Nasze Wyzwanie Działkowe cz.2
- zuzola11
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 sty 2013, o 10:36
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Nasze Wyzwanie Działkowe cz.2
po dłuższej nieobecności ( nieobecności w pełni usprawiedliwionej) w tamtym roku byłam zadowolona z lobelii w tym troszkę słabiej mi wschodzi ale czekam końca
A dla Was serdeczne gratulacje wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia i szczęsliwego rozwiązania . Pozdrawiam
A dla Was serdeczne gratulacje wszelkiej pomyślności na nowej drodze życia i szczęsliwego rozwiązania . Pozdrawiam
zuzola11 zapraszam - Moje pierwsze "kroki" na działce
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kasia
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 27&start=1" onclick="window.open(this.href);return false;
- E-mienta
- 500p
- Od: 21 mar 2011, o 18:22
Tak mi sie wydawało ze w powietrzu pachniało nowożeńcami. Ślicznie wyglądaliście!!!! Gratulacje raz jeszcze! A Ty to strasznie subtelna kobietka jesteś. Ma M szczęście! Uważaj na siebie
Pozdrawiam Ewa
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
Spis treści, Życie po życiu - 2014 - Aktualny
"Ludzie posłuszni żyją, aby spełniać oczekiwania innych. Nieposłuszni realizują swoje marzenia..."
-
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Myślę że oboje mają, widać że pasują do siebie jak ulał. Te uśmiechnięte twarze mówią same za siebie . Dwie połówki jabłka.E-mienta pisze: A Ty to strasznie subtelna kobietka jesteś. Ma M szczęście! Uważaj na siebie
- dorcia7
- Od: 13 lip 2011, o 13:58
Wszystkiego co się szczęściem zwie na nowej drodze życia ,zdrowego bobaska Wam życzę
Ja brałam ślub w zeszłym roku ale po schodach USC też szliśmy razem z synkiem. Dumny był jak nie wiem.... Połączyliśmy ślub z chrzcinami córci.
Kiedyś chciałam 2 chłopców, ale mając parkę widzę i doceniam tą cudowną różnorodność charakterów i upodobań.... o nowej kategorii różowego prania nie wspomnę.....
Kiedyś chciałam 2 chłopców, ale mając parkę widzę i doceniam tą cudowną różnorodność charakterów i upodobań.... o nowej kategorii różowego prania nie wspomnę.....
Ania
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
Działeczka-marzenia się spełniają
Ziemia nie należy do nas, my tylko wypożyczamy ją od naszych dzieci...
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
nyna76- nasza płakała bo nowi ludzie ...nie wiedziała co sie dzieje i tylko u nas na rękach był spokój tak że nawet przysięgę z nia składaliśmy
dorcia7, E-mienta ,zuzola11 dzięki
wielkakulka - dam dam, przyjeżdżasz we wrześniu i bawisz, a ja obiada uwarzę co byśmy od tego bawienia nie popadały
Kochani co myślicie o posadzeniu liliowców w zadołowanych donicach /? będą rosły ?? bo coś mi je pożera od czasu do czasu w całości .... jest roślina, a potem juz nie ma ... i to w rożnych stadiach wzrostu w tamtym roku wszamało mi podczas kwitnięcia a tym jedna sztuka zniknęła w zimę ....
dorcia7, E-mienta ,zuzola11 dzięki
wielkakulka - dam dam, przyjeżdżasz we wrześniu i bawisz, a ja obiada uwarzę co byśmy od tego bawienia nie popadały
Kochani co myślicie o posadzeniu liliowców w zadołowanych donicach /? będą rosły ?? bo coś mi je pożera od czasu do czasu w całości .... jest roślina, a potem juz nie ma ... i to w rożnych stadiach wzrostu w tamtym roku wszamało mi podczas kwitnięcia a tym jedna sztuka zniknęła w zimę ....
- wielkakulka
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
Studia zaczynam w październiku.....cały wrzesień OK...
- lanceta
- Od: 13 wrz 2010, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Lodziu,odpowiem na temat liliowców rosnących w donicach- to dobry sposób,ale pracochłonny.Donice muszą być duże,żeby wystarczyły na kilka lat,jak sie liliowiec rozrośnie trzeba wykopać donicę i roślinę podzielić .....
W arboretum w Wojsławicach całe łany liliowców są posadzone w donicach/ wielkości 3 wiader/ wkopane i obsypane z wierzchu korą.Wejdż na ich stronę i zobacz galerię.......
W arboretum w Wojsławicach całe łany liliowców są posadzone w donicach/ wielkości 3 wiader/ wkopane i obsypane z wierzchu korą.Wejdż na ich stronę i zobacz galerię.......
- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Cieszę się że jesteś, gratuluję z podwójnej okazji i życzę szczęścia z całego
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Witaj. Na wstępie gratuluję ślicznej Córeczki, dzieciątka w brzuszku, ślubu i psiaka. Tak trzymać!
Widzę, że macie spory zapał do pracy na działce. Brawo! Super wam idzie.
Nie wiem czy Cię pocieszę ale nasza działka tez taka "zalewowa". W zeszłym roku popadało kilka dni, to tak jak Ty, tylko w kaloszach można było chodzić
Pozdrawiam.
Widzę, że macie spory zapał do pracy na działce. Brawo! Super wam idzie.
Nie wiem czy Cię pocieszę ale nasza działka tez taka "zalewowa". W zeszłym roku popadało kilka dni, to tak jak Ty, tylko w kaloszach można było chodzić
Pozdrawiam.
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Lodziu , ale się ukryłaś , ale już teraz nie umkniesz , będę Cię bacznie śledzić .
Moje gratulacje , wielkie zmiany u Was . Maluszkowi będzie dobrze latem w ogrodzie .
Moje gratulacje , wielkie zmiany u Was . Maluszkowi będzie dobrze latem w ogrodzie .
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
Tacca - śledź mnie śledź
aneczka1979 - o to nie jestem sama latem obydwie możemy ryby łowić jak będą duże opady
aage - dzięki
lanceta dziękuje za szybka odpowiedz , i chyba tak zrobię tylko skąd ja takie wielkie donice wezmę ...
Byłam na zakupach i muszę Wam powiedzieć że co nieco kupiłam ale nie dużo to początkowe zaopatrzenie
dziś małż jedzie po siatkę i brakuje nam jeszcze 3 słupków wiec trzeba skołować ze złomu mam nadzieje że w weekend uda sie postawić nowe ogrodzenie pomiędzy nami a sąsiadką...
aneczka1979 - o to nie jestem sama latem obydwie możemy ryby łowić jak będą duże opady
aage - dzięki
lanceta dziękuje za szybka odpowiedz , i chyba tak zrobię tylko skąd ja takie wielkie donice wezmę ...
Byłam na zakupach i muszę Wam powiedzieć że co nieco kupiłam ale nie dużo to początkowe zaopatrzenie
dziś małż jedzie po siatkę i brakuje nam jeszcze 3 słupków wiec trzeba skołować ze złomu mam nadzieje że w weekend uda sie postawić nowe ogrodzenie pomiędzy nami a sąsiadką...
Lodziu gratuluję zaślubin cudnie wyglądaliście no i tego maleństwa którego oczekujesz
sporo pracy Was czeka przy płocie ale będzie na pewno ładnie
sporo pracy Was czeka przy płocie ale będzie na pewno ładnie
Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria