Witaj Natalko !!! Gratuluję nowej części !!!
Wpisuję się do Ciebie aby nie zgubić Twojego wątku i chociaż ostatnio zaglądam na FO dość rzadko to zawsze chętnie zaglądam do Ciebie
A kosz z epipremium - pięknie się prezentuje
Pozdrawiam
Alenko, Magdo, Trzynastko, Emmo, Alinko, Elu dziękuję
Dzisiejszy zakup - no nie mogłam się powstrzymać Ten kolor, cena niewysoka, bo z marketu, a cała roślina bardzo ładna W takim kolorze był tylko jeden, reszta była żółta.
Natalio, u Ciebie jak zwykle zachwycam się pięknem kwiatów, które tak pięknie potrafisz uchwycić na zdjęciach Będę z niecierpliwością czekała na kwiaty hibiskusa, to będzie zapewne istny spektakl
Moniko dziękuję Magdo też się nie mogę doczekać jak będą wyglądać kwiaty Henryku pokażę na pewno a czy kupię kolejne to będzie zależeć od tego, jak się polubimy z tym Patrycjo dziękuję Mam nadzieję że hibiskus uda mi się bardziej niż storczyki Krzysiu dziękuję Wszyscy z niecierpliwością czekamy na premierę Elu dziękuję w imieniu roślinki a market był na "P"
Hibiskus zrobił mi brzydki numer i zrzucił największy pąk Z tego co wiem one potrafią tak robić, mam nadzieję że z pozostałych coś jednak wyjdzie, bo jest ich sporo. Na premierę dłużej poczekamy
Dzisiaj kolejne nowości. Udało mi się w końcu spełnić dwa dawne chciejstwa Pierwsze z nich - kolejna sanseweria. Ktoś zna dokładną nazwę?
Kolejny zakup - moje marzenie od wielu lat - nolina. W B... mieli ich naprawdę dużo, a tak grzebałam się z zakupem, że jeszcze je przecenili