Zielony Zakątek !!!
- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Gosiu ależ cudowny prezent dostałaś!!!
Hosta tez robi wrażenie
Hosta tez robi wrażenie
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dorotko - na leżaczku chętnie poleżę ale póki co pogoda paskudna , może choć długi weekend pogoda się z lekka poprawi
Jacku - Staram się aby było ładnie bo w takim miejscu fajnie się potem odpoczywa , oby tylko na ten odpoczynek potem znaleźć czas Przypuszczam że chodzi ci o te białe kwiatki że z czasem są kłopotliwe tak ? póki co na rzazie nie sprawiają kłopotu z tym że muszę przyznać że liście są okropne leżą bez życia przysłaniając wszystko wokół nich ale zobaczymy najwyżej wykopie
Renatko - Fakt prezencik przesłodki a co do Hosty to jest wprost nie samowita jest posadzona w drewnianej donicy " wykonania mojego męża " już cztery lata nigdy nie przemarza a co najdziwniejsze obok niej jest druga donica w której rośnie iglak , jakaś miniaturka którą formuje na bonsai - amatorsko i też nie przemarzł
Jacku - Staram się aby było ładnie bo w takim miejscu fajnie się potem odpoczywa , oby tylko na ten odpoczynek potem znaleźć czas Przypuszczam że chodzi ci o te białe kwiatki że z czasem są kłopotliwe tak ? póki co na rzazie nie sprawiają kłopotu z tym że muszę przyznać że liście są okropne leżą bez życia przysłaniając wszystko wokół nich ale zobaczymy najwyżej wykopie
Renatko - Fakt prezencik przesłodki a co do Hosty to jest wprost nie samowita jest posadzona w drewnianej donicy " wykonania mojego męża " już cztery lata nigdy nie przemarza a co najdziwniejsze obok niej jest druga donica w której rośnie iglak , jakaś miniaturka którą formuje na bonsai - amatorsko i też nie przemarzł
- JacekP
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Śniedki (tak, to te białe) rosną w nieładzie to raz ale dwa, że okropnie się sieją. Po pewnym czasie rosną wszędzie
- aagaaz
- 1000p
- Od: 7 maja 2011, o 10:58
Wpadłam z rewizytą
Śliczne początki wiosny - tyle się czekało na nią a teraz już dawno zapomniało. W domku też zauważyłam masz ślicznie urządzone.
Dzieci widzę już podrośnięte
Tulipany pięknie kwitły..A ten Ice Cream prześliczny ..
Będę zaglądać
Śliczne początki wiosny - tyle się czekało na nią a teraz już dawno zapomniało. W domku też zauważyłam masz ślicznie urządzone.
Dzieci widzę już podrośnięte
Tulipany pięknie kwitły..A ten Ice Cream prześliczny ..
Będę zaglądać
- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Gosieńko jestem z rewizytą .Bardzo podobają mi się Twoje roślinki,a w szczególności Tulipanki i coś co bardzo bym chciała. Fuksja na pniu
- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Jacku - chyba nie będzie aż tak źle będę ich pilnować ażeby nas nie opanowały
Agnieszko - Tak dzieciaczki już maja Alicja 6 lat Kubuś 5 lat czas szybko leci nawet nie wiem kiedy to tak szybko minęło , ale cóż czas płynie do przodu . A co do urządzania domu po prostu to uwielbiam lubię ładne dodatki , śliczne bibeloty nie lubię przesytu wszystko z sobą musi współgrać lubię blask świec wieczorem i przepiękny zapach wanilii . Czasami aż się zastanawiam jak to jest czy ja nie mogę mieć jedne zamiłowania na które będę miała mnóstwo czasu ? chyba nie ! I tak Kwiatki i Warzywka , dekoracja swojego wnętrz a oprócz tego lubię słuchać muzyki ale nie tylko tak że włączę i słucham szperam w internecie szukam nietuzinkowych utworów czytam o wykonawcach jednym słowem wgłębiam się też w rzeczy teoretyczne . Ale jak bym miała z czegoś zrezygnować to by dopiero było trudne i chyba nie wykonalne !!!
Gosiu - Dziękuje za rewizytę fajnie że Ci się podoba Fakt najwięcej mam Tulipanów i Lili Tulipany już kończą swój spektakl ale za to lilie dopiero zaczną już się doczekać nie mogę . Jest też kilka innych ale jednak przewaga Tulipanów i Lili których jesienią na pewno przybędzie obym jednak zachowała zdrowy rozsądek
Teraz kilka zdjęć i uciekam poskubać
Z innej beczki . Azalia pięknie kwitła ale czy powtórzy kwitnienie ?
Truskawkowy narożnik , jak je sadziłam zachowałam rozsądne odległości , ale one pokryły każdą lukę są niesamowite . Pięknie się rozrastają mają duży smaczny owoc
Warzywnik mały ale upchałam wszystko co się dało nawet na samym końcu wsieje szczaw , mam nadzieje że wzejdzie . Będzie miała troszkę mało słońca , ale mam nadzieje da sobie radę
Agnieszko - Tak dzieciaczki już maja Alicja 6 lat Kubuś 5 lat czas szybko leci nawet nie wiem kiedy to tak szybko minęło , ale cóż czas płynie do przodu . A co do urządzania domu po prostu to uwielbiam lubię ładne dodatki , śliczne bibeloty nie lubię przesytu wszystko z sobą musi współgrać lubię blask świec wieczorem i przepiękny zapach wanilii . Czasami aż się zastanawiam jak to jest czy ja nie mogę mieć jedne zamiłowania na które będę miała mnóstwo czasu ? chyba nie ! I tak Kwiatki i Warzywka , dekoracja swojego wnętrz a oprócz tego lubię słuchać muzyki ale nie tylko tak że włączę i słucham szperam w internecie szukam nietuzinkowych utworów czytam o wykonawcach jednym słowem wgłębiam się też w rzeczy teoretyczne . Ale jak bym miała z czegoś zrezygnować to by dopiero było trudne i chyba nie wykonalne !!!
