Skrętniki i inne kwiaty domowe daszki
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 lut 2012, o 12:39
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Skrętniki i inne kwiaty domowe daszki
Daszka ,no przepiękne te adenia,proszę opisz jak się nimi opiekujesz,jak często podlewasz i na oknie o jakiej wystawie stoją???
Widzę,że stoją na podstawce z kamykami ,to chyba o wilgotność chodzi tak???
Ja mam 2 tzn zostało mi 2 z kilkunastu,już sama nie wiem co robię nie tak ,dlatego Twoja podpowiedź bardzo by mi pomogła
Widzę,że stoją na podstawce z kamykami ,to chyba o wilgotność chodzi tak???
Ja mam 2 tzn zostało mi 2 z kilkunastu,już sama nie wiem co robię nie tak ,dlatego Twoja podpowiedź bardzo by mi pomogła
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
poszukuję ,sprzedam
Miłość Boga nie polega na tym,żeby chronić nas przed nieszczęściem ,ale na tym,że obiecuje być przy nas ,kiedy nas dotknie
Ale masz piękne te adenium, jak weszłam na to forum i się dowiedziałam , że jest coś takiego też na nie zachorowałam, ale przymierzę się do nich dopiero na wiosnę, jak będzie więcej światła, na pewno lepiej wzejdą
Póki co podziwiam Twoje Przecudną masz też azalię
Póki co podziwiam Twoje Przecudną masz też azalię
Witaj kochana po długiej przerwie, adenia faktycznie piękne i jakie mają błyszczące listki;) .Czekamy na relację z reszty twoich domowników zielonych;)
- fiskomp
- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Jak superowa kolekcja adenium - chyba nowa miłość, spore zrożnicowanie wielkości, grubości sadzonek jednakowo traktowanych .
A co ze skrętnikami , te z pierwszych fotek cudne, jak im się wiedzie.
A co ze skrętnikami , te z pierwszych fotek cudne, jak im się wiedzie.
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka
Pozdrawiam - Baśka
- AnnaAgnieszka
- 1000p
- Od: 16 sie 2010, o 10:03
Gratuluję hodowli adenium, będę podglądała jak zakwitną. Również czekam na opis ich hodowli
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Wszystkie roślinki Daszko piękne, ale te Twoje kliwie to istne cuda
Oj coraz bardziej przyciąga ta roślinka moje Coś czuję, że jak na nią gdzieś trafię to już bez niej nie wyjdę.
Oj coraz bardziej przyciąga ta roślinka moje Coś czuję, że jak na nią gdzieś trafię to już bez niej nie wyjdę.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
Wątek sprzedażowy: Sprzedam, kupię, wymienię rośliny doniczkowe
Aktualny wątek: Doniczkowi domownicy Eli cz. 7 Poprzednie części: Spis moich wątków
-
- Od: 15 lut 2012, o 12:39
Kliwie ,aż dech mi zaparło
Moja nieuleczalna choroba, cz.2
poszukuję ,sprzedam
poszukuję ,sprzedam
Dzięki za pochwały to balsam na nasze starania i miłość do kwiatów . Ja nawet myślałam że moje kłopoty i brak opieki obraziłam swoje kwiaty. Teraz kiedy znów poświęcam im czas oddają mi swoim wyglądem radość. W tym roku pięknie kwitły kaktusy bo były w ogrodzie. Na ogrodzie bez mojej opieki łatwiej było przetrwać, Mam wiele kwiatów ogrodowych tylko nie wiem czy mogę tu je pokazywać?
Brawa dla gloriozy. Kliwia żółta przecudny ma kolorek, ale jak pomarańczowa obficie i równocześnie pięknie kwitła.A kaktusy chwalę każdego z osobna piękne:).
- elcia1974
- Od: 23 lip 2009, o 18:25
Śliczna kolekcja kaktusów i te ich cudne kwitnienia
Wprawdzie "kłujaczki" to nie moja bajka, ale piekne i dobrze wypielęgnowane roślinki zawsze trzeba pochwalic.
A co do Twoich kwiatuszków ogrodowych to myślę, że teraz, kiedy "wylądowaliśmy" w tzw. off-topie możesz spokojnie
je pokazac. Zresztą u wielu forumowiczów napotkałam takie mieszane wątki.
Ja przynajmniej chętnie na nie popatrzę, bo własnego ogródka niestety nie mam i wyżywam sie roślinnie jedynie w domciu.
Wprawdzie "kłujaczki" to nie moja bajka, ale piekne i dobrze wypielęgnowane roślinki zawsze trzeba pochwalic.
A co do Twoich kwiatuszków ogrodowych to myślę, że teraz, kiedy "wylądowaliśmy" w tzw. off-topie możesz spokojnie
je pokazac. Zresztą u wielu forumowiczów napotkałam takie mieszane wątki.
Ja przynajmniej chętnie na nie popatrzę, bo własnego ogródka niestety nie mam i wyżywam sie roślinnie jedynie w domciu.
Droga przez las nie jest długa, jeśli kocha się osobę, którą idzie się odwiedzic.
- fiskomp
- Od: 1 wrz 2010, o 21:22
Co za ilość kaktusuków i to kwitnących, pięknie razem wygladają, a kliwia cudo....
Będzie dobrze,....a kwiaty zawsze daja rodość. Kolekcję skrętników odbudujesz, tu na FO zawsze ktoś wspomoże.
PW
Zieloni podopieczni u Fiskomp'a
Pozdrawiam - Baśka
Pozdrawiam - Baśka