Katiusha 
dzięki staram się jak mogę, ale przyznam bez bicia, że pokazuje tylko udane "eksperymenty"
Ścieśniaj, ścieśniaj - jak coś dokupisz dwie morgi lasu i zrobisz mini rezerwat bieszczadzki
W pracy przyczółek zdobyty zobaczymy co będzie dalej
maadro Kwiaty naprawdę mogą oczarować

lepiej nawet niż w Harrym Poterze Matka Natura w tym roku jest bardzo łaskawa
Janek Nie kuś, skretnik i gloskynia powiadasz -hmmm trzeba będzie gdzieś narwać trochę liści

pijak rośnie na szczęście na wodzie, nie na wódzie, te drugie jakoś ani mnie, ani kwiatom nie służy.
Filigranowa27 Moje begonie dopiero raczkują. U Ciebie full wypas, przepiękne monstery. Za niedługo urlop więc, do domu na Śląsk. Dzięki Tobie mam już zaplanowaną wycieczkę -Zabrze-Gliwice- no i jeszcze do Wrocławia jak starczy czasu
Posiłkując się Twoimi zdjęciami, ogród botaniczny w Krakowie jest ładny, ale Śląsk wymiata
Ps.
Potrzebuję rady
1 To maleństwo, jeździ ze mną od ponad 15 lat
przerósł wszelkie moje oczekiwania i za bardzo nie wiem co z nim zrobić, ani w aptece, ani w bibliotece jakoś go nie chcą. W domu na 20m2 nie ma dla niego, na zimę za bardzo miejsca. Można go jakoś -pociąć- odmłodzić- ratyfikować???
2 likwidowali kwiaciarnię pod dworcem. Kupiłem paręnaście goździków

nie wiem czy to jednoroczne, czy też można jakoś przetrzymać. Wujek google i ciocia wikipedia nie są zgodni
dwa z nich reszta podobna