Gosiu - Dziękuje za rewizytę fajnie że Ci się podoba Fakt najwięcej mam Tulipanów i Lili Tulipany już kończą swój spektakl ale za to lilie dopiero zaczną już się doczekać nie mogę . Jest też kilka innych ale jednak przewaga Tulipanów i Lili których jesienią na pewno przybędzie obym jednak zachowała zdrowy rozsądek
Teraz kilka zdjęć i uciekam poskubać
Z innej beczki . Azalia pięknie kwitła ale czy powtórzy kwitnienie ?
Truskawkowy narożnik , jak je sadziłam zachowałam rozsądne odległości , ale one pokryły każdą lukę są niesamowite . Pięknie się rozrastają mają duży smaczny owoc
Warzywnik mały ale upchałam wszystko co się dało nawet na samym końcu wsieje szczaw , mam nadzieje że wzejdzie . Będzie miała troszkę mało słońca , ale mam nadzieje da sobie radę
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Bardzo ładny wystrój okna
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Świetnie zaaranżowany kącik truskawkowy
Ze śniedkiem na pewno sobie poradzisz On teraz pięknie kwitnie, co uwieczniłaś na zdjęciach.
Ze śniedkiem na pewno sobie poradzisz On teraz pięknie kwitnie, co uwieczniłaś na zdjęciach.
- juni
- Od: 17 wrz 2009, o 10:43
Witam.
Wpadłam niby na chwilę i już widzę ,że nie ma odwrotu.
Na początku napisałaś że powoli będziesz zapełniać a już na początku
Warzywnik ogromny,tulipanów chyba ze sto,jeszcze zapowiadasz lilie. WPADŁAŚ!
Wpadłam niby na chwilę i już widzę ,że nie ma odwrotu.
Na początku napisałaś że powoli będziesz zapełniać a już na początku
Warzywnik ogromny,tulipanów chyba ze sto,jeszcze zapowiadasz lilie. WPADŁAŚ!
DObry wieczór!
Gosiaczku, ale CI zazdroszczę! Jak tu pięknie, swojsko i klimatycznie!
takie miejsce, tak urządzone to moje marzenie
super płotek, piękna ta fuksja, pierwszy raz taką widzę. Ona jest szczepiona na pniu tak?
I masz stylowe ozdoby na oknie. no mój styl
a te tulipanki biało-różowe to odmiana ice-cream?
one są bardzo smakowite
Gosiaczku, ale CI zazdroszczę! Jak tu pięknie, swojsko i klimatycznie!
takie miejsce, tak urządzone to moje marzenie
super płotek, piękna ta fuksja, pierwszy raz taką widzę. Ona jest szczepiona na pniu tak?
I masz stylowe ozdoby na oknie. no mój styl
a te tulipanki biało-różowe to odmiana ice-cream?
one są bardzo smakowite
Zapraszam do mojego małego ogródeczka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
- Ala58
- 100p
- Od: 7 sie 2011, o 14:31
Witam Gosiu !
Obejrzałam fotki i jestem pod wrażeniem tulipanów po prostu cudne,piękne pod każdym względem bardzo lubię tulipany,niestety chyba nie mam do nich ręki
Kiedyś kolega przywiózł mi 500 szt. z Holandii i wszystkie zerzarły nornice
Od tej pory ich nie sadzę.
Warzywniak też super pozdrawiam Ala
Obejrzałam fotki i jestem pod wrażeniem tulipanów po prostu cudne,piękne pod każdym względem bardzo lubię tulipany,niestety chyba nie mam do nich ręki
Kiedyś kolega przywiózł mi 500 szt. z Holandii i wszystkie zerzarły nornice
Od tej pory ich nie sadzę.
Warzywniak też super pozdrawiam Ala
Witam w ogrodzie Ali http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród botaniczny https://picasaweb.google.com/5810alicja ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród botaniczny https://picasaweb.google.com/5810alicja ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
- Jagusia
- 1000p
- Od: 24 lis 2007, o 18:02
- Kontakt:
Przyszłam z rewizytą... zazdroszczę miejsca na nasadzenia....
Pięknie tulipany... mnogość odmian imponująca... moje tulipany stały się pokarmem dla nornic - a miałam posadzone ponad 200 sztuk przetrwało tylko kilka....
Pięknie tulipany... mnogość odmian imponująca... moje tulipany stały się pokarmem dla nornic - a miałam posadzone ponad 200 sztuk przetrwało tylko kilka....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Gosiu, przyszłam obejrzeć Twoje włości, jest pięknie, kolorowo, a dzieciaczki masz kochane, no i nie wiem czy dobrze doczytałam, że Ilonka to Twoja teściowa? fajnie jak się tak możecie wspierać, ja z teściową