gohna pisze:Hej Agnieszko, masz raj na ziemi
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
a, że trzeba go nieco "ogarnąć" - w tym sama radość. Urzekły mnie zdjęcia brzóz nad wodą, widoki bezcenne a dzieciaczki słodkie. Studnia bardzo ciekawa, sama zastanawiam się jak zabudować swoją
![Rolling Eyes :roll:](./images/smiles/icon_rolleyes.gif)
pomysł z kamieniami ktoś miał całkiem fajny.
Pozdrawiam serdecznie Waszą rodzinkę
![Laughing :lol:](./images/smiles/icon_lol.gif)
Gohno, dziękuję Tobie i wszystkim, za odwiedziny i słowa wsparcia i otuchy... bo zadanie przede mną nie łatwe, ale, jak niejednokrotnie stwierdzono na tym przecudownym forum, nie od razu Kraków zbudowano...
Ta studnia była już tu przede mną, kiedyś czerpano z niej wodę, teraz, po podłączeniu wodociągu, może spełniac funkcję dekoracyjną. jej jedyną właściwie wadą jest lokalizacja - widac ją na tym zdjęciu z teczą, pod krzakiem dzikiego bzu - ciężko stworzyc urokliwy zakątek na wjeździe na podwórko
![lezy-ze-smiechu :;230](./images/smiles/lezy-smiech.gif)
,
Gohno, gdybyś zdecydowała się na taką budowę, to daj znac - z checią podeślę Ci parę kamieni
lubię takie wiejskie, stare klimaty, mam np. takie coś:
![Obrazek](http://images45.fotosik.pl/195/560c43e911a4e276med.jpg)
lubię różne rośliny i kwiaty, ale doszłam do wniosku, że najlepiej do klimatu wiejskiego podwórka pasują takie zwykłe, niewydumane
a ponieważ miejsca ci u mnie dostatek, to znajdzie się i dla skalniaka, i dla roślin nieco bardziej egzotycznych.
wczoraj pospacerowałam trochę po ogrodach forumowiczów i stwierdziłam u siebie zapadniecie na ciężki przypadek "ogrodomanii" - grzebanie w ziemi zawsze zaliczało się do moich hobby, ale chyba jeszcze nigdy nie na taką skalę
![Shocked :shock:](./images/smiles/icon_eek.gif)
. A że lepiej zapobiegac, niż leczyc, lecę do ogrodniczego po porządne widły - w poprzednich już trzy razy złamałam trzonek ;) ;)