Anabuko1 Ten domek to jest taki do zabaw dla dzieci 280x250 cm.
Narine Tak zachwycone domkiem, szczególnie Emi, bo to jej prezent urodzinowy. Mam nadzieję, że w tym roku go jeszcze na nogi postawimy... Poprzedni weekend nawet na noc zostaliśmy i spalisly w nim na materacach.
Co do ścieżki, to jestem ciekawa. Ja planuje w zacienionym zakątku wyspać trocinami, bo widziałam zdjęcia takich ścieżek, więc spróbuję. A ty jaki żwir planujesz?
U mnie na razie pozostałe grzadki średnio wychodzą, więc ich nie pokazuje. Może jak się rośliny rozrosna. Ale z tym myśleniem to faktycznie, chociaż dziś byliśmy i poszło jak burza, tyle wsadził am...
Clem3 Witaj, po prostu ta krata na prawdę szpeci i przecina ten fragment działki, a w tamtym miejscu bym coś dosadzila. Wolę coś innego zrobić. Tylko winogron zostanie przy tej rurze a podepre czymś innym. Jakoś źle na mnie takie kraty działają... Mam odczucia jak bym była na jakiś slamsach hehe.
A tu trochę zdjęć. Ale oceniony zakątek przy zdjęciach się tak oswietlil, że słabo widać rośliny. Chowam w nim też przywiezione rośliny, żeby mi nie uschły zanim przyjadę za tydzień. Jest tam przyjemny mikroklimat, odkąd powstał płot. Hydrozel sprawdza się rewelacyjnie... A bardzo mało go idzie.
W szklarni rośliny szaleją. Myślałam że nie uda się w tym roku warzyw, ale zaryzykowalam i chyba się uda...
Jezyn ponad 3 litry, wiaderko, pudełko i jeszcze na krzaku zostało. Już są w sloikach.
Ognisko z zeszłego tygodnia
No i zacienionym zakątek, ale zdjęcia srednie
Do tego kupiłam cebulki przebisniegow, białe irysy, masę tulipanów, narcyzow, kilka hiacyntow, krokusow i innych cebulowych. Ale zapomniałam zrobić zdjęć opakowań.
Pozdrawiam.