Majka w ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Majka w ogrodzie

Post »

Ależ piękna róża na pniu! A już na tle błękitnego nieba-miodzio!
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Miałam to samo napisać, co powyżej napisała Mariola... ale nie będę powtarzać :wink:
A co za róża na pniu?
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

Witaj Majko :shock: jestem tu przypadkiem i już tu zostaję  :)
Imponującą kolekcję róż posiadasz ;:215
Szpaler różany przepiękny i przecudny robi niesamowite wrażenie ;:oj
Przepiękne te betonowe lampy wykonane techniką decoupage przepięknie w ogrodzie wyglądają
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
slimak900
200p
200p
Od: 27 lut 2013, o 12:25

Post »

clem3 faktycznie ten kufer ma już swoje lata nie wiem ile bo miał wylądować na opał więc go szybko przygarnęłam do domu troche już nadgryziony przez korniki i przypalany jakąś opalarką czy zapalniczką był ale wyczyściłam pomalowałam i trochę mam nadzieję postoi

kropelka faktycznie zdjęcie wyszło całkiem całkiem niebo było ładne a zimno bleee ale dziś już słonko i upał się zapowiada jest już 25 stopni więc będzie superrrrrr :heja :heja :heja

apus miałam piennych 8 wiosną puściły wszystkie a potem majowy przymrozek ściął 3 a teraz kolejna padła i nie wiem z jakiego powodu więc zostały 4 w tym dwie dają radę a 2 nie wiem liście żółkną w oczach marnieją więc do jesieni pewnie z 8 zostaną 2 no trudno więcej ich nie dokupię za dużo z nimi zabawy a na zdjeciu jest SUPER EXCELSA

Paulii witam Ciebie i zapraszam a kolekcja róż hymmmmmm zapewne jesienią się powiększy bo już zaczynam szukać fioletowych i żółtych bo takich nie mam kolorów róż wcale w ogrodzie więc czas to zmienić :tan

będzie fajnie jak się wszytko rozrośnie na drabinie i w skrzyni bo w niej rosliny dopiero od tygodnia
Obrazek
Awatar użytkownika
ewka36jj
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 cze 2012, o 18:31
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Chandra przy takim ogrodzie? No co TY! Jeśli przy chandrze wymyśla się stojaki z pomalowanej drabiny i cudeńka z ramki po lustrze, to ja też proszę o taką chandrę. U mnie wygląda to inaczej - siedzę i patrzę jak rośnie chwast za chwastem. Kapitalne widoki, niezły szmat ziemi.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Majka ja miewam dwa razy w roku chandrę ogrodową. ;:306 Potem jadę do szkółki i już lepiej. :wink: Masz tak ładny ogród, że nawet gorsze dni z pewnością nie zniechęcą cię do pracy i odpoczywania w nim. ;:108 Dajesz życie starym przedmiotom i to jest piękne. ;:138 Pienna malinowa przecudna, ;:oj róże możesz pokazywać codziennie, na pewno nikomu się nie znudzą. Masz jednak jeszcze tyle pięknych roślin. ;:215 Anabelka jest śliczna, zdradź jak ją przycinasz, bo kwiaty mojej leżą prawie na ziemi. ;:222
slimak900
200p
200p

Post »

;:122 No ja chyba z tych co jak ma chandrę to idę dziubać zielsko i uwierz lub nie to nie znajdziesz u mnie dziś ani źdżbła w czwartek wieczorem przestało padać wiec na poprawienie humoru ogarnęłam cały przód a w piątek rano całą resztę i dziś myślę co tu robić ????????? i wymyśliłam poprzycinałam szmaragdy na kule po 3 po 4 w sumie pocięłam 6 szt ale się mąż zdziwi hehe ;:209 ;:306 a jak siadam do malowania to już zapominam o całej reszcie choć to mi rzadziej się chce muszę mieć naprawdę dzień do trzymania pedzla ;:122 ;:122 ;:122
slimak900
200p
200p

Post »

Moją anabellkę dosyć nisko przyciełam ale też już się pokłada ostatnio tak lalo i wiało że część przy ziemi ale pąki mają w tym roku taką wielkość że i tak się dziwię że już wszystko nie leży ale w przyszłym roku mam znów życzenie na prezent wielkanocny od M kolejną pergole i jakieś podstawy do anabelki i ostróżek bo te położył mi się wszystkie
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

Jakie to szczęście, że zdążyłaś uratować ten kufer, wielka szkoda by było takiej cudnej ozdoby...
Awatar użytkownika
Dorota71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 cze 2011, o 14:15
Kontakt:

Post »

Przepiękny jest ten kufer. Też zbieram i odnawiam takie starocie. ;:138
Pozdrawiam cieplutko -Dorota
Zapraszam serdecznie- Spis moich wątków.
Aktualne: Ogród Dom Hobby
Iwonka1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 wrz 2015, o 20:35

Post »

Skrzynia z drabiną tworzą zgrany duet :heja Pasują do siebie.
Szkoda czasu na chandrę, przegoń ją ;:196
April
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2012, o 12:22

Post »

Ale masz zaskakujące pomysły ;:oj Najbardziej mi się spodobała ramka po starym lustrze ;:215 Chyba wybiorę się na jakiś targ staroci i poszukam czegoś takiego ;:306
kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 13:05

Post »

Bardzo fajne te retro ozdoby... Jeszcze niedawno wywalałam z hukiem wszelkie starocie, a teraz gromadzę od nowa... i M. za każdym razem mi dogaduje: "Miałaś to wyrzuciłaś..."
w domu i w ogrodzie, cz.2, cz.3, cz.4
pozdrawiam serdecznie, Mariola
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”