Nie ma duzego wydatku.Takie jest moje zdanie

hej grog te prety to ci sie nie nadają , jak masz dostęp do materiałów budowlanych to lepiej bedzie zrobic ze starego rusztowania pociąc rurki , zespawac na 10 m odcinki i pogiąc , na ziemi zrobic prostokąt z rórek 5na30 m i do tego poprzyspawywac , na samym szczycie połączyc je prętemgrog pisze:Mysle, ze raczej zrobie z pretow zbrojeniowych. Na dzialke o wymiarach 20 na 100m posadze 4 tunele o szerokosci 5 metrow każdy. Macie racje, zaczne od jednego tunelu 5 na 50 metrow, bez ogrzewania. Za to mam ogrzewane pomieszczenie, gdzie moge wysiac nasiona, kiedy mam zaczac, jeśli tu gdzie mieszkam temperatura w miesiacach styczen luty nie spada ponizej -5 stopni? W marcu jest zawsze dodatnia. I ile tych nasion wysiac na tunel o powierzchni 250 m kwadratowych?
Ja rurki kupie u mnie tylko złączki z tej strony i zrobie ten tunel z pomocą sasiadów. Będzie taniej i solidniej.dafit pisze:Jak bym zakupił taki gotowy tunel z pcv to podejrzewam, że mógłbym któregoś dnia przyjść na działkę i moje roślinki by były pod gołym niebemARABELLA pisze:Znalazłam taką stronkę,gdzie mają wszystkie złączki,rurki,folię i instrukcję montażu tunelu z rur pcv.
http://www.tunelefoliowe.pl/instrukcje-montazu-a-3.html