Lilie FOTO -SEZON 2016- 2021
- bartosz les
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 sie 2013, o 09:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Lilie FOTO -SEZON 2016
Słuchajcie , niesamowita historia Dużo lilii od pana Bogdana K się sprawdziły ! Lilia Melodie Double , Double Sensation , Strawberry Vanilla ale ją oddałem sąsiadce i widzę że Aphrodita też jest podobna ale jak na razie w pół otwartym pąku , Anastasia też ma pokrój Anastasji
PS: przepraszam że tak w ciemno ale komputer nie chce wysyłać zdjęć a ta Melodie Double jest podobna do Elodie? ale już czytałem że Melodie D i Elodie są siostrami lecz ta pierwsza jest starsza. Ale podobne jak dwie krople wody
PS: przepraszam że tak w ciemno ale komputer nie chce wysyłać zdjęć a ta Melodie Double jest podobna do Elodie? ale już czytałem że Melodie D i Elodie są siostrami lecz ta pierwsza jest starsza. Ale podobne jak dwie krople wody
-
- 100p
- Od: 20 maja 2014, o 06:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Podobają mi się z poprzedniej strony: ostatnia ze zdjęć Eli to chyba Paris Heart?, poprawcie mnie jeżeli się mylę, chciałem ją w tym sezonie, ale tylko w Lilypolu widziałem, a jakoś nie zrobiłem zamówienia u nich w tym roku i Elizabetki, dziewiąta ze zdjęcia ten tygrysek taki nietuzinkowy bardzo fajny. Miałem też ochotę na Strawberry and Cream? Roberta ta pierwsza czerwono-biała.
Już witałem się z gąską, a raczej z lilią na naklejce (cebule z naklejką od tego producenta, w tym sezonie mam praktycznie wszystkie pomylone )
wzeszło mi takie coś o kolorze, który wyjątkowo mnie lubi w tym sezonie.
W dodatku Strawberry miałem na wyciągniecię ręki, bodajże w Lidlu widziałem w miksie była torebkowym, i nie kupiłem , bo myślałem, że mi wzejdzie ta z opakowania ładnej naklejki.
Te teraz u mnie kwitną, łagodnie pachnące, mile zaskoczyły:
Follow Me
Trebbiano
Bartosz masz rację, to będzie, któraś z tych Elodie albo Melodie Double, co nie zmienia faktu, że zupełnie mi się nie podoba. Mógłbym tu jeszcze wkleić trochę torebek z naklejkami od tego producenta co mi co innego wzeszło, ale szkoda się denerwować, widocznie mam takiego pecha. Ja nigdy nie byłem w Auchanie, raczej w Lidlu widziałem w miksie takich 'ciapatych' ale już było minęło, ta i inne, będzie na liście życzeń na przyszły rok.
Już witałem się z gąską, a raczej z lilią na naklejce (cebule z naklejką od tego producenta, w tym sezonie mam praktycznie wszystkie pomylone )
wzeszło mi takie coś o kolorze, który wyjątkowo mnie lubi w tym sezonie.
W dodatku Strawberry miałem na wyciągniecię ręki, bodajże w Lidlu widziałem w miksie była torebkowym, i nie kupiłem , bo myślałem, że mi wzejdzie ta z opakowania ładnej naklejki.
Te teraz u mnie kwitną, łagodnie pachnące, mile zaskoczyły:
Follow Me
Trebbiano
Bartosz masz rację, to będzie, któraś z tych Elodie albo Melodie Double, co nie zmienia faktu, że zupełnie mi się nie podoba. Mógłbym tu jeszcze wkleić trochę torebek z naklejkami od tego producenta co mi co innego wzeszło, ale szkoda się denerwować, widocznie mam takiego pecha. Ja nigdy nie byłem w Auchanie, raczej w Lidlu widziałem w miksie takich 'ciapatych' ale już było minęło, ta i inne, będzie na liście życzeń na przyszły rok.
- bartosz les
malorolny, to właśnie wygląda mi na Elodie albo Melodie Double. Już wcześniej o nich pisałem. Ale trochę dziwne że u Junior są pomyłki u mnie nigdy nie było pomyłki ani wiosną ani jesienią.
A strawberry and cream widziałem w Auchan , wiosną 2 duże cebule kosztowały chyba 8,99zł
A strawberry and cream widziałem w Auchan , wiosną 2 duże cebule kosztowały chyba 8,99zł
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
- bartosz les
malorolny , mam ten mix z lidla (nazywał sie Pixels Mix) i na pewno Strawberry and Cream w nim nie było u mnie były dwie pomarańczowe z czarnym środkiem , żółta z cz.śr. i jedna biała z cz.śr. ale na pewno to nie była ta odmiana. Ale ładna odmiana Ci wyrosła , półpełna ale co prawda wygląd to rzecz gustu
- patasko
- Od: 26 maja 2011, o 23:48
Jedna jedyna, uchowała się jakimś cudem po dogłębnym poszukiwaniu cebul:
- Eliza52
- Od: 7 wrz 2014, o 11:42
Pozdrawiam Ela
-
- 100p
- Od: 20 maja 2014, o 06:25
Dajmy już spokój Strawberry Bartosz, ale widzę, że podoba ci się ta lilia poniżej, dziś jest jeszcze ładniejsza i pełniejsza, oddam komuś po sezonie cebulę wraz z dziećmi, które się szybko dorobiła.
Owszem Elu, na poprzedniej stronie Bartosz już ją zidentyfikował, ja po prostu nie lubię różu.
Owszem Elu, na poprzedniej stronie Bartosz już ją zidentyfikował, ja po prostu nie lubię różu.