wam sie te donice. Ty masz takie duże ranczo i pomysły więc u Was lepiej się przydadzą. Mnie nie potrzebne-no możne ze 2 zostawię, a reszta proszę bardzo. Zaznaczam, ze są ogromnie ciężkie i jeśli się zdecydujecie to musimy poczekać mój M wróci z sanatorium . To wtedy spokojnie możecie brać, pozdrawiam serdecznie odpoczywaj.
Gorzatko, Comciu, Taruś- no cóż basen to nieprzemyślany pomysł mojego M i niestety ale przyznał mi rację. Teraz będzie miał co robić jak wróci z sanatorium. . A w tym sanatorium jest nawet jedna forumka z Legnicy, która się przez przypadek zgadała z moim Darkiem, że mnie zna.
Pozdrawiam Was gorąco.