Mój ogródek - chatte - 3cz. 2008r
- chatte
- Przyjaciel Forum
- Od: 19 paź 2006, o 08:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ludzieeee! Mam oczko! ;:26
Wybaczcie kochani, przestałam dostawać powiadomienia i myslałam, ze nikt tu nie zagląda , a zdjęć jeszcze nie posegregowałam ani nie pozmniejszałam, bo czasu brak
Ale dziś zrobiłam oczko! Jakieś trzy i pół godziny walczyłam z folią (zaczęłam ok. 13-tej) w potwornym upale, w pełnym słońcu. Dopiero mniej więcej w połowie tej roboty słońce trochę ukryło sie za chmurami i całe szczęście, bo chyba bym wykorkowała! Później jeszcze 3-4 godziny układałam kamienie i jestem wykończona. Ale oczko gotowe Jutro je sfocę i Wam pokażę.
Jadzieńko, żarnowiec się rozsiewa, bo mam go coraz więcej Nie są to odrosty, ale samodzielne rośliny. A tymianek oczywiście kwitnie jak widać
Liliowiec w tym roku raczej nie zakwitnie, ale w przyszłym? ;)
Nie bocz sie na mnie, wiesz jak krucho u mnie z czasem Staram się jak mogę
Grzesiu, tak, to jest ta paprotka! Jest najładniejsza ze wszystkich jakie u nas rosną.
Szkoda, ze nie wiesz, jak się nazywa. Próbowałam kiedys dopasować którąś paprotkę z książki, którą mam, ale nie szło mi za bardzo.
Moniko, mam nadzieję, ze uratowałaś te biedne roslinki i znajdą u Ciebie szczęśliwą przystań ;)
Guciu, Bogusiu, Ewuniu, Karolku, Grazynko, bardzo się cieszę, ze mnie odwiedzacie! Z kim ja bym się podzieliła swoja radością ze zrobienia oczka, gdyby tu nikt nie zaglądał? ;)
To oczko dało mi dzis tak popalić, ze juz nie dam rady pochodzić po Waszych ogrodach.
Plecy tak mnie bolą, ze nie wysiedzę przy komputerze już ani minuty dłużej.
Ale jutro będą zdjęcia, obiecuję!
Buziaki dla wszystkich moich miłych gosci
Wybaczcie kochani, przestałam dostawać powiadomienia i myslałam, ze nikt tu nie zagląda , a zdjęć jeszcze nie posegregowałam ani nie pozmniejszałam, bo czasu brak
Ale dziś zrobiłam oczko! Jakieś trzy i pół godziny walczyłam z folią (zaczęłam ok. 13-tej) w potwornym upale, w pełnym słońcu. Dopiero mniej więcej w połowie tej roboty słońce trochę ukryło sie za chmurami i całe szczęście, bo chyba bym wykorkowała! Później jeszcze 3-4 godziny układałam kamienie i jestem wykończona. Ale oczko gotowe Jutro je sfocę i Wam pokażę.
Jadzieńko, żarnowiec się rozsiewa, bo mam go coraz więcej Nie są to odrosty, ale samodzielne rośliny. A tymianek oczywiście kwitnie jak widać
Liliowiec w tym roku raczej nie zakwitnie, ale w przyszłym? ;)
Nie bocz sie na mnie, wiesz jak krucho u mnie z czasem Staram się jak mogę
Grzesiu, tak, to jest ta paprotka! Jest najładniejsza ze wszystkich jakie u nas rosną.
Szkoda, ze nie wiesz, jak się nazywa. Próbowałam kiedys dopasować którąś paprotkę z książki, którą mam, ale nie szło mi za bardzo.
Moniko, mam nadzieję, ze uratowałaś te biedne roslinki i znajdą u Ciebie szczęśliwą przystań ;)
Guciu, Bogusiu, Ewuniu, Karolku, Grazynko, bardzo się cieszę, ze mnie odwiedzacie! Z kim ja bym się podzieliła swoja radością ze zrobienia oczka, gdyby tu nikt nie zaglądał? ;)
To oczko dało mi dzis tak popalić, ze juz nie dam rady pochodzić po Waszych ogrodach.
Plecy tak mnie bolą, ze nie wysiedzę przy komputerze już ani minuty dłużej.
Ale jutro będą zdjęcia, obiecuję!
Buziaki dla wszystkich moich miłych gosci
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 maja 2007, o 22:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Izo .... zalane już jest
Gratuluje serdecznie i podzielam Twoją radość
Gratuluje serdecznie i podzielam Twoją radość
Pozdrawiam cieplutko Basia
Moje ogródkowe kwiatki
Moje ogródkowe kwiatki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Izuniu - to czekamy jeszcze chwilkę wytzymam ale nie trzymaj nas za dłudo w tej niepewności :P ja chcę zobaczyć oczko :P - ale teraz odpocznij ..
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
Ja także z niecierpliwością czekałam na informacje,że oczko już jest.
Cierpliwie czekam na fotki.
Cierpliwie czekam na fotki.
Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
- kryska
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Iza chyba teraz robi zdjęcia swego oczka. Jeszcze trochę cierpliwości a ujrzymy.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
:P :P :P Super - nareszcie się doczekałam oczka. A już myślałam Izo, że się poddałaś. No to bardzo się cieszę, że wreszcie stało się faktem i czekam na te fotki z wielką ciekawością. Teraz tylko napisz jakich roślin do oczka potrzebujesz i co mam Ci posłać.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37