U Ani
Re: U Ani
Jak Ty je lubisz, to i one Ciebie , gratuluję udanej akcji ratowniczej.
-
- 500p
- Od: 3 gru 2014, o 11:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu Twoje zielone towarzystwo rośnie w niezłym tempie. Pomidorek już nawet podpórkę otrzymał Wystawiłaś je już na dwór?
Twoje podobnie jak u mnie stoją w kolorowych doniczkach
Twoje podobnie jak u mnie stoją w kolorowych doniczkach
- luna1202
- 100p
- Od: 21 mar 2014, o 09:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Hejka! Jakiś mały zastój w tym wątku, pora się przypomnieć
U mnie wszystko rośnie jak na drożdżach
Pomidorki koktajlowe:
Tunel w tym roku niesamowicie wybujał. Krzaki pomidorów są (odpukać) piękne, duże i zdrowe:
Jest też papryka:
i ogórki:
A na dokładkę dwie paulownie, które w tym roku mają jakieś małe liście...w zeszłym roku były o wiele wiele większe, więc nie wiem co to się podziało:
I jeszcze dla porównania dwie katalpy, zaznaczam, że były sadzone w tym samym czasie, tylko jedna z nich ma mniej dostępu do słońca, a poza tym prawdopodobnie była podjedzona przez mysiory:
Różnica jest dość spora. Bałam się, że ta mała mi padnie, ale na szczęście wzięła się do życia.
Pozdrawiam serdecznie
U mnie wszystko rośnie jak na drożdżach
Pomidorki koktajlowe:
Tunel w tym roku niesamowicie wybujał. Krzaki pomidorów są (odpukać) piękne, duże i zdrowe:
Jest też papryka:
i ogórki:
A na dokładkę dwie paulownie, które w tym roku mają jakieś małe liście...w zeszłym roku były o wiele wiele większe, więc nie wiem co to się podziało:
I jeszcze dla porównania dwie katalpy, zaznaczam, że były sadzone w tym samym czasie, tylko jedna z nich ma mniej dostępu do słońca, a poza tym prawdopodobnie była podjedzona przez mysiory:
Różnica jest dość spora. Bałam się, że ta mała mi padnie, ale na szczęście wzięła się do życia.
Pozdrawiam serdecznie