Zielone takie mi tam
-
- 100p
- Od: 5 paź 2011, o 19:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielone takie mi tam
zaznaczam wątek:) będę zaglądać
torebka kobiety nie jest po to, aby coś w niej znaleźć, tylko po to aby wszystko w niej mieć
działka z widokiem na... samoloty:)
gry planszowe-sposób ma kreatywne spędzenie czasu ze znajomymi
działka z widokiem na... samoloty:)
gry planszowe-sposób ma kreatywne spędzenie czasu ze znajomymi
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jak wszystko urośnie to będzie pięknie i kolorowo
o a wyjaśnicie mnie zielonej o co chodzi z tym pikowaniem? Bo tak w zasadzie to czytam i w sumie to dokładnie nie wiem na czym to polega i po co się to robi? pewnie teraz wyszło jaka kompletnie ogrodniczo zielona jestem
pozdrawiam
Karolina
Karolina
Witam pierwszy raz! Zamiast się przygotowywać do praktyk to cały wątek przejrzałam dokładnie, jak pójdzie coś nie tak to będzie to Twoja wina, Anankee Roślinki wszystkie przepiękne, podziwiam Twój zapał z tym pikowaniem, przesadzaniem. I strasznie zazdroszczę balkonu, nie mówiąc już o skrzynce Jako że jestem fanką owadożernych: co tam słychać u predatorka? Cośtam miałam jeszcze pochwalić ale zapomniałam, może później mi się przypomni. Zajrzę tu jeszcze na pewno
karcias postaram się wyjaśnić- w pikowaniu chodzi o to, że malutkie roślinki, gęsto posadzone, oddziela się od siebie by miały więcej miejsca
karcias postaram się wyjaśnić- w pikowaniu chodzi o to, że malutkie roślinki, gęsto posadzone, oddziela się od siebie by miały więcej miejsca