Zielony Zakątek !!!

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Zielony Zakątek !!!

Post »

Gosiu ależ cudowny prezent dostałaś!!! ;:138
Hosta tez robi wrażenie ;:180
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dorotko - na leżaczku chętnie poleżę ale póki co pogoda paskudna , może choć długi weekend pogoda się z lekka poprawi

Jacku - Staram się aby było ładnie bo w takim miejscu fajnie się potem odpoczywa , oby tylko na ten odpoczynek potem znaleźć czas ;:306 Przypuszczam że chodzi ci o te białe kwiatki że z czasem są kłopotliwe tak ? póki co na rzazie nie sprawiają kłopotu z tym że muszę przyznać że liście są okropne leżą bez życia przysłaniając wszystko wokół nich ale zobaczymy najwyżej wykopie ;:108

Renatko -
Fakt prezencik przesłodki ;:167 a co do Hosty to jest wprost nie samowita jest posadzona w drewnianej donicy " wykonania mojego męża " już cztery lata nigdy nie przemarza a co najdziwniejsze obok niej jest druga donica w której rośnie iglak , jakaś miniaturka którą formuje na bonsai - amatorsko i też nie przemarzł
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Śniedki (tak, to te białe) rosną w nieładzie to raz ale dwa, że okropnie się sieją. Po pewnym czasie rosną wszędzie :)
Awatar użytkownika
aagaaz
1000p
1000p
Od: 7 maja 2011, o 10:58

Post »

Wpadłam z rewizytą :)

Śliczne początki wiosny - tyle się czekało na nią a teraz już dawno zapomniało. W domku też zauważyłam masz ślicznie urządzone.
Dzieci widzę już podrośnięte :)

Tulipany pięknie kwitły..A ten Ice Cream ;:oj prześliczny ..

Będę zaglądać
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Gosieńko ;:196 jestem z rewizytą .Bardzo podobają mi się Twoje roślinki,a w szczególności Tulipanki ;:138 ;:63 i coś co bardzo bym chciała. Fuksja na pniu ;:333
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Jacku - chyba nie będzie aż tak źle będę ich pilnować ażeby nas nie opanowały ;:306

Agnieszko - Tak dzieciaczki już maja Alicja 6 lat Kubuś 5 lat czas szybko leci nawet nie wiem kiedy to tak szybko minęło , ale cóż czas płynie do przodu . A co do urządzania domu po prostu to uwielbiam lubię ładne dodatki , śliczne bibeloty nie lubię przesytu wszystko z sobą musi współgrać lubię blask świec wieczorem i przepiękny zapach wanilii . Czasami aż się zastanawiam jak to jest czy ja nie mogę mieć jedne zamiłowania na które będę miała mnóstwo czasu ? chyba nie ! I tak Kwiatki i Warzywka , dekoracja swojego wnętrz a oprócz tego lubię słuchać muzyki ale nie tylko tak że włączę i słucham szperam w internecie szukam nietuzinkowych utworów czytam o wykonawcach jednym słowem wgłębiam się też w rzeczy teoretyczne . Ale jak bym miała z czegoś zrezygnować to by dopiero było trudne i chyba nie wykonalne !!!

Gosiu - Dziękuje za rewizytę fajnie że Ci się podoba Fakt najwięcej mam Tulipanów i Lili Tulipany już kończą swój spektakl ale za to lilie dopiero zaczną już się doczekać nie mogę . Jest też kilka innych ale jednak przewaga Tulipanów i Lili których jesienią na pewno przybędzie obym jednak zachowała zdrowy rozsądek ;:223

Teraz kilka zdjęć i uciekam poskubać

Obrazek

Z innej beczki . Azalia pięknie kwitła ale czy powtórzy kwitnienie ?

Obrazek

Truskawkowy narożnik , jak je sadziłam zachowałam rozsądne odległości , ale one pokryły każdą lukę są niesamowite . Pięknie się rozrastają mają duży smaczny owoc ;:303

Obrazek

Warzywnik mały ale upchałam wszystko co się dało ;:306 nawet na samym końcu wsieje szczaw , mam nadzieje że wzejdzie . Będzie miała troszkę mało słońca , ale mam nadzieje da sobie radę ;:134
Obrazek
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
dorcia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 lip 2011, o 13:58

Post »

Bardzo ładny wystrój okna ;:215
Awatar użytkownika
JacekP
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2007, o 13:10

Post »

Świetnie zaaranżowany kącik truskawkowy :!:
Ze śniedkiem na pewno sobie poradzisz 8-) On teraz pięknie kwitnie, co uwieczniłaś na zdjęciach.
Awatar użytkownika
juni
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 wrz 2009, o 10:43

Post »

Witam.
Wpadłam niby na chwilę i już widzę ,że nie ma odwrotu.
Na początku napisałaś że powoli będziesz zapełniać a już na początku
Warzywnik ogromny,tulipanów chyba ze sto,jeszcze zapowiadasz lilie. WPADŁAŚ!
Awatar użytkownika
Lucy36
200p
200p
Od: 13 mar 2012, o 20:37

Post »

DObry wieczór! :wit

Gosiaczku, ale CI zazdroszczę! Jak tu pięknie, swojsko i klimatycznie! ;:oj

takie miejsce, tak urządzone to moje marzenie ;:167

super płotek, piękna ta fuksja, pierwszy raz taką widzę. Ona jest szczepiona na pniu tak?

I masz stylowe ozdoby na oknie. no mój styl ;:138

a te tulipanki biało-różowe to odmiana ice-cream?
one są bardzo smakowite :)
Zapraszam do mojego małego ogródeczka
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=54292" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Ala58
100p
100p
Od: 7 sie 2011, o 14:31

Post »

Witam Gosiu !
Obejrzałam fotki i jestem pod wrażeniem tulipanów ;:180 po prostu cudne,piękne pod każdym względem ;:167 bardzo lubię tulipany,niestety chyba nie mam do nich ręki ;:14
Kiedyś kolega przywiózł mi 500 szt. z Holandii i wszystkie zerzarły nornice ;:145
Od tej pory ich nie sadzę.
Warzywniak też super ;:215 pozdrawiam Ala
Witam w ogrodzie Ali http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 79&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród botaniczny https://picasaweb.google.com/5810alicja ... directlink" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Jagusia
1000p
1000p
Od: 24 lis 2007, o 18:02
Kontakt:

Post »

Przyszłam z rewizytą... zazdroszczę miejsca na nasadzenia....
Pięknie tulipany... mnogość odmian imponująca... moje tulipany stały się pokarmem dla nornic - a miałam posadzone ponad 200 sztuk :( przetrwało tylko kilka....
Nie traktuj życia serio i tak nie wyjdziesz z niego żywy!
Wątek Jagusi w 2015 r tradycyjnie niezupełnie ogrodowy - zapraszam Wszystkie moje linki
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Witaj Gosiu, przyszłam obejrzeć Twoje włości, jest pięknie, kolorowo, a dzieciaczki masz kochane, no i nie wiem czy dobrze doczytałam, że Ilonka to Twoja teściowa? ;:138 fajnie jak się tak możecie wspierać, ja z teściową ;:185
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”