Rośliny doniczkowe - Czarodziej_ (Przemo)
Witam, jestem pod wrażeniem Twoich owadożerków, sama ma tylko tłustosze, rosiczkę i muchołówkę, ale szczerze powiem tylko tłustosze u mnie rosną w miarę dobrze.
Przepiękna jest Twoja Howea:) Sama bym chciała taką miec..
Ps. pojawiła się mała odnóżka Bananowce dla Ciebie. Jak podrośnie to wyślę. Daj mi tylko adres na pw
Pozdrawiam Aga
Przepiękna jest Twoja Howea:) Sama bym chciała taką miec..
Ps. pojawiła się mała odnóżka Bananowce dla Ciebie. Jak podrośnie to wyślę. Daj mi tylko adres na pw
Pozdrawiam Aga
Jak byłam dzieckiem u mojej cioci rosła taka owadożerna roślina i nawet jak mnie ciocia straszyła aby jej nie dotykać bo pożre mojego palca ,to uważałam za żart.Pewnego razu zobaczyłam muchę w jej listkach i blady strach padł na mnie .Po nocach miałam koszmary ,że mnie pożera .Wejść do pokoju gdzie rosła ,nie było mowy .Omijałam ten pokój z daleka .Miałam wtedy chyba z 5-7 lat.
- FIGA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 cze 2007, o 10:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
No i dobrze a jak by Ci capłaIgnis pisze:Jak byłam dzieckiem u mojej cioci rosła taka owadożerna roślina i nawet jak mnie ciocia straszyła aby jej nie dotykać bo pożre mojego palca ,to uważałam za żart.Pewnego razu zobaczyłam muchę w jej listkach i blady strach padł na mnie .Po nocach miałam koszmary ,że mnie pożera .Wejść do pokoju gdzie rosła ,nie było mowy .Omijałam ten pokój z daleka .Miałam wtedy chyba z 5-7 lat.
- gucia
- Przyjaciel Forum
- Od: 27 wrz 2007, o 18:27
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Przemku, dlaczego te moje/Twoje nasionka nie kiełkują, pewnie znowu zrobiłam coś nie tak!
Czy mogę je wykopać i zobaczyć co się dzieje? Czy to jeszcze za wcześnie?
Czy mogę je wykopać i zobaczyć co się dzieje? Czy to jeszcze za wcześnie?
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Moje wątki