Cześć Kasiu.... ja jak zwykle o poranku
Dałaś czadu od pierwszej strony nowego wątku
Pomysł z drogowskazem Twojego autorstwa super
Stworzyłaś przepiękne kompozycje
Cudnie, cudnie, cudnie można by tak bez końca
Kasiu Twoje zdjęcia alei różanych i kompozycji powalają mnie na kolana zasługujesz na podwójne brawa że w tak krótkim czasie zrobiłaś tak wiele i to z efektem wow
wracam napawać się widokami królewien
Takie obrazy Kasiu jak u Ciebie z rana to miłe rozpoczęcie dnia! Akumulatory naładowane na kolejny u mnie bardzo upalny dzień Tobie też z rana miłego dnia życzę!
kasiek, cudnie rozpoczecie watku. Co ja mówie, rozpoczęcie, cały wątek okraszony pięknymi zdjęciami.
Zawsze można znaleźć inspiracje.
Zgadzam się z Ewą - możesz katalogi ze swoimi zdjęciami wydawać
Kasiu, piękny wstęp Po takiej ogromnej rewolucji jaką Twój ogród przeszedł w zeszłym sezonie, zasłużyłaś na odpoczynek. Od samego oglądania zjawiskowych widoków odpoczywam przed monitorem. A Ty, kochana, możesz czuć zapachy i całkowicie wczuć się w klimat ukazywanych zakątków, w pełni na to zasłużyłaś po stworzeniu takiego dzieła
Dom na wsi i ogród wokół niego to spełnienie moich marzeń. Rośliny i zwierzęta- pasja i miłość. Pozdrawiam. Magda. Ogród piaskowy w Zakolu Wisły cz.IV Tak, lubię koty ;)
Kasiu tyle pięknych widoków i portretów roślin i taka przesympatyczna ogrodniczka.
Tego przegapić nie można, więc jestem, rozsiadam się i zaczynam delektować.
PS. Fajny ten drogowskaz.
Miłego dnia
Piękny ogród! róże i lawenda to moje ulubione połączenie, moje kroki w ogrodniczym skieruję po kolejne lawendy i spapuguję obsadzenie pod różami bo jest cudowne
czy Twoja jest jakaś "specjalna" czy ta co można dostać w sklepie? okrywasz na zimę?
Kasiu, doczłapałam się na drugą stronę, więc daleko od podium , ale i tak to nic nie zmienia . Dalej będę dążyć śladami Robaczkowego ogrodu . Jest na prawdę piękny
A jak łany przetaczników?
Kasiu, podążam wiernie za Tobą i podziwiam piękne różane portrety. Moja ulubiona Indigoletta jest cudna tutaj. Mam dwie od wiosny u siebie ale pączusie jeszcze malutkie
Kasiek melduję się w Twoim cudnym salonie ogrodowym
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false; Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain