Ogródek AGNESS
- kwiaty_poli
- 500p
- Od: 5 gru 2011, o 16:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogródek AGNESS
Po spacerze po Twoim ogrodzie troszkę się rozmarzyłam
Ozdoby wielkanocne są po prostu CUDOWNE!
Ozdoby wielkanocne są po prostu CUDOWNE!
- AgaNet
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga, ty to jednak zdolniacha jesteś ! Piękne te wianki
Fotki z ogrodu bardzo energetyzujące - i tego nam trzeba
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Agunia cieszę się, ze nie nudzą się Wam moje widoczki, mimo, że to ciągle wspomnienia Już nie mogę się doczekać nawet najmniejszego kwiatuszka, ale wiosennego
Majeczko a ja strajkuję okna pomyję dopiero po świętach, jak będzie pogoda Część mam pomytych, a reszta musi poczekać ....
Aguś w takim razie cieszę się bardzo i pokazuję dalej
Aniu to dobrze, ze się nie nudzą Dopóki nie będzie nowych, będą wspomnienia
Milenko bardzo mi miło, że podobają Ci się moje widoczki.... faktycznie z trawnika pozostały już tylko kręte , wąskie ścieżki
Kasiu bardzo się cieszę ..... może faktycznie kolorowe wspomnienia troszkę umilą nam ten paskudny czas oczekiwania na wiosnę..... już coraz trudniej wytrzymać....
Wajgelkę szczerze polecam, to wspaniały krzew.... przez cały sezon piękny..... wiosną przyciąga wzrok masą ślicznych dzwoneczków, latem wspaniałe zielone tło dla kolorowych roślin, a jesienią pięknie przebarwia się na złoto
Co do granic rabat..... wspaniale się sprawdza taki sprzęt do obrzeży.... taki... półokrągły szpadel pięknie odcina darń, którą później bardzo łatwo usunąć
Małgosiu.... no naprawdę trudny teraz okres..... zima już wszystkim bardzo dokuczyła..... ale musimy wytrwać
Madziu ja mam tylko jedną odmianę Wajgeli. 2 krzaki. Chętnie posadziłabym jeszcze inne, one są takie piękne, ale niestety nie mam miejsca... Zazdroszczę, ze masz aż 4 odmiany
Polu bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie i serdecznie zapraszam
Aguś dziękuję za cieplutkie słowa, miło mi, że wianuszki podobają Ci się
Pokażę wianuszek, który zrobiłam dziś na zamówienie..... jest ogromny.... ponad 50 cm. Będzie wisiał pod mosiężnym żyrandolem
Majeczko a ja strajkuję okna pomyję dopiero po świętach, jak będzie pogoda Część mam pomytych, a reszta musi poczekać ....
Aguś w takim razie cieszę się bardzo i pokazuję dalej
Aniu to dobrze, ze się nie nudzą Dopóki nie będzie nowych, będą wspomnienia
Milenko bardzo mi miło, że podobają Ci się moje widoczki.... faktycznie z trawnika pozostały już tylko kręte , wąskie ścieżki
Kasiu bardzo się cieszę ..... może faktycznie kolorowe wspomnienia troszkę umilą nam ten paskudny czas oczekiwania na wiosnę..... już coraz trudniej wytrzymać....
Wajgelkę szczerze polecam, to wspaniały krzew.... przez cały sezon piękny..... wiosną przyciąga wzrok masą ślicznych dzwoneczków, latem wspaniałe zielone tło dla kolorowych roślin, a jesienią pięknie przebarwia się na złoto
Co do granic rabat..... wspaniale się sprawdza taki sprzęt do obrzeży.... taki... półokrągły szpadel pięknie odcina darń, którą później bardzo łatwo usunąć
Małgosiu.... no naprawdę trudny teraz okres..... zima już wszystkim bardzo dokuczyła..... ale musimy wytrwać
Madziu ja mam tylko jedną odmianę Wajgeli. 2 krzaki. Chętnie posadziłabym jeszcze inne, one są takie piękne, ale niestety nie mam miejsca... Zazdroszczę, ze masz aż 4 odmiany
Polu bardzo się cieszę, że podoba Ci się u mnie i serdecznie zapraszam
Aguś dziękuję za cieplutkie słowa, miło mi, że wianuszki podobają Ci się
Pokażę wianuszek, który zrobiłam dziś na zamówienie..... jest ogromny.... ponad 50 cm. Będzie wisiał pod mosiężnym żyrandolem
- imwsz
- Od: 22 lip 2011, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No moja droga toż Ty rób tylko na płatne zamówienia. Kasa spłynie jak nic
Pozdrawiam - Ilona
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
Moje wątki: Moje wątki-spis treści
Na glinie malowane - 2014 - aktualny Gdy ?odpoczywam? od ogrodu - m.in. robótki ręczne - aktualny
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Wielki i piękny!
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Kolory wiosenne Wreszcie coś optymistycznego, bo prognozy to raczej nie bardzo.
- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Aguś dzięki za kolorowe zdjęcia Od razu mi lepiej
Idę zaraz kupić spraya kilka kolorów i pójdę popsikać ten okropny śnieg
U mnie prószy
Idę zaraz kupić spraya kilka kolorów i pójdę popsikać ten okropny śnieg
U mnie prószy
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Aguś cudny....czasem żałuję że nie mam takich żyrandoli.
Przypomina mi się babciowy domek
-- Pt 22 mar 2013 08:57 --
-- Pt 22 mar 2013 08:57 --
- AgaNet
- Od: 26 sie 2010, o 11:00
Aga, piekny ten wianek pod żyrandol
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Ilonko wianuszki robię na zamówienie sobie do domku, to tylko kilka, do każdego pomieszczenia po jednym
Dorotko, Agatko. Ewuniu, Aniu, Aguś, Aguś ,kochane dziękuję za miłe słowa o wianuszku to był pierwszy wianek, który robiłam do powieszenia w ten sposób, z wiszącymi jajeczkami.... powiem szczerze.... chociaż to trochę nieskromnie .... ale byłam nim zachwycona, zdjęcia naprawdę nie oddają prawdziwego uroku.... tym bardziej, że robione wieczorem przy blasku flesza, więc wianuszek jest przejaskrawiony..... w rzeczywistości kolory są dużo delikatniejsze , ładniej ze sobą grają.... i zieleń i żółć jest dużo spokojniejsza, bardziej stonowana.... no i nie widać tego jaki jest ogromny
Dorotko, Agatko. Ewuniu, Aniu, Aguś, Aguś ,kochane dziękuję za miłe słowa o wianuszku to był pierwszy wianek, który robiłam do powieszenia w ten sposób, z wiszącymi jajeczkami.... powiem szczerze.... chociaż to trochę nieskromnie .... ale byłam nim zachwycona, zdjęcia naprawdę nie oddają prawdziwego uroku.... tym bardziej, że robione wieczorem przy blasku flesza, więc wianuszek jest przejaskrawiony..... w rzeczywistości kolory są dużo delikatniejsze , ładniej ze sobą grają.... i zieleń i żółć jest dużo spokojniejsza, bardziej stonowana.... no i nie widać tego jaki jest ogromny
- korzo_m
- Od: 17 kwie 2006, o 10:14
Och te Twoje odgrzewane kotlety, ja mogę je konsumować cały czas szczególnie, że za oknem zimno, biało.
Ostatni wianek jak zawsze cudo
Ostatni wianek jak zawsze cudo
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przepiękne wianki ...takie wiosenne , bo my wszyscy jesteśmy umęczeni tą zimą . Masz Aguś wyczucie piękna , stylu i wiele w nie wkładasz - to widać .
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam Cię serdecznie
Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...