Moja Milowa :)
- gosiakmala
- 500p
- Od: 9 sty 2011, o 14:27
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja Milowa :)
witaj Maju
super że u was też sie dzieje. Może wątek swój załóż?
super że u was też sie dzieje. Może wątek swój załóż?
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
Pozdrawiam Gosia
Małżeństwo jest to związek, w którym jedna osoba ma zawsze rację, a druga to mąż ;)
-
- 50p
- Od: 25 mar 2013, o 21:32
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Właśnie mam zamiar, tylko czekam na wiosnę, żeby coś sfotografować, bo na razie jeszcze nie ma wiele do pokazania.
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=65196" onclick="window.open(this.href);return false;
- gosiakmala
- 500p
maja to pokazuj co masz
abcd oj zima zima jeszcze u nas . pomidory i papryki pojechały do mojej mamy na parapety południowe
abcd oj zima zima jeszcze u nas . pomidory i papryki pojechały do mojej mamy na parapety południowe
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Pozdrawiam Gosia
- bunia79
- 500p
- Od: 25 cze 2012, o 23:27
Witam serdecznie Gosiu!
Początki obiecujące. Ciekawi mnie bardzo, co zrobicie z tą górą darni? Ja wyrywam swoją po kawałku i nie mam pojęcia gdzie ją upchać. Kompostownik zawalony, z dołkami M. już nie nadążał...Etap budowy mam już za sobą . Teraz jeszcze ""tylko"" 20 lat spłaty kredytu. Pikuś, może dożyję
Życzę serdecznie powodzenia!!! Będzie dobrze!!! Musi być!!
Powodzenia. Bogusia
Początki obiecujące. Ciekawi mnie bardzo, co zrobicie z tą górą darni? Ja wyrywam swoją po kawałku i nie mam pojęcia gdzie ją upchać. Kompostownik zawalony, z dołkami M. już nie nadążał...Etap budowy mam już za sobą . Teraz jeszcze ""tylko"" 20 lat spłaty kredytu. Pikuś, może dożyję
Życzę serdecznie powodzenia!!! Będzie dobrze!!! Musi być!!
Powodzenia. Bogusia
- gosiakmala
- 500p
Hej Bogusiu
u nas ta kupa darni pójdzie na wyrównanie terenu wokół domu, ktory bedzie powoli wznosił sie ku górze
u nas ta kupa darni pójdzie na wyrównanie terenu wokół domu, ktory bedzie powoli wznosił sie ku górze
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Pozdrawiam Gosia
- Alenka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu jaka piękna działeczka
I te warzywka...mniaaammi Co swoje to swoje...Zazdroszczę i podziwiam
Jeśli chcesz jakieś kwiatuszki, wiesz gdzie mnie szukać
I te warzywka...mniaaammi Co swoje to swoje...Zazdroszczę i podziwiam
Jeśli chcesz jakieś kwiatuszki, wiesz gdzie mnie szukać
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Galerie zdjęć:*Moje pelargonie * Fuksje
Moje wątki
Moje wątki
- gosiakmala
- 500p
Jutro jedziemy skopać ogródek oraz foliaczka , "monż" będzie brame spawał a ja porządki działkowe. ,usze poprzesadzać winobluszcz bo jak cegły przyjadą to będzie po nich.
Ach nie mogę sie jutra doczekać ...i ognicho zrobimy
w długi weekend sadzenie pomidorów
Ach nie mogę sie jutra doczekać ...i ognicho zrobimy
w długi weekend sadzenie pomidorów
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Pozdrawiam Gosia
- gosiakmala
- 500p
Joł!
W końcu wlazłam do ziemi
Wysiane ogórki, koper, sałata, rzodkiewka, szpinak i schowane pod agrowłókninę, a wczoraj przeprowadziłam do folii pomidorasy . Wyszło mi 27 krzaków . Starałam się poopisywać odmiany ale nie wiem czy nie pomieszane bo moja mama przesadzała do większych doniczek . ale wszystkie z akcji oprócz betaluxa bo nie wykiełkował. No a dzisiaj leje
W końcu wlazłam do ziemi
Wysiane ogórki, koper, sałata, rzodkiewka, szpinak i schowane pod agrowłókninę, a wczoraj przeprowadziłam do folii pomidorasy . Wyszło mi 27 krzaków . Starałam się poopisywać odmiany ale nie wiem czy nie pomieszane bo moja mama przesadzała do większych doniczek . ale wszystkie z akcji oprócz betaluxa bo nie wykiełkował. No a dzisiaj leje
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Pozdrawiam Gosia
- gosiakmala
- 500p
Ogórki powschodziły, pomidory kwitną, zawiązują owoce. 4 czerwca zaczynamy budowe. Oj będzie się działo, ale mój ogródek mam nadzieję, że nie będzie tknięty
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Pozdrawiam Gosia
- Alenka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2013, o 15:11
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Pokazuj co tam jeszcze masz w swoich włościach
Gratuluję pomidorków i ogórasów...Aż mi ślinianki zapracowały ma myśl o nich
Gratuluję pomidorków i ogórasów...Aż mi ślinianki zapracowały ma myśl o nich
Mój balkonik -->Moja kolorowa oaza *cz.3*, Początki hoyozy i inne roślinki Madzia
Moje wątki
Moje wątki
gosiakmala jak Twój ligustr, przyjął się ? w ten weekend sama będę sadziła 300 sztuk... już nie mogę się doczekać
Pozdrawiam Bogusia
- gosiakmala
- 500p
BP82 hej. Tak, przyjął się , ale aktualnie z uwagi na fakt, iż z mojej pięknej działki zrobił się teren budowy to i ligustr dostał po grzbiecie . ALe to nic, będe miała domek, swój wymarzony
Moja Milowa
Pozdrawiam Gosia
Pozdrawiam Gosia
To świetnie, ja właśnie dziś posadziłam swoje 300 sztuk... padam na twarz ... już nie mogę się doczekać kiedy będzie wysoki i gęsty jeśli możesz to wrzuć zdjęcie jak teraz wygląda. Pozdrawiam Bogusia
Pozdrawiam Bogusia