Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Świat roślin Ewy-rozalki część szósta
Tereniu goście u mnie się goszczą ,a chwasty sama wyrywam .Poranna kawka w ogrodzie to wielka przyjemność o której marzymy całą zimę .Więc delektuj się kolorem i zapachem
-- 1 cze 2013, o 08:00 --
Marysiu u mnie jeszcze nie pada ,a ja bez porannej kawki nie wyobrażam sobie dnia .
-- 1 cze 2013, o 08:00 --
Marysiu u mnie jeszcze nie pada ,a ja bez porannej kawki nie wyobrażam sobie dnia .
- tesia39
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 kwie 2012, o 10:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę że jak każdy miłośnik ogrodu swoje chwasty sama wyrywasz i nie dopuszczasz do nich nikogo
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Ewuś O matko, zgubiłam Cię .Wybacz Ja ostatnio mam słaby refleks, ale już jestem
Masz piękne orliki, o reszcie nie wspomnę, bo cudnista po prostu...Ale jakby się te orliki posiały tam gdzie nie powinny, to żyć korzonkiem
Masz piękne orliki, o reszcie nie wspomnę, bo cudnista po prostu...Ale jakby się te orliki posiały tam gdzie nie powinny, to żyć korzonkiem
Nie słyszałam o kosmosie czekoladowym, ale jest jeszcze tyle roślin o których nie słyszałam Byłam w ogrodzie popryskałam róże od mszyc. Mam trzy nowe nabytki wiosenne i parę pozostałości kiedy nasadziłam ich ponad 100 a mało co się ostało Właśnie jak piszę przypomniałam sobie o żywopłocie z róży pomarszczonej i jeszcze jakiejś. Zawsze o nich zapomnę i chyba dlatego dobrze rosną i dają sporo sadzonek korzeniowych
- ewa_rozalka
- 1000p
Teresko oczywiście ,że tak .Właśnie się szykuję do wyrywania
Aniu witam Cię ,dobrze jak czasem zajrzysz .Co do orlików ,to ja nie wyrzucam siewek ,one czasem są ładniejsze od rodziców .
Aniu witam Cię ,dobrze jak czasem zajrzysz .Co do orlików ,to ja nie wyrzucam siewek ,one czasem są ładniejsze od rodziców .
- ewa_rozalka
- 1000p
Gosiu róża pomarszczona radzi sobie świetnie wszędzie ,moje róże w tym roku bez oprysku ,muszę się w końcu przekonać jak sobie poradzą bez ochrony chemicznej .A roślin jest tak wiele ,że nie sposób wszystkie znać .
- avalonne
- 500p
- Od: 9 wrz 2012, o 22:21
Czy ja też mogę się dołączyć do grona kawoszy? Ależ to będzie przyjemność pić kawusię delektując się takimi widokami
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Idę po kawę
- mamafrania
- Od: 13 paź 2011, o 13:50
Ewuś, ale ty ich nie wyrzucaj na zmarnowanie, tylko do mnie
Na kawusię chętnie zajże wirtualnie, bo w realu mi sie akurat skończyła
Na kawusię chętnie zajże wirtualnie, bo w realu mi sie akurat skończyła
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Tak się wybieram do ogrodu, że chyba dnia mi nie starczy Wczoraj nie zaglądałam na forum, więc dziś podglądam cudze ogrody, zamiast zająć się swoim
- Renata1962
- 1000p
- Od: 24 lut 2011, o 16:44
Witaj Ewuś cóż robić jak za oknem deszcz tylko kawusia i miłego dnia.
-
- 200p
- Od: 10 lip 2012, o 16:34
Dzień dobry Ewciu . Dziś u mnie taki dzień, że żałuję iż nie mam ogrodu przy domu . Ciepło, pochmurnie ale nie pada. Chciało by się coś w ogrodzie podziałać, ale mamy dziś urodziny babci 89. Goście się zjadą po południu, więc nie opłaca mi się jechać na działkę . Rozsiądę się więc wygodnie u Ciebie z kawusią . Miłego dnia .
- ewa_rozalka
- 1000p
Celinko przecież ,jak mnie nie ma, to pełnisz rolę gospodyni .Na przyszłość zrób sobie i poczęstuj gości .
Ktoś przecież chyba musi robić w tym ogrodzie
Aniu nie idź zrobię Ci swoją ,tylko nie wiem czy lubisz Jakobsa ?
Aniu druga ,nie wyrzucę bądź spokojna ,siadaj zapraszam .
Ewciu ja bylam kilka godzin w ogrodzie ,ale musiałam przyjść ,bo kuchnia mnie wezwała .
U mnie chmurzy się od rana i nic z tego nie wynika
Renatko u mnie nie pada ,ale zbiera się na burzę .Jeszcze takiej porządnej nie było ,boję się że w końcu przyjdzie
Kasieńko ,a ja właśnie z tego powodu jestem szczęśliwa że mam dom w ogrodzie i nic mi więcej do szczęścia nie trzeba .Twoja babcia wiekowa kobitka ,ucałuj ją od takiej jednej Rozalki ,Ja bardzo wielkim szacunkiem darzę starych ludzi
Ktoś przecież chyba musi robić w tym ogrodzie
Aniu nie idź zrobię Ci swoją ,tylko nie wiem czy lubisz Jakobsa ?
Aniu druga ,nie wyrzucę bądź spokojna ,siadaj zapraszam .
Ewciu ja bylam kilka godzin w ogrodzie ,ale musiałam przyjść ,bo kuchnia mnie wezwała .
U mnie chmurzy się od rana i nic z tego nie wynika
Renatko u mnie nie pada ,ale zbiera się na burzę .Jeszcze takiej porządnej nie było ,boję się że w końcu przyjdzie
Kasieńko ,a ja właśnie z tego powodu jestem szczęśliwa że mam dom w ogrodzie i nic mi więcej do szczęścia nie trzeba .Twoja babcia wiekowa kobitka ,ucałuj ją od takiej jednej Rozalki ,Ja bardzo wielkim szacunkiem darzę starych ludzi