Witam w ogrodzie u Aguniady
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady
Agnieszka, brzozy szybko rosna... moze sie skusisz?
dzien dobry wszystkim... piekny poranek sie zapowiada, zatem milego dnia (w pracy szybkiego, a w ogrodzie powolnego )
- ewamaj66
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Faktycznie piękny dzień, co zaczyna mnie drażnić, bo potrzebuję (a raczej mój ogród ) deszczu. Dziś wyniosę wszystkie kwiaty rosnące w domu w doniczkach, może już nie będzie przymrozków. W domu coraz ciaśniej, zabrakło parapetów i doniczki stoją na podłodze
Ewo, od dawna nie bylo deszczu? pod Wawa niezle popadalo w sobote poznym popoludniem takze rosliny maja wilgotno... myslisz ze juz czas na wynoszenie doniczkowych na zewnatrz?
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pieknie u Ciebie a trawnik poezja, czapki z glow dla tego Pana
U mnie tez niestety susza, przed sniegiem nie padalo wcale, po sniegu tym bardziej.
U mnie tez niestety susza, przed sniegiem nie padalo wcale, po sniegu tym bardziej.
- kasik 69
- Od: 10 maja 2010, o 15:04
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ślicznie u ciebie ,ale dla mnie najpiękniej przy oczku,pod brzozami,normalnie czuję jakbym tam była
Jule, Kasik - dziękuję za odwiedziny i miłe słowa! wiecie jak to jest z tym trawnikiem... najkorzystniej prezentuje się na zdjęciach, a jak sie tak przypatrzeć bliżej, to widać że krety w zimie nie próżnowały ;)
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Aguś
Już u kogoś pisałam, ale powtórzę raz jeszcze u Ciebie: mam nadzieję, że korzystacie z dobrodziejstw natury i przytulacie się do brzózek choć na kilka minut dziennie. Teraz gdy zaczynają wegetację oddają najwięcej energii..... polecam.
pozdrówka brzózkowe
Już u kogoś pisałam, ale powtórzę raz jeszcze u Ciebie: mam nadzieję, że korzystacie z dobrodziejstw natury i przytulacie się do brzózek choć na kilka minut dziennie. Teraz gdy zaczynają wegetację oddają najwięcej energii..... polecam.
pozdrówka brzózkowe
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Jagusia, no o-czy-wis-cie! że się do nich przytulamy. Za moment zaczną pylić, więc juz bedzie mniej przyjemnie...
pozdrowienia odwzajemniam dobrego dnia!
ps. ale mialas intensywny w odwiedziny działkowe weekend ;)
pozdrowienia odwzajemniam dobrego dnia!
ps. ale mialas intensywny w odwiedziny działkowe weekend ;)
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Agusiu - ogród jest zachwycający,a trawnik
Moja siostra ma "fioła" na punkcie trawnika na swojej działce,więc ja też zaczęłam zwracać na to uwagę.
Zresztą - wykoszony trawnik jest znacznie bardziej urodziwy
Jest u Ciebie pięknie,emanuje spokojem i urokiem
Moja siostra ma "fioła" na punkcie trawnika na swojej działce,więc ja też zaczęłam zwracać na to uwagę.
Zresztą - wykoszony trawnik jest znacznie bardziej urodziwy
Jest u Ciebie pięknie,emanuje spokojem i urokiem
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- arcobaleno
- 10p - Początkujący
- Od: 9 maja 2011, o 09:08
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O kurczę - ale bajka! Piękny ogród - brzozy na tle idealnego trawnika wyglądają fantastycznie ! Bardzo lubię brzozy, niestety w rodzinie sami alergicy.. Oprócz mnie
Jak dbasz o trawnik, że się tak odwdzięcza? Nasz mimo wiosennej wertykulacji, grabienia, koszenia i nawożenia nie chce byc niestety taki piękny...i do tego koniczyna i mlecze nie dają za wygraną
Pozdrawiam !
Jak dbasz o trawnik, że się tak odwdzięcza? Nasz mimo wiosennej wertykulacji, grabienia, koszenia i nawożenia nie chce byc niestety taki piękny...i do tego koniczyna i mlecze nie dają za wygraną
Pozdrawiam !
Mój Ogród
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=43400" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=43400" onclick="window.open(this.href);return false;
Krysiu - widzę, że znowu odwiedziny wykroczyły poza domowy parapet nawet nie wiesz jak mi miło, że mogę Cię u siebie gościć! najbardziej mnie cieszy Twoje wrażenie spokoju w ogrodzie - tego szukam w życiu zadbany trawnik = dużo pracy, co głównie jest zasługą mojego M. Uwielbiam gdy jest świeżo skoszony... obrzeża i ogólna kosmetyka to już moja działka i od ubiegłego lata robię to elektrycznymi nożycami do trawy, ale i tak ręka mi odpada po obejściu całości.
Arcobaleno - witaj miły gościu i dziękuję za dobre słowo! o trawnik dbamy standardowo... na wiosnę wertykulacja, nawożenie, koszenie co tydzień, ale też oprysk na dwuliścienne, bo i u mnie mlecz/koniczyna rozsiewają się okrutnie.
Arcobaleno - witaj miły gościu i dziękuję za dobre słowo! o trawnik dbamy standardowo... na wiosnę wertykulacja, nawożenie, koszenie co tydzień, ale też oprysk na dwuliścienne, bo i u mnie mlecz/koniczyna rozsiewają się okrutnie.
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Aguś
A byłaś u mnie? widziałaś jaki ogier się nam na wsi urodził?
Będę relacje składać na bieżąco Mam nadzieję, że niedługo będę mogła pomiziać i zrobić sobie z nim zdjęcie
A byłaś u mnie? widziałaś jaki ogier się nam na wsi urodził?
Będę relacje składać na bieżąco Mam nadzieję, że niedługo będę mogła pomiziać i zrobić sobie z nim zdjęcie
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!