Dziękuję Margo2, mieczyki rzeczywiście są moimi ulubieńcami, dlatego co roku dokupuję nowe, bo trudno się powstrzymać Nie przejmuj się, odbijemy sobie w marcu i zaszalejemy w sklepach
"Nie stój nad kwiatem z konewką i batem,to na nic..."
Nie zapomniałam, ale przeprowadziłam się do Wrocławia i na razie jestem odcięta od internetu, tylko jak przyjeżdżam do domu to mogę trochę nadrobić zaległości. O Was zawsze pamiętam
GosiaOsw pisze:Nie zapomniałam, ale przeprowadziłam się do Wrocławia i na razie jestem odcięta od internetu, tylko jak przyjeżdżam do domu to mogę trochę nadrobić zaległości. O Was zawsze pamiętam
Margo2 Fakt, brakuje mi ogrodu, zieleni, ale przede wszystkim rodziny i mojego kota Staram się jednak myśleć pozytywnie, zobaczymy co będzie dalej comcia Można powiedzieć, że już jestem wrocławska Chociaż na razie poznaje to miasto roznosząc CV Ale na jakieś spotkanie z wrocławskimi forumowiczami chętnie bym się wybrała
Halo, halo, pamięta mnie ktoś jeszcze i mój ogród? Nadal jestem z dala od ogrodu, ale zamieniłam Wrocław na Poznań Zbliża się wiosna, więc chciałam reaktywować mój wątek
Planów jest jak zwykle dużo, zobaczymy co uda się zrealizować, biorąc pod uwagę, że ogród będę mieć tylko z doskoku