Dzięki na pewno będzie super ( będą fotkiMig131 pisze:Również jestem zachwycona oczkiem,pięknie wyszło....Ciekawa jestem jak będzie wyglądało z podrośniętymi i dorodniejszymi roślinami, ale na pewno super.Piesek super

Dzięki na pewno będzie super ( będą fotkiMig131 pisze:Również jestem zachwycona oczkiem,pięknie wyszło....Ciekawa jestem jak będzie wyglądało z podrośniętymi i dorodniejszymi roślinami, ale na pewno super.Piesek super
.Mogą pływać swobodnie bez doniczek ,zakotwiczone w dnie zbiornika.U mnie większość roślin tak jest sadzona.Lepiej filtrują wodę.Kasiunia08 pisze:Sadzisz lilie w oczku, czy mogą pływać bez sadzenia do ziemi??
magda1975 pisze:.Mogą pływać swobodnie bez doniczek ,zakotwiczone w dnie zbiornika.U mnie większość roślin tak jest sadzona.Lepiej filtrują wodę.Kasiunia08 pisze:Sadzisz lilie w oczku, czy mogą pływać bez sadzenia do ziemi??
dla kobiet to chyba wygląd ma sensjackon pisze:najpierw trzeba wiedzieć jakich odmian się szuka
Ma się dobrze, a to był misecznik -byłasma pisze:chciałam podpytac o los magnolii,o którą pytałes w innym wątku
oczko cudne
Na upartego można, ale lilie lepiej rosną i kwitną gdy mają dobre podłoże, a hydroponicznie to trochę ubogo,magda1975 pisze:.Mogą pływać swobodnie bez doniczek ,zakotwiczone w dnie zbiornika.U mnie większość roślin tak jest sadzona.Lepiej filtrują wodę.Kasiunia08 pisze:Sadzisz lilie w oczku, czy mogą pływać bez sadzenia do ziemi??
no właśnie tylko, że wszystkie są piękneKasiunia08 pisze:dla kobiet to chyba wygląd ma sensjackon pisze:najpierw trzeba wiedzieć jakich odmian się szuka![]()
Więc mi nazwa nic nie mówi i nie znaczy, nieważne jakie, byle byłoby pięknie:)
popytaj też tu http://forum.oczkowodne.net/viewforum.php?f=17 może ktoś się wyzbywa , na zimę zainstaluj napowietrzacz - jeśli masz rybki i czekaj do wiosnyKasiunia08 pisze:A może ma ktoś już oczko dosyć długo i rośliny już roczne czy kilku roczne i chciałby się podzielić.....???![]()
-- 19 wrz 2012, o 22:07 --
A może poradzicie ( Ci którzy mają nie aż tak wielkie oczko) ... co robicie zimą z oczkiem / w oczku, kiedy temperatura spada poniżej zera, a nawet do -20 paru st. C ...???