Witam wszystkich odwiedzających mój ogród,tyle gości ,a mnie nie ma ,ja zasuwam z nadwyżkami a przed weekendem w ogrodzie nadrabiam zaległości ,pogoda aż za ciepła,więc ja przy okazji się opalam ,uwielbiam słoneczko,już dwa razy podlewałam ogród tak jest sucho,tej nocy ma coś popadać ,ale czy tak będzie to nie wiadomo,rozrzuciłam trochę obornika rozłożonego i w moim ogrodzie mieszane zapachy ,gnoju i fiołeczków

.
Alu,witaj ,fajnie ,że jesteś
Elżuniu,witam i ja w nowym wątku,na spotkanie zawsze możesz przyjechać,ze śląska tez dziewczynki przyjeżdżają ,pozdrawiam
Maryniu witam,miło Cię widzieć w nowym sezonie i miło czytać Twoją opinię o moim ogrodzie ,pozdrawiam
Marysiu,u mnie rośliny często same sobie radzą ,bo nie mam dla nich czasu ,ja też co nieco sprzątam ,tylko już nie wymyślam ,bo trochę jestem przerażona ilością pracy ,a co Ty wymyślasz i co musisz dokupić ,ja też padam na gębę ,pozdrawiam
Gosiu clem3,witaj ja tupię ale z buntu

,pozdrawiam
Tereniu,witam piękna jest teraz ta nasza wiosna ,pozdrawiam
Violuś,mam gonitwę jak każdy na wiosnę ,odezwę sie do Ciebie jak się troszkę odrobię,pozdrawiam i buziaczki
Gosiu PEPSI,witaj w moim ogrodzie ,cieszę się ,że jesteś ,zobaczymy co nam przyniesie ten rok ,może będzie łaskawy dla nas i naszych ogrodów,to się wtedy nimi nacieszymy ,pozdrawiam
Gosiu,fajnie,że się odezwałaś ,mnie też różne nastroje dopadają

samo życie ,gardło już niby dobrze,ale jest jakieś ale ,przynajmniej dla mnie ,na razie jakoś trwam w postanowieniu,ale czy to tak będzie zawsze to nie wiem

na pewno i u Ciebie piękna wiosna w ogródeczku,pozdrawiam
Kasiu,oj tak kwiatuszki przynoszą nam dużo radości ,pozdrawiam
Basiu,my uwielbiamy kolory i tyle szczęścia jest w nas jak jest już wiosna ,pozdrawiam