Maszyny do prac w ogrodzie dla amatorów, ale dobrej klasy...
Re: Maszyny do prac w ogrodzie dla amatorów, ale dobrej klasy...
Kupił by wieś, ale pieniądze gdzieś .
Zamiast mercedesa kupa zielska
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Porażka nie wchodzi w rachubę (?). Herkules Poirot nigdy nie przegrywa.
Mateusz, kosa Kawasaki 2KM to nie jest niewielka moc
Vega to chinol ale silnik ma dobry. Reszta nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Moje Amy też mają tą kombinację - wał, przekładnia i sprzęgło moje a silnik Kawasaki

Vega to chinol ale silnik ma dobry. Reszta nie ma aż tak wielkiego znaczenia. Moje Amy też mają tą kombinację - wał, przekładnia i sprzęgło moje a silnik Kawasaki

-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 17 lis 2013, o 20:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Przy zakupie sugerowałem się opinią sprzedawcy. Zawsze kupowałem w jednym miejscu i nigdy nie wcisnęli mi żadnego szajsu. więc sprzedawca jak najbardziej kompetentny. Vega może i jest powiązana z chinami ale o tej kosie nie powiem nic złego... mnie nie zawiodła. a odnośnie mocy sprawdziłem i jest to 2,7K dokładnie. I jedna jeszcze ważna uwaga na którą zwrócił i klient jak wykonywałem u niego usługę koszenia chwastów ok1m, otóż że jest dość cicha, Ponieważ już kilka osób u niego kosiło i miał porównanie.
Pozdrawiam Mateusz
Dobrze Ci sprzedawca doradził. Kosa posłuży Ci jeszcze naprawdę ładnych parę lat
Zgadza się, że chińskie kosy brzmią prawie jak skuter. Natomiast dobry silnik aż świszcze. Tak można poznać która kosa jest z wyższej półki a która z niższej 

Ja zawsze jak kupuje sprzęt, to najpierw robię sobie małe rozeznanie w necie. Już choćby na podstawie informacji handlowych, parametrów, kraju produkcji i innych dostępnych w sieci możesz wyczaić, jak sprzęt jest dobry.
Do koszenia trawy, jeżeli masz większy obszar, zobacz sobie takie mini kosiarki jak tutaj, porównaj z innymi. Po prostu wsiadasz i jedziesz he he
Link usunięto, pomid.
Do koszenia trawy, jeżeli masz większy obszar, zobacz sobie takie mini kosiarki jak tutaj, porównaj z innymi. Po prostu wsiadasz i jedziesz he he
Link usunięto, pomid.