Iza jak u Ciebie barwnie, kolorowo, różniście, szkoda, że deszcz daje się we znaki i skraca barwne widoki, ale mimo tego w moich oczach to nie jest źle, wręcz przeciwnie
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
Wspaniałe orliki, czy z nasion, bo ja też powinienem mieć takie same, bo je wysiewałem, ale u mnie wszystko później kwitnie
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
Ten warzywniak wraz z ozdobnymi roślinami mimo, że to przejściowe, wygląda super
![super ;:333](./images/smiles/thumbsup.gif)
. Bzy fantastyczne, żarnowiec również, u mnie w okolicy tego żółtego rośnie bardzo wiele, jest nawet jeden ugór w większości nim porośnięty, obecnie to jedna wielka żółta plama. Len ma ładną barwę, jest taki delikatny i taki naturalny. Widzę, że żurawka krwista Ci już kwitnie
![Very Happy :D](./images/smiles/icon_biggrin.gif)
, mi również. Barwa irysa super, a takich paprotek jak Twoja to ja również wyłopatkowałem z lasu, tylko w ilościach hurtowych
![Embarassed :oops:](./images/smiles/icon_redface.gif)
Iza masz różaneczniki
![Shocked :shock:](./images/smiles/icon_eek.gif)
, ale jakie ładne i jak bujnie rośnie ten fioletowy a ten drugi to jest wręcz odjazdowy, piękna barwa, mam nadzieję, że akcja ratownicza się powiedzie, bo szkoda, każdej gałązki z takiego Rh.
Iza ale ta Spirea Arguta jest niepojęcie fantastyczna, jedna wielka kula śniegowa, totalny odjazd z tymi opadającymi pędami, ale masz cudo
![Shocked :shock:](./images/smiles/icon_eek.gif)