Majka w ogrodzie
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Majka w ogrodzie
Ależ piękna róża na pniu! A już na tle błękitnego nieba-miodzio!
- apus
- Od: 26 kwie 2007, o 21:57
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Miałam to samo napisać, co powyżej napisała Mariola... ale nie będę powtarzać
A co za róża na pniu?
A co za róża na pniu?
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
viewtopic.php?f=2&t=117468
- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03
Witaj Majko jestem tu przypadkiem i już tu zostaję
Imponującą kolekcję róż posiadasz
Szpaler różany przepiękny i przecudny robi niesamowite wrażenie
Przepiękne te betonowe lampy wykonane techniką decoupage przepięknie w ogrodzie wyglądają
Imponującą kolekcję róż posiadasz
Szpaler różany przepiękny i przecudny robi niesamowite wrażenie
Przepiękne te betonowe lampy wykonane techniką decoupage przepięknie w ogrodzie wyglądają
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
clem3 faktycznie ten kufer ma już swoje lata nie wiem ile bo miał wylądować na opał więc go szybko przygarnęłam do domu troche już nadgryziony przez korniki i przypalany jakąś opalarką czy zapalniczką był ale wyczyściłam pomalowałam i trochę mam nadzieję postoi
kropelka faktycznie zdjęcie wyszło całkiem całkiem niebo było ładne a zimno bleee ale dziś już słonko i upał się zapowiada jest już 25 stopni więc będzie superrrrrr
apus miałam piennych 8 wiosną puściły wszystkie a potem majowy przymrozek ściął 3 a teraz kolejna padła i nie wiem z jakiego powodu więc zostały 4 w tym dwie dają radę a 2 nie wiem liście żółkną w oczach marnieją więc do jesieni pewnie z 8 zostaną 2 no trudno więcej ich nie dokupię za dużo z nimi zabawy a na zdjeciu jest SUPER EXCELSA
Paulii witam Ciebie i zapraszam a kolekcja róż hymmmmmm zapewne jesienią się powiększy bo już zaczynam szukać fioletowych i żółtych bo takich nie mam kolorów róż wcale w ogrodzie więc czas to zmienić
będzie fajnie jak się wszytko rozrośnie na drabinie i w skrzyni bo w niej rosliny dopiero od tygodnia
kropelka faktycznie zdjęcie wyszło całkiem całkiem niebo było ładne a zimno bleee ale dziś już słonko i upał się zapowiada jest już 25 stopni więc będzie superrrrrr
apus miałam piennych 8 wiosną puściły wszystkie a potem majowy przymrozek ściął 3 a teraz kolejna padła i nie wiem z jakiego powodu więc zostały 4 w tym dwie dają radę a 2 nie wiem liście żółkną w oczach marnieją więc do jesieni pewnie z 8 zostaną 2 no trudno więcej ich nie dokupię za dużo z nimi zabawy a na zdjeciu jest SUPER EXCELSA
Paulii witam Ciebie i zapraszam a kolekcja róż hymmmmmm zapewne jesienią się powiększy bo już zaczynam szukać fioletowych i żółtych bo takich nie mam kolorów róż wcale w ogrodzie więc czas to zmienić
będzie fajnie jak się wszytko rozrośnie na drabinie i w skrzyni bo w niej rosliny dopiero od tygodnia
- ewka36jj
- Od: 10 cze 2012, o 18:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Chandra przy takim ogrodzie? No co TY! Jeśli przy chandrze wymyśla się stojaki z pomalowanej drabiny i cudeńka z ramki po lustrze, to ja też proszę o taką chandrę. U mnie wygląda to inaczej - siedzę i patrzę jak rośnie chwast za chwastem. Kapitalne widoki, niezły szmat ziemi.
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Majka ja miewam dwa razy w roku chandrę ogrodową. Potem jadę do szkółki i już lepiej. Masz tak ładny ogród, że nawet gorsze dni z pewnością nie zniechęcą cię do pracy i odpoczywania w nim. Dajesz życie starym przedmiotom i to jest piękne. Pienna malinowa przecudna, róże możesz pokazywać codziennie, na pewno nikomu się nie znudzą. Masz jednak jeszcze tyle pięknych roślin. Anabelka jest śliczna, zdradź jak ją przycinasz, bo kwiaty mojej leżą prawie na ziemi.
No ja chyba z tych co jak ma chandrę to idę dziubać zielsko i uwierz lub nie to nie znajdziesz u mnie dziś ani źdżbła w czwartek wieczorem przestało padać wiec na poprawienie humoru ogarnęłam cały przód a w piątek rano całą resztę i dziś myślę co tu robić ????????? i wymyśliłam poprzycinałam szmaragdy na kule po 3 po 4 w sumie pocięłam 6 szt ale się mąż zdziwi hehe a jak siadam do malowania to już zapominam o całej reszcie choć to mi rzadziej się chce muszę mieć naprawdę dzień do trzymania pedzla
Moją anabellkę dosyć nisko przyciełam ale też już się pokłada ostatnio tak lalo i wiało że część przy ziemi ale pąki mają w tym roku taką wielkość że i tak się dziwię że już wszystko nie leży ale w przyszłym roku mam znów życzenie na prezent wielkanocny od M kolejną pergole i jakieś podstawy do anabelki i ostróżek bo te położył mi się wszystkie
-
- Od: 8 lip 2014, o 15:28
Jakie to szczęście, że zdążyłaś uratować ten kufer, wielka szkoda by było takiej cudnej ozdoby...
Pozdrawiam Małgosia poprzednie wątki - Nasze 1500 m2; Wyznania kwiatoholiczki ;)
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
Własnymi łapkami
Nadwyżki ogrodowe
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Przepiękny jest ten kufer. Też zbieram i odnawiam takie starocie.
-
- Od: 10 wrz 2015, o 20:35
Skrzynia z drabiną tworzą zgrany duet Pasują do siebie.
Szkoda czasu na chandrę, przegoń ją
Szkoda czasu na chandrę, przegoń ją
-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
Ale masz zaskakujące pomysły Najbardziej mi się spodobała ramka po starym lustrze Chyba wybiorę się na jakiś targ staroci i poszukam czegoś takiego
-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Bardzo fajne te retro ozdoby... Jeszcze niedawno wywalałam z hukiem wszelkie starocie, a teraz gromadzę od nowa... i M. za każdym razem mi dogaduje: "Miałaś to wyrzuciłaś..."