Ogród Marty - Cz. XII

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Biedronka641
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 cze 2012, o 17:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: OGRÓD MARTY -CZ. XII

Post »

Witaj Marta w nowy wątku. Zyczę pięknych kwitnień i udanego sezonu. :wit :wit
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Ogród Marty - Cz. XII

Post »

Martuś przyszłam się przywitać w nowym wątku. ;:196
U Ciebie jak zwykle wszystkiego całe łany....moje ulubione kwiatuszki, na które mogę patrzeć bez końca.
Dobrze im u Ciebie.
Szykuje się jakieś spotkanie ..oj szkoda, że tak daleko mieszkam bo chętnie bym zobaczyła Twoje cuda na żywca. :lol:
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13

Post »

Jestem i ja Martusiu ;:196 i już zapowiadam się na sezon! ;:108 Bo piękny u Ciebie i bogaty w rośliny ogród i zawsze z przyjemnością do niego zaglądam i podziwiam. Wspominki odpuściłam u siebie i u innych także nie budziły mojego zainteresowania..Jakoś tak mi się porobiło i fociłam co się wokół mnie dało na bieżąco...Wiosna to co innego!

:wit
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Martusiu jak Ty to robisz? u mnie cieszynianka ma same liście...ani jednego kwiatka...coś chyba z ziemią nie tak?
Ty nadwyżki a ja szaleje porządkowo, wymyślam , rozkręcam i sporo trzeba będzie dokupić ale cieszę się bo M się zaangażował ;:333 Niestety wieczorem padam na pysk :D Wszystko kwitnie na wyścigi...po prostu szaleństwo w naturze ;:306 Pozdrawiam i muszę znaleźć chwilę, żeby z Tobą pogadać, buziaczki Obrazek
clem3
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lip 2014, o 15:28

Post »

No tak, można się było spodziewać, że jak już wkroczysz z nowym wątkiem to z wielkim przytupem :D
Awatar użytkownika
inka52
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 lis 2009, o 11:54

Post »

Witaj Marto w nowym wątku wraz z wiosną , dużo słonka ;:3
Awatar użytkownika
Viola K
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 mar 2013, o 19:41

Post »

Witaj Martuś, jestem u Ciebie i czekam na zdjęcia z Twojego pięknego ogrodu... i nie tylko ;:196
PEPSI
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 sty 2013, o 10:54

Post »

Martuś, jestem i ja :wit Pięknie u Ciebie, jakie cudne fiołki ;:333 I nie tylko, bo u Ciebie to wszystko takie ładne, dopieszczone, mnóstwo różnych ciekawych roślin, że nie może mnie tu zabraknąć ;:196
Awatar użytkownika
Margo_margo
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 lip 2014, o 13:08

Post »

:wit
Witaj Martuś

Dawno się u Ciebie nie wpisywałam ale mam nadzieję, że mi wybaczysz. Najpierw depresja zimowa, potem berbeć na zabiegu i niespodziewana przeprowadzka a niedawno wróciłam z sanatorium. Nie pisałam ale czytam i jestem na bieżąco ;:108
Cieszę się, że zdecydowałaś się na migdałowe sprawy i już doszłaś do siebie. Mam nadzieję, że odczuwasz już poprawę zdrowia po zlikwidowaniu problemu. Od Marysi dowiedziałam się, że obie walczymy z ;:209 Obyśmy wytrwały ;:168
Podziwiam Twój ogród i wesołe barwy, które się w końcu pojawiły. Niech wiosna trwa jak najdłużej a nam- ogrodnikom nie braknie sił do realizacji planów!!!
Ja jutro jadę do Tymczasowego i mam nadzieję, że będę miała równie kolorowo jak u Ciebie ;:196
Pozdrawiam Małgosia
Im mniej wiesz, tym lepiej śpisz
Spis moich wątków
vimen
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 11 sty 2015, o 16:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Martuś ależ u Ciebie różnorodność wiosennych kwiatuszków ;:oj Aż się cieplej od razu robi :D
Awatar użytkownika
apus
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 kwie 2007, o 21:57

Post »

Martusiu, cudowna jest ta nasza polska wiosna! Tak na nią wyglądamy i wreszcie po tej żałobie zimowej są kolory! Piękne kolory! ;:138
Pozdrawiam, Basia.
viewtopic.php?f=2&t=117468
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witam wszystkich odwiedzających mój ogród,tyle gości ,a mnie nie ma ,ja zasuwam z nadwyżkami a przed weekendem w ogrodzie nadrabiam zaległości ,pogoda aż za ciepła,więc ja przy okazji się opalam ,uwielbiam słoneczko,już dwa razy podlewałam ogród tak jest sucho,tej nocy ma coś popadać ,ale czy tak będzie to nie wiadomo,rozrzuciłam trochę obornika rozłożonego i w moim ogrodzie mieszane zapachy ,gnoju i fiołeczków ;:306 .

Alu,witaj ,fajnie ,że jesteś :wit

Elżuniu,witam i ja w nowym wątku,na spotkanie zawsze możesz przyjechać,ze śląska tez dziewczynki przyjeżdżają ,pozdrawiam :wit

Maryniu witam,miło Cię widzieć w nowym sezonie i miło czytać Twoją opinię o moim ogrodzie ,pozdrawiam ;:196

Marysiu,u mnie rośliny często same sobie radzą ,bo nie mam dla nich czasu ,ja też co nieco sprzątam ,tylko już nie wymyślam ,bo trochę jestem przerażona ilością pracy ,a co Ty wymyślasz i co musisz dokupić ,ja też padam na gębę ,pozdrawiamObrazek

Gosiu clem3,witaj ja tupię ale z buntu ;:306 ,pozdrawiam :wit

Tereniu,witam piękna jest teraz ta nasza wiosna ,pozdrawiam :wit

Violuś,mam gonitwę jak każdy na wiosnę ,odezwę sie do Ciebie jak się troszkę odrobię,pozdrawiam i buziaczki ;:196

Gosiu PEPSI,witaj w moim ogrodzie ,cieszę się ,że jesteś ,zobaczymy co nam przyniesie ten rok ,może będzie łaskawy dla nas i naszych ogrodów,to się wtedy nimi nacieszymy ,pozdrawiam ;:196

Gosiu,fajnie,że się odezwałaś ,mnie też różne nastroje dopadają :uszy samo życie ,gardło już niby dobrze,ale jest jakieś ale ,przynajmniej dla mnie ,na razie jakoś trwam w postanowieniu,ale czy to tak będzie zawsze to nie wiem ;:306 na pewno i u Ciebie piękna wiosna w ogródeczku,pozdrawiam ;:196

Kasiu,oj tak kwiatuszki przynoszą nam dużo radości ,pozdrawiam :wit

Basiu,my uwielbiamy kolory i tyle szczęścia jest w nas jak jest już wiosna ,pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Marto cudownie jest wrócić i odbyć znów spacer wśród Twoich progów ;:oj ;:oj ;:oj Właśnie wróciłam z ogrodów Keukenhof i Amsterdamu w Holandi a w zeszłym miesiącu Brugia z Gandawą w Belgi. Nie obyło się bez zakupów na amsterdamskim kwiatowym targu. Czasu mało bo działka ale też koleżanka na emeryture i cały dział na mojej głowie. Myśle że uda mi się jutro cosik ze zdjęciami i wątek o podróżach taki mały. Bo na majówke 9dni objazdu po Czarnogórze, Albani i Macedoni w tym mnóstwo parków narodowych w tych krajach ;:oj

Udanego tygodnia, ściskam mocno :D :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Martuś u Ciebie zawsze wiosną napasę oczy wielonma kolorami. ;:215 Ciemierniki przepiękne. ;:oj przepracowujemy się wiosną, ale jaka satysfakcja, jak ogród do zimy cieszy kolorami i fakturami. ;:108
Spokojnej pracy i dużo czasu. ;:196
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Zapraszam na mały spacerek po wiosennym ogrodzie .

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zawilec grecki
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek