Ogród Azy
- Aza
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 lut 2008, o 18:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Była wiosna , była, ale się minęła....
ZIMA WRÓCIŁA

Mania, specjalnie dla Ciebie widok z mojego stanowiska przy komputerze na stok Nosala. jeszcze możesz pojeździć.

Ulina, Kryska. żona ZENOBIUSZA: dużo zdjęć aktualnych malamutów i prawie malamutów jest na otwartym forum klubu malamuta
http://www.klubmalamuta.org/
ZIMA WRÓCIŁA

Mania, specjalnie dla Ciebie widok z mojego stanowiska przy komputerze na stok Nosala. jeszcze możesz pojeździć.

Ulina, Kryska. żona ZENOBIUSZA: dużo zdjęć aktualnych malamutów i prawie malamutów jest na otwartym forum klubu malamuta
http://www.klubmalamuta.org/
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza
Krzewy białych róż w moim ogrodzie są całe w bieli, tyle tylko że nie w kwiatach , a w śniegu.

Rano na wysokości okna było 8 stopni mrozu, na ziemi pewnie jeszcze zimniej.
Teraz co15 minut jest zmiana raz słońce, raz zamieć.

Kwiatki jakoś to znoszą, mam tylko te co wytrzymują snieg w kazdym miesiącu,
ale suczka uznala zę jej lepiej będzie w domu przy kocie.

Rano na wysokości okna było 8 stopni mrozu, na ziemi pewnie jeszcze zimniej.
Teraz co15 minut jest zmiana raz słońce, raz zamieć.

Kwiatki jakoś to znoszą, mam tylko te co wytrzymują snieg w kazdym miesiącu,
ale suczka uznala zę jej lepiej będzie w domu przy kocie.

OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
- Aza
Psicę podrapałam, a to co siedzi na poręczy to akurat jest najstarsza w domu kocica, starsza nawet od Zbójki. Zastanawiam sie gdzie w tym forum wkleja sie życzenia świąteczne. POZDRAWIAM .
OLGA od malamutów
Wątki Azy
Wątki Azy
-
- 500p
- Od: 2 lut 2008, o 17:12
Witaj olgo! Z przyjemnością obejrzałam Twój ogród i ....Nosal. W ubiegłym roku spędzalismy wakacje w Zakopanem i namówiłam mojego męża na Nosal. Weszliśmy tam szybciutko, a widoki cudne. Ale dla Ciebie to pewnie chleb powszedni. Ciekawa jestem lata w Twoim ogrodzie i tych kwiatów starszych od Ciebie. Uroczo komponuje sie nasturcja z architekturą Twojego domu!!!!! Chyba obsadziłabym go dookoła ta roślinką. Pewnie masz też ostróżki i floksy, jakoś tak same przychodza na myśl, kiedy patrzy sie na Twój dom. Jest cudny, uwielbiam takie klimaty. Pozdrawiam i czekam na zdjęcia!!