Pomoc dla Szkoły moich dzieci cz.1
-
- 100p
- Od: 12 sie 2011, o 12:59
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Pomoc dla Szkoły moich dzieci
Anitko,
przepraszam, ale my wczoraj byliśmy na "dyżurze".
i ogromna radość po przeczytaniu wiadomości.
Szanowne Jury zrobiło dzieciaczkom z integracyjnej, niepublicznej szkoły w Kąkowej Woli cudowny prezent i wspaniałą niespodziankę na Mikołajki przyznając grant w wysokości 30 tys. zł. na realizację opisanego projektu.
https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,75 ... iecka.html
przepraszam, ale my wczoraj byliśmy na "dyżurze".
i ogromna radość po przeczytaniu wiadomości.
Szanowne Jury zrobiło dzieciaczkom z integracyjnej, niepublicznej szkoły w Kąkowej Woli cudowny prezent i wspaniałą niespodziankę na Mikołajki przyznając grant w wysokości 30 tys. zł. na realizację opisanego projektu.
https://todlamniewazne.pl/inicjatywa,75 ... iecka.html
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Już wcześniej analizowałam szanse Kąkowej Woli na dofinansowanie, sprawdzałam kto dostał w ubiegłym roku i zastanawiałam się dlaczego.I byłam dobrej myśli.
Starają się wybierać różne inicjatywy, chętniej te z mniejszym niż górny limit dofinansowaniem. Jeśliby pierwsze 5 miejsc np. ubiegało się o place zabaw dla dzieci to jaki byłby sens przeznaczać granty tylko na place zabaw ? Stąd jury zastrzegło sobie możliwość decydowania.
I myślę że słusznie.
Nie ma w tym momencie znaczenia, że Kąkowa Wola dostała dofinansowanie, chodzi raczej o zdrowy rozsądek.
Starają się wybierać różne inicjatywy, chętniej te z mniejszym niż górny limit dofinansowaniem. Jeśliby pierwsze 5 miejsc np. ubiegało się o place zabaw dla dzieci to jaki byłby sens przeznaczać granty tylko na place zabaw ? Stąd jury zastrzegło sobie możliwość decydowania.
I myślę że słusznie.
Nie ma w tym momencie znaczenia