Tara - oaza marzeń cz.6
- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: tara - oaza marzeń cz.6
Grażynko emocje, emocje, nadzieje, nadzieje................... mój M nie ogląda ale ja lubię piłkę, boks.
Gdybym ogród miała kolo domu to na pewno siedziałabym od rana do wieczora, zazdroszczę jesteś szczęściara.
Aguś nie przeczę bodziszki nie zawodzą, uwielbiam je w takich dużych skupiskach mam inne ale to już nie to, choć też kwitną
dzisiejszy zakup pnąca Morgengruss" zastanawiam sie tylko czy nie wstawić ja na razie z doniczką, bo New Dawn odbija tylko w tym roku nie będzie widze "burzą kwiatów"
dzwonki brzoskwiniolistne
Winchester Cathedral
piwonie szaleją
Gdybym ogród miała kolo domu to na pewno siedziałabym od rana do wieczora, zazdroszczę jesteś szczęściara.
Aguś nie przeczę bodziszki nie zawodzą, uwielbiam je w takich dużych skupiskach mam inne ale to już nie to, choć też kwitną
dzisiejszy zakup pnąca Morgengruss" zastanawiam sie tylko czy nie wstawić ja na razie z doniczką, bo New Dawn odbija tylko w tym roku nie będzie widze "burzą kwiatów"
dzwonki brzoskwiniolistne
Winchester Cathedral
piwonie szaleją
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Z Morgengruss będziesz na pewno zadowolona.
U mnie przezimowała bez kopca a teraz obsypana pąkami.
Drugi jej sezon a ma już 150 cm.
Uwielbiam te jej kolory i rozczochrane kwiaty.
Poza tym powtarza kwitnienie .
U mnie przezimowała bez kopca a teraz obsypana pąkami.
Drugi jej sezon a ma już 150 cm.
Uwielbiam te jej kolory i rozczochrane kwiaty.
Poza tym powtarza kwitnienie .
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Winchester Cathedral właśnie sobie zamówiłam i czekam. Widzę, że ona bardzo oryginalnie kwitnie. Pączuszki ma różowe i z nich rozwija się biały kwiat. Czy tak?
Takich bodziszków jak twoje Taruniu to jeszcze u nikgogo nie wiedziałam. Obłędne. Jaka to odmiana? Czy są ekspansywne?
Takich bodziszków jak twoje Taruniu to jeszcze u nikgogo nie wiedziałam. Obłędne. Jaka to odmiana? Czy są ekspansywne?
- oliwka
- Od: 24 mar 2008, o 13:31
Pytałaś u mnie o tę Morgen.
Tak sobie myślę, że szkoda ją cały sezon trzymać w małej donicy(chyba że źle Cię zrozumiałam).
Skoro ma być w tym roku w donicy, to może chociaż dać jej dużą?
Tak sobie myślę, że szkoda ją cały sezon trzymać w małej donicy(chyba że źle Cię zrozumiałam).
Skoro ma być w tym roku w donicy, to może chociaż dać jej dużą?
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Aniu-pisałas\ś u mnie że kupujesz sosnę koreańską....a ja mam jodłę Abies koreana (jodła koreańska) Silberlocke
one są zupełnie inne.....
one są zupełnie inne.....
to którą będziesz miała ????Grażynko po co wlazlam do Twojego ogrodu szkoda ze mnie nie przepędziłaś, bo widzisz dziś byłam w ogrodnictwie a tam jest nasza Tralalaluszy i już odstawiła dla m nie dużą donicę z kwitnącymi szyszkami sosny koreańskiej - wiesz w zasięgu oka był M po co chłopak ma się n e r w o w a ć a tak jeszcze nie wie, nieświadomie przywiezie we wtorek czy środę sosenkę, a miałam już nic nie kupować, szlaban jak wiadomo szlaban jak jedzie pociąg trzeba podnieść prawda
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
Jodłę Już stoi odstawiona w kącik, czeka na Tarunię. Od razu z szyszeczkami
Pozdrawiam - BabajAGA
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
Aaaa...no to ok Jodełka jest śliczna.....czekam na zdjęcie
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...Taruniu jaki to bodziszek -cudo...
Jodełka z szyszuniami-cudo to będzie prawdziwe.Bodzichy niesamowity dały pokaz-ten kolorek!!!
Morgen piękna i powabna-oglądam ją u Nelusi(bo wszystkiego niestety nie mogę mieć)
Aniu jeszcze takie dorodn e piwonie Ci kwitną?U nas już po kwieciu-jeszcze tylko biała panienka jaśnieje u mnie w ciemnym kącie.
Morgen piękna i powabna-oglądam ją u Nelusi(bo wszystkiego niestety nie mogę mieć)
Aniu jeszcze takie dorodn e piwonie Ci kwitną?U nas już po kwieciu-jeszcze tylko biała panienka jaśnieje u mnie w ciemnym kącie.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- tara
Grażynko - Morgengruss już w swoim domku, dzięki za potwierdzenie mojego wyboru oczywiście ze wskazaniem na Tralaluszy,
Wandziu powiem nieskromnie bardzo mi się podobają moje bodziszki - to himalajskie, polecam tylko trzeba je trzymać w ryzach, są ekspansywne,
Oliwko - Morgengruss posadziłam na stałe miejsce, a New Dawn będzie czekać w poczekalni jak odbije ok jak nie trudno!
Grażynko - Tralaluszy/Aga już mnie "wyprostowała" ja dostaje małpiego rozumu jak przychodzę do Agi bo zawsze coś wpadnie w oko...
Lora - nie przeczę piękny
An-ka - szaleje mój niebieski a u Ciebie pewnie też, jak co to daj mu ode mnie w łeb Morgengruss - malutki a ma już 5 kwiatów, liczę ze z Barockiem dogadają się i spotkają się i zaplotą pergolę.
U mnie piwonie dopiero zaczynają, wczoraj zobaczyłam kwiat pierwszego maku a różyce się budzą.........
pozdrawiam
Wandziu powiem nieskromnie bardzo mi się podobają moje bodziszki - to himalajskie, polecam tylko trzeba je trzymać w ryzach, są ekspansywne,
Oliwko - Morgengruss posadziłam na stałe miejsce, a New Dawn będzie czekać w poczekalni jak odbije ok jak nie trudno!
Grażynko - Tralaluszy/Aga już mnie "wyprostowała" ja dostaje małpiego rozumu jak przychodzę do Agi bo zawsze coś wpadnie w oko...
Lora - nie przeczę piękny
An-ka - szaleje mój niebieski a u Ciebie pewnie też, jak co to daj mu ode mnie w łeb Morgengruss - malutki a ma już 5 kwiatów, liczę ze z Barockiem dogadają się i spotkają się i zaplotą pergolę.
U mnie piwonie dopiero zaczynają, wczoraj zobaczyłam kwiat pierwszego maku a różyce się budzą.........
pozdrawiam
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Najważniejsze, że się budzą do życia.
U mnie te co przemarzły do pnia teraz pędza jak na akord.
Dobrze będzie.
U mnie te co przemarzły do pnia teraz pędza jak na akord.
Dobrze będzie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- nirali
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
Aniu u Ciebie piwonie w pełni kwitnienia a moje tuż po.Bodziszki nie dość że niezawodne to imponująco wyglądają
Podoba mi się też ta ''Winchester Cathedral'' jest jakby delikatnie różowawa czy to moje odczucie?
Podoba mi się też ta ''Winchester Cathedral'' jest jakby delikatnie różowawa czy to moje odczucie?
- tara
Grażynko masz rację nasze róże rosną na akord, nawet dobrze im chyba zrobiło ścięcie - dostały po uszach albo rośna albo jak to mówią: gleba
Nirali - miło, że wpadłaś do mnie - moje piwonie sa w fazie kwitnienia dopiero, bodziszki w tym roku szaleją Winhester Cathedral - w ub.sezonie kwitła w grudniu, jest biała nie zauważyłam różowości.
Bonica odbiła jak świeca wśród bodziszków i dzwonków skupionych
Capitan Howard - taka była karteczka, cudownie pachnie, na łodyżce kilka kwiatów a wszystkie duże
NN mchówka, obsypana kwiatami
pozdrawiam i zapraszam
Nirali - miło, że wpadłaś do mnie - moje piwonie sa w fazie kwitnienia dopiero, bodziszki w tym roku szaleją Winhester Cathedral - w ub.sezonie kwitła w grudniu, jest biała nie zauważyłam różowości.
Bonica odbiła jak świeca wśród bodziszków i dzwonków skupionych
Capitan Howard - taka była karteczka, cudownie pachnie, na łodyżce kilka kwiatów a wszystkie duże
NN mchówka, obsypana kwiatami
pozdrawiam i zapraszam