Witam poniedziałkowo
Po przejrzeniu waszych wątków wreszcie dotarłam do swojego.
Dzisiejszy poranek przywitał mnie -13 stopniowym mrozem ale teraz jest super słoneczko pięknie świeci drzewa zrzucają swoje klejnoty które w czasie wiatru pięknie dzwoniły, z dachów leje się woda, a ptaszki cudnie śpiewają czyżby to już zapowiedz przedwiośnia
dla mnie mogło by już tak pozostać.
Agnes - bardzo dziękuje jest najmłodsza i skrzętnie to wykorzystuje

to prawda co piszesz nawet żółty kolor na zdjęciu jest radosny
smagliczkę miałam wyautować na róże ale zmieniłam zdanie i jeśli będę je tam dosadzać to tylko tak aby większa jej cześć pozostała
Ula - ja też nie pamiętam czy byłaś u mnie ale ja twój ogród odwiedzam od zawsze

więc tym bardziej miło mi ze wstąpiłaś
za córunie i za mamunie dziękuje

a smagliczce ten ''skarpetkowy'' zapach

można wybaczyć za ilość kwitnienia i słoneczny kolorek
Dorotko - to fantastycznie że masz się nią gdzie nacieszyć, nie sposób jest mieć wszystkie roślinki wszak granicie działki nie są z gumy
Agusiu - wieki u mnie nie byłaś a ja u ciebie tez

przepraszam cię za to zaraz naprawię ten błąd, wątek zamknęłam a nie umieściłam linku do nowego ale to dlatego że robię to pierwszy raz na przyszłość będę wiedzieć

Aga nie wiem jak u ciebie ale u mnie już wiosna
gdzie zalegał śnieg tam teraz wszędzie kapie woda, ale tak na wszelki wypadek fotki tez będą
Iwonko - witam cie i ja

u mnie smagliczka jak chwast wysiewa się wszędzie, czasem przy plewieniu wyrzucam wszystko ma też swoje granice
Betko - dziękuję

córcia siedmiolatka ten wiek pozwala na wiele i wiele nas uczy

w tym roku ma Komunie, więc i mnie czeka sporo pracy.
A wybierasz sie może do Sulejowa na zjazd forumków
Aniu - i z pewnością te dwie wynagradzają wszystko, ja mam jej tyle bo z początku nie chciałam tam sadzić nic innego kępki się rozrosły, jak zdecyduje się na róże to ją tylko delikatnie usunę reszta pozostanie ona kwitnie na wiosnę potem tylko liście więc pole manewru na róże i lawendę mam spore
Pozdrawiam serdecznie i dużo

dla wszystkich