Przymrozki w sadzie i ogrodzie.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 kwie 2008, o 11:49
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
-
- 50p
- Od: 25 paź 2008, o 18:16
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Przyjeżdżaj do nas:) Dopiero były powodzie a zachwile susza. Dzisiaj już wstawili znaki na pewnym odcinku o zakazie wstępu do lasu... słońce praży, tylko w wodzie siedzieć;D
ogródeczek
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
storczyki
"Czasem człowiek sądzi, że ujrzał już dno ludzkiej głupoty, ale spotyka kogoś, dzięki komu dowiaduje się, że ta studnia jednak nie ma dna. "
- 100krotka
- Od: 2 gru 2008, o 20:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
O tak tak, u nas na przykład...selli7 pisze:A to gdzieś w Polsce jest tak ciepło, że można się kąpać ? .
...tak przynajmniej twierdzą moje dzieci ;-)
"Dużo ludzi nie wie, co robić z czasem. Czas nie ma z ludźmi tego kłopotu. " (Magdalena Samozwaniec)
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
Moje linki - i aktualny
Wizytówka
-
- 1000p
- Od: 9 sie 2008, o 19:20
Dokładnie jak mówi 100krotka, okolice Rzeszowa a po dzisiejszym dniu to woda cieplutka;D
ogródeczek
storczyki
storczyki
- dominikams
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Ochrona chemiczna przed przymrozkami
Czy ktoś z was stosował preparaty przeciw przymrozkom wiosennym? Jeśli tak, to były jakieś efekty?
http://www.agroniwa.pl/files/10_prepara ... zkowe3.pdf
Najbardziej obiecująco wygląda Help, ale czy faktycznie działa? Chętnie bym wypróbowała, ale czy on tylko w takich dużych (10L) opakowaniach jest dostępny? Asahi mam, ale on bardziej regeneracyjnie działa
http://www.agroniwa.pl/files/10_prepara ... zkowe3.pdf
Najbardziej obiecująco wygląda Help, ale czy faktycznie działa? Chętnie bym wypróbowała, ale czy on tylko w takich dużych (10L) opakowaniach jest dostępny? Asahi mam, ale on bardziej regeneracyjnie działa
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 15 gru 2009, o 11:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Ochrona chemiczna przed przymrozkami
Też bym kupiła żeby spróbować czy będą efekty ale 10 l to na 0,5 ha,nie zużyję tyle.Ciekawe czy nie mają tego w sklepach ogrodniczych w mniejszych opakowaniach.Na forach sadowniczych cicho o tej metodzie
-
- Od: 1 maja 2008, o 18:51
Re: Ochrona chemiczna przed przymrozkami
Jak to cicho? jak to cicho? a temat: "zabezpieczenie sadu przed przymrozkiem"? Momentami nawet "zbyt gorąco" tam było... i pewnie sam temat wróci jak przyjdzie na to czas...suzana pisze:...Na forach sadowniczych cicho o tej metodzie
Pozdrawiam serdecznie