Kwitnące cudo! Cz.1
-
- 1000p
- Od: 26 sie 2008, o 19:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
-
- 200p
- Od: 8 wrz 2008, o 10:05
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Dzień dobry
Widzę że świąteczne zdjęcia cieszą się zainteresowaniem. Zresztą to mnie wcale nie dziwi bo to jest najpiękniejsze w zimie i wszyscy na to czekają.
Cieszę się że Beata już pokazała choinkę i ozdoby uliczne i mam nadzieję że kolejne Forumki pójdą w Jej ślady. To jest wyjątkowy okres w roku kiedy każde miasto wygląda pięknie. Niektóre są wręcz znane tylko z ozdób świątecznych, bo to dobra reklama

Na jednym ze zdjęć widać przygotowane budki na jarmark świąteczny który wczoraj miał uroczyste otwarcie, a w niedziele przyjedzie tam prawdziwy mikołaj z Laponii. Jeden z trzech który ma licencję na to co robi a po Katowicach odwiedzi jeszcze Kraków.
Dobra okazja na zabranie dzieci na zabawę. No i jeszcze stoi karuzela, dla wszystkich maluchów za darmo.

Widzę że świąteczne zdjęcia cieszą się zainteresowaniem. Zresztą to mnie wcale nie dziwi bo to jest najpiękniejsze w zimie i wszyscy na to czekają.
Cieszę się że Beata już pokazała choinkę i ozdoby uliczne i mam nadzieję że kolejne Forumki pójdą w Jej ślady. To jest wyjątkowy okres w roku kiedy każde miasto wygląda pięknie. Niektóre są wręcz znane tylko z ozdób świątecznych, bo to dobra reklama

Na jednym ze zdjęć widać przygotowane budki na jarmark świąteczny który wczoraj miał uroczyste otwarcie, a w niedziele przyjedzie tam prawdziwy mikołaj z Laponii. Jeden z trzech który ma licencję na to co robi a po Katowicach odwiedzi jeszcze Kraków.

Dobra okazja na zabranie dzieci na zabawę. No i jeszcze stoi karuzela, dla wszystkich maluchów za darmo.

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Licencja na Mikołajowanie??? No nieźle...
To jak ja dam jutro dziecku prezent, to to będzie piractwo???
To jak ja dam jutro dziecku prezent, to to będzie piractwo???
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- krzysiek86
- Kontakt:
Witajcie.
Wisienko Mikołowska wygląda atrakcyjnie, zupełnie inaczej. Co prawda ta kostka jest już brudna ale to wina remontów bo kamienice szybko remontują i kawiarnie i sklepy otwierają i kasyna. Tak więc w dzień kostka jest brudna ale miasto obiecało że ją umyje jak tylko skończą tam wszystkie prace. No a po za tym drzewka muszą podrosnąć i wtedy będzie jeszcze lepiej bo teraz są malutkie jeszcze.
Dodam fotki w dzień tylko tak jak mówię cały czas tam trwają prace porządkowe i remontowe.
Kiedyś tam wyglądało nie za ładnie teraz ulica nabiera blasku. Zdjęcia robione telefonem w dzień pochmurny.
Krzysiek zgadza się na świecie mamy trzech nietypowych Mikołajów którzy posiadają licencję hehehehe. Więc wizyta jednego z nich w Katowicach i Krakowie to niecodzienny widok.

Wisienko Mikołowska wygląda atrakcyjnie, zupełnie inaczej. Co prawda ta kostka jest już brudna ale to wina remontów bo kamienice szybko remontują i kawiarnie i sklepy otwierają i kasyna. Tak więc w dzień kostka jest brudna ale miasto obiecało że ją umyje jak tylko skończą tam wszystkie prace. No a po za tym drzewka muszą podrosnąć i wtedy będzie jeszcze lepiej bo teraz są malutkie jeszcze.
Dodam fotki w dzień tylko tak jak mówię cały czas tam trwają prace porządkowe i remontowe.

Kiedyś tam wyglądało nie za ładnie teraz ulica nabiera blasku. Zdjęcia robione telefonem w dzień pochmurny.
Krzysiek zgadza się na świecie mamy trzech nietypowych Mikołajów którzy posiadają licencję hehehehe. Więc wizyta jednego z nich w Katowicach i Krakowie to niecodzienny widok.

- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Kontakt:
Ale dzięki klatkom mają szansę się przyjąć, zanim psy je osikają na śmierć 
Chociaż niższe też spełniłyby swoje zadanie

Chociaż niższe też spełniłyby swoje zadanie
Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- krzysiek86
- Kontakt:
Te klatki miały wywołać kontrowersje i się udało bo afera była na cały kraj. Nawet w gazetach o nich pisali. W każdym razie ja uważam że mają za zadanie ochronić je nie tylko przed psami ale i ludźmi. Tam ma powstać docelowo ulica rozrywkowa, masa barów, dyskotek i kasyn a wiadomo jak człowiek zaszaleje to różne rzeczy mogą mu przyjść do głowy, a tak drzewka będą bezpieczne. Z czasem przerosną te klatki i nie będą widoczne, a drzewa nabiorą fantastycznego kształtu. I jeszcze są takie jedne klatki.

Też nie jestem ich zwolennikiem bo nie wygląda to za fajnie ale jak cisy podrosną będzie na pewno to ciekawie się prezentowało.

Też nie jestem ich zwolennikiem bo nie wygląda to za fajnie ale jak cisy podrosną będzie na pewno to ciekawie się prezentowało.

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
Krzysiu śliczne fotki widzę że dawno tam nie byłam pomysł na drzewka nie jest najgorszy ,zato wten sposób przetrwają nim urosną
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- EwkaEs
- Od: 9 lip 2008, o 20:28
Jak do nas dojedzie obiecuję relację fotograficzną.krzysiek86 pisze:Witajcie.
![]()
![]()
![]()
![]()
Krzysiek zgadza się na świecie mamy trzech nietypowych Mikołajów którzy posiadają licencję hehehehe. Więc wizyta jednego z nich w Katowicach i Krakowie to niecodzienny widok.![]()
![]()
![]()