Metamorfoza mojego ogrodu
- Aancyk
- 1000p
- Od: 20 lis 2010, o 17:21
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Metamorfoza mojego ogrodu
Witaj
ogród zapowiada się bardzo ciekawie. Czekam na dalszą fotorelację.
ogród zapowiada się bardzo ciekawie. Czekam na dalszą fotorelację.
Dziękuję za odwiedziny Aancyk. Jak tylko coś zakwitnie wkleję fotki. U mnie jakaś wiosna opóźniona, bo dopiero niemrawo rozwijają się hiacynty.
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witam kolejnego ogrodomaniaka .Czekam aż roślinki zakwitna i zapraszam do mnie.
Dzięki za odwiedziny Andrzejku. Z przyjemnością wpadnę do Ciebie jutro
w Łęcznej macie bardzo żyzne gleby mozna poszalec bo wszystko pieknie kwitnie i rosnie. Gleby 1 gatunku:)
Mam ciotkę z Nowogrodu i wszystko rozrasta sie w zawrotnym tempie;)
Mam ciotkę z Nowogrodu i wszystko rozrasta sie w zawrotnym tempie;)
A w ogóle to piękny dom....
- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Twój ogród zapowiada się ciekawie, masz dużą powierzchnię i mnóstwa pola do popisu. Trudno coś radzić , każdy ma swój gust i lubi różne rośliny, kwiaty...
- patkaza
- Od: 22 cze 2010, o 23:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Łęczna górą!
będę cię odwiedzać
będę cię odwiedzać
Opowieść o moim miejscu...cdnn
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
"Opowieści są jak ludzie z upływem czasu stają się coraz lepsze"pozdrawiam Aga
Mrofkus - dziękuję, że do mnie wpadłaś Masz rację, gleba jest spoko. Nie ma co narzekać. Ludzie mają w tych okolicach różne plantacje.
Co do domku, to śmieję się, że to taki z rysunków dla dzieci Z pozoru jest mały, ale sprzątać jest co.
Jak będziesz w Nowogrodzie zapraszam do odwiedzin w realu.
Asiu - kiedy miałam projektowany ogród chciałam przede wszystkim żeby było kolorowo. Tak też jest, większość krzewów kwitnie, inne mają kolorowe liście, ale z chęcią zmodernizuję projekt jeśli ktoś zaproponuje mi jakieś fajne roślinki.
patkaza - wnioskuję, że mieszkasz nieopodal to fajnie, mam nadzieję, że się spotkamy i coś mi doradzisz
Co do domku, to śmieję się, że to taki z rysunków dla dzieci Z pozoru jest mały, ale sprzątać jest co.
Asiu - kiedy miałam projektowany ogród chciałam przede wszystkim żeby było kolorowo. Tak też jest, większość krzewów kwitnie, inne mają kolorowe liście, ale z chęcią zmodernizuję projekt jeśli ktoś zaproponuje mi jakieś fajne roślinki.
patkaza - wnioskuję, że mieszkasz nieopodal to fajnie, mam nadzieję, że się spotkamy i coś mi doradzisz
[quote="Altika"]Mrofkus - dziękuję, że do mnie wpadłaś Masz rację, gleba jest spoko. Nie ma co narzekać. Ludzie mają w tych okolicach różne plantacje.
właśnie tez chce miec taki domek niby mały a przytulny i ciepły:) w sam raz dla małej rodzinki:)
Za o ogród masz ogromnyyyyyy:D
właśnie tez chce miec taki domek niby mały a przytulny i ciepły:) w sam raz dla małej rodzinki:)
Za o ogród masz ogromnyyyyyy:D
Podam Ci linka do domku, to obejrzysz. Fajny i rzeczywiście przytulny http://www.tooba.pl/projekt-domu-Makowo ... ,5035.html
Część pracy w ogrodzie musiałam wstrzymać ze względu na kanalizację i gaz, który maja podłączyć w tym roku. Jak sprawnie pójdzie to za rok na wiosnę znów będę sadzić
Część pracy w ogrodzie musiałam wstrzymać ze względu na kanalizację i gaz, który maja podłączyć w tym roku. Jak sprawnie pójdzie to za rok na wiosnę znów będę sadzić
- Mala_MI
- Od: 16 paź 2008, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Rewelacyjny ten kot! Też myślę nad kotem do ogrodu Ale takim "kamiennym"
Pozdrawiam, Justyna
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Storczyki , Róże , Ogród i kto wie co jeszcze...
Nie dla bezsensownego rozmnażania zwierząt!
Ten jest gipsowy i bardzo ciężki. Mam takie 2, dałam za nie po 30 zł, więc szkoda było nie wziąść
http://gotowe-projekty-domow.dom.pl/da_ramzes.htm a to moje domkowe marzenie ehhhhh