Nie ma sprawyaanula pisze:Przemo jesteś WIELKI
Dziękuję i dziękować nie przestanę ...
Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aniu, po obejrzeniu Twojego wątku, wstyd mi, że ja w ogóle swój zakładałam. Ja nie mam tylu kwiatów i nie będę miała z kilku powodów. Pierwszy to taki, że nie lubię w mieszkaniu potykać sie o doniczki, kwiaty muszą stać grzecznie w kącikach. W tym roku oddałam już kilka doniczek dobrym ludziom, między innymi sundavillę i dwa krotony. Inny powód to ogród, tam kieruję całą swoja energie i czas. A mój beniamin też tak kiedyś wyglądał, miałam nawet zamiar go wyrzucić. Dowiedziałam się jednak, że to roślina, która najbardziej oczyszcza powietrze. To go uratowało. Przecięłam go trochę i jakoś teraz się sprawuje.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- aanula
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Krysiu ogród masz piękny i widać, jak dużo pracy i serca w niego wkładasz ale roślinki w domu też masz cudowne Moim zdaniem ładniejsze i dorodniejsze niż moje ...
U mnie na razie jest "przedszkole roślinkowe" ... oczywiście dzięki dobrym duszyczkom z tego Forum Jak to wszystko podrośnie to wtedy może jakiś to urok będzie miało
U mnie na razie jest "przedszkole roślinkowe" ... oczywiście dzięki dobrym duszyczkom z tego Forum Jak to wszystko podrośnie to wtedy może jakiś to urok będzie miało
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję Aniu, że tak dobrze oceniasz moje domowe.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Parapetówki i podłogówki ... aanula :)
- aanula
Wielkie dzięki Ewelinko Dzisiaj właśnie kupiłam "Twojego Ogrodnika"
Obie miałyśmy intuicję ...
Ewelinko ... chcę wrócić jeszcze do Sundavilli ... moja obecnie wygląda tak: bardzo dużo nowych przyrostów ... słabiutkie są i jasno zielone... codziennie dużo starych listków opada ... Tak samo wyglądała w ubiegłym roku o tej porze i dobrze przezimowała w domu ... Dlatego nie musisz się martwić o swoją ...jeżeli wygląda tak jak moja to na pewno będzie dobrze
- Ewelina
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Czyli artykuł przeczytałaś i już wszystko wiesz.aanula pisze:
Dzisiaj właśnie kupiłam "Twojego Ogrodnika"
Ewelinko ... chcę wrócić jeszcze do Sundavilli ... moja obecnie wygląda tak: bardzo dużo nowych przyrostów ... słabiutkie są i jasno zielone... codziennie dużo starych listków opada ... Tak samo wyglądała w ubiegłym roku o tej porze i dobrze przezimowała w domu ... Dlatego nie musisz się martwić o swoją ...jeżeli wygląda tak jak moja to na pewno będzie dobrze
Co do Sundavilli moja jeszcze żyje, ale jest w o wiele gorszej formie niż Twoja... zgubiła masę liści i boję się ,że nie dociągnie do wiosny
- aanula
Ale chociaż, na litość nie wyrzucaj jej !! Nawet jak zgubi bardzo dużo liści, to i tak wiosną na podwórku odbije się ...Ewelina pisze:Czyli artykuł przeczytałaś i już wszystko wiesz.aanula pisze:
Dzisiaj właśnie kupiłam "Twojego Ogrodnika"
Co do Sundavilli moja jeszcze żyje, ale jest w o wiele gorszej formie niż Twoja... zgubiła masę liści i boję się ,że nie dociągnie do wiosny