Zachód słońca...

Wszystko to jednak prawda, potwierdzam jako gość tego ogrodurispetto pisze:Jakoś nie chce mi się wierzyć, że to była wiosna tego roku Człowiek nie jest w stanie wykonać tyle pracy przez lato!
Nie wygaśnie, to nie możliwe, dusza ogrodnika, i raz zasiane ziarenko, wystarczy na całe życie.artam pisze: Wszystko to jednak prawda, potwierdzam jako gość tego ogroduAle to rzeczywiście niesamowite, ach ten godny podziwu zapał...Ciekawe, czy kiedyś wygaśnie?
Co więcej - sądzę, że ta choroba będzie postępowaćiga23 pisze:Nie wygaśnie, to nie możliwe, dusza ogrodnika, i raz zasiane ziarenko, wystarczy na całe życie.artam pisze: Wszystko to jednak prawda, potwierdzam jako gość tego ogroduAle to rzeczywiście niesamowite, ach ten godny podziwu zapał...Ciekawe, czy kiedyś wygaśnie?
Święte słowa Iguśiga23 pisze:Nie wygaśnie, to nie możliwe, dusza ogrodnika, i raz zasiane ziarenko, wystarczy na całe życie.artam pisze: Wszystko to jednak prawda, potwierdzam jako gość tego ogroduAle to rzeczywiście niesamowite, ach ten godny podziwu zapał...Ciekawe, czy kiedyś wygaśnie?
Anetko mam pomysł, porównajmy, czy jest to to samodkny pisze:Porównaj, Jolu, czyz mój nie jest podobny do Twego iglaka?