Działka już nie tylko z widokiem :)

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Działka już nie tylko z widokiem :)

Post »

Piękne zdjęcia, niesamowicie udane :-)
Zachód słońca... ;:63
Zapraszam
Ogród Marty_S
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jolu jaki z niego szkodnik , przeciesz mówiłaś ... że omija kwiatki przechadzając się po rabatkach ?
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Marta, witaj i zapraszam oczywiście :wit
Adasiu, a pewnie, ze się przechadza z fasonem :lol: , a jak biegnie ... to już mniejszym :;230
Wykonałam taki manewr naturalnych przeszkód - a więc jak tu przejść przez ponad metrowe dziwaczki, ponad półmetrowe aksamitki i astry, ominąc jeżówki, lilie i inne dosyć pokaźne bylinki :roll: czy pletko cann, liliowców .... itd
Psina nauczyła się, że lepiej obiec, szybciej i wygodniej. Niech tak już zostanie, bo nie chciałabym uwiązywać chłopaka ;:108 Nie po to przeprowadził się z bloku, gdzie wybieg miał na balkonie :(
Żeby nie przechwalić ;:14
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Widoki nieba cudowne :shock: Roślinki oczywiście też
Awatar użytkownika
artam
1000p
1000p
Od: 26 paź 2008, o 00:10

Post »

To ja się dopiero na drugą stronę załapałam :(
rispetto pisze:Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to była wiosna tego roku Człowiek nie jest w stanie wykonać tyle pracy przez lato!
Wszystko to jednak prawda, potwierdzam jako gość tego ogrodu :) Ale to rzeczywiście niesamowite, ach ten godny podziwu zapał...Ciekawe, czy kiedyś wygaśnie? :wink:
iga23
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 paź 2008, o 20:26
Kontakt:

Post »

artam pisze: Wszystko to jednak prawda, potwierdzam jako gość tego ogrodu :) Ale to rzeczywiście niesamowite, ach ten godny podziwu zapał...Ciekawe, czy kiedyś wygaśnie? :wink:
Nie wygaśnie, to nie możliwe, dusza ogrodnika, i raz zasiane ziarenko, wystarczy na całe życie. ;:224
Awatar użytkownika
zuzia55
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 kwie 2008, o 21:26

Post »

Widoki śliczne i umiesz je dostrzec,to już duża zaleta.Ale zaszalałaś z kannami,tyle odmian.To drzewko "parasolowate",to jakaś wierzba?Bardzo ciekawie wygląda. ;:63
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Kontakt:

Post »

Te zdjęcia porównawcze robią ogromne wrażenie .Ponadto na pewno doskonale motywują do dalszych działań :) Choć Ciebie za bardzo motywować nie potrzeba ... Ogród potrzebuje czasu, ale u Ciebie już teraz zachwycają bujne , barwne rabaty.
Podziwiam , E.
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
Awatar użytkownika
dkny
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 wrz 2009, o 18:55

Post »

Niezykłe postępy poczyniłaś, nie ma co... Ładnie zaprezentowałaś swe igkali i kwiaty. mam pytanko o iglaka na przedostatnim zdjęciu- co to za okaz? Bo wydaje mi się, że mam podobnego, ale poza nazwą "świerk" niewiele więcej o nim wiem.
Porównaj, Jolu, czyz mój nie jest podobny do Twego iglaka?

Obrazek
aleb-azi
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 gru 2009, o 18:18
Kontakt:

Post »

Ale...
Jestem :wit
X_r-o
---
Od: 25 lis 2005, o 09:06

Post »

iga23 pisze:
artam pisze: Wszystko to jednak prawda, potwierdzam jako gość tego ogrodu :) Ale to rzeczywiście niesamowite, ach ten godny podziwu zapał...Ciekawe, czy kiedyś wygaśnie? :wink:
Nie wygaśnie, to nie możliwe, dusza ogrodnika, i raz zasiane ziarenko, wystarczy na całe życie. ;:224
Co więcej - sądzę, że ta choroba będzie postępować :lol:
Awatar użytkownika
takasobie
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 mar 2009, o 22:32

Post »

Za pełną zrozumienia postawę ucałuj ode mnie psinę w nos! :-)
Ja nie ma zwierząt żadnych. Nie żebym nie lubiła, ale świadomie unikam dodatkowych obowiązków i nie chciałabym doprowadzić do sytuacji, gdzie zwierzątko byłoby przeze mnie zaniedbane :-) No i nie każdemu sie zdarza tak mądra psina:-) Mojej siostrze pies skopał cały ogród. Musiała go wydać. :-(
Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
Awatar użytkownika
Sylwek-zx
1000p
1000p
Od: 8 lut 2009, o 09:34

Post »

Paemlko, widzę już kolejna cześć :) na ostatnich stronach starego wątku widziałem, że ulewy dały Ci popalić :( nie martw się jdnak, wszystko wróci do normy, u siebie dodałem Ci dwie głowy jak prosiłaś ;) tak w ogóle to podziwiam wątki gdzie postęp prac jest tak ogromy, nie powiem że Ty jedna, ale powiem że jesteś w piątce osób tu poznanych które swoją pasją i zamiłowaniem bardzo pozytywnie mnie zaskoczyły :) a że jak kiedyś wspomniałaś zaraziłaś się nieco iglastą przypadłością ode mnie to tym bardziej duma mnie rozpiera :) a i ja tez chyba byłem prowodyrem założenia w końcu wątku i jak widzisz opłacało się :)
na dziś życzę tylko i wyłączenie ładnej pogody - w ogród :)
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Jolu, lecimy jak burza :;230
Kolejna część. Napisałaś, że u Ciebie jeszcze niewiele do oglądania. No chyba trochę przesadziłaś ze skromnością. Przecież u Ciebie to nie wiadomo co bardziej podziwać: iglaczki, kanny, skalniak czy skarpy.
Ja się zastanawiam jak Ty w ciągu sezonu takie postępy zrobiłaś to co będzie w przyszłym :roll:
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Aga ;:196
Marta, myślę, że nie tak szybko :roll: miejsca jeszcze tyle, a M nie protestuje kolejnym planom aranzacyjnym, zmniejszającym trawniczek :tan
iga23 pisze:
Święte słowa Iguś :uszy
Andrzejku, widoki u nas są przecudne. Wczoraj były takie nieziemskie, jak marsowe wręcz czerwono-pomarańczowe, widoki zbliżającej się burzy, a potem tęcza na tle pomarańczowo-różowego nieba. Zjawiskowe, a ja bez aparatu ;:223 no bo po cóż na imprezkę aparat ciągnąć :lol:
Zuziu, oj potrafię, potrafię. Już nawet dzieci, których okna wychodzą na stronę zachodnią wołają, jeśli umyka mi jakiś piękny widok.
Co do drzewka, myślę, że pytasz o wierzbę palmową ;:108
Ewelinko, dzięki za miłe słowa, może kiedyś będzie u mnie choć w części taki piękny, jak Twój, dojrzały ogród ;:180
dkny pisze:Porównaj, Jolu, czyz mój nie jest podobny do Twego iglaka?

Obrazek
Anetko mam pomysł, porównajmy, czy jest to to samo
Obrazek

Obrazek
No może tak, co o tym sądzicie?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”