Beatko
,czy mogłabyś to rozwinąć szerzej.Dotyczy to pomidorów samokończących.trochę uwagi by w porę wypuścić wilki"
Pozdrawiam Zbyszek
,czy mogłabyś to rozwinąć szerzej.Dotyczy to pomidorów samokończących.trochę uwagi by w porę wypuścić wilki"
lucioperca pisze:miko4 , na ile pedow prowadziles Legend . Z braku miejsca w tym sezonie chcialbym posadzic dwa przy jednym paliku ( wysoki z samokonczacym ).Czy mocno rozrasta sie ten pomidor ? Szukam samokonczacych odmian nadajacych sie do tego rodzaju uprawy w gruncie .
Mój K 152, czyli ten niski, samokończący zdecydowanie lepiej plonuje w tunelu. Trzeba więc wypuścić w porę pęd przewodzący z wilka aby niezbyszko46 pisze:whitedame
Beatko,czy mogłabyś to rozwinąć szerzej.Dotyczy to pomidorów samokończących.trochę uwagi by w porę wypuścić wilki"
Pozdrawiam Zbyszek
w tym wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... &start=322lucioperca pisze:Moze w gruncie sie sprawdzi . Musze poszperac w watkach . Nie chcialbym jakiejs glupoty strzelic bo ciezko byloby to odkrecic w srodku sezonu . Prosze piszcie jak ktos uprawial 2 przy jednym paliku .
Smaczne to mają w opisie wszystkie opakowania nasion jakie są dostępne w handlu.teska pisze:smaczne
Zdecydowanie Black Sea Man nie jest samokończący, rośnie powyżej dachu w foliaku.Rzepka pisze:.... W tym roku, poszukując informacji, trafiłam na takie odmiany;
....
Black Sea Man
.....
U mnie zdecydowanie był samokończący, ok 1m i oblepiony owocami. Fajny na balkon.Dino_saur pisze:Zdecydowanie Black Sea Man nie jest samokończący, rośnie powyżej dachu w foliaku.Rzepka pisze:.... W tym roku, poszukując informacji, trafiłam na takie odmiany;
....
Black Sea Man
.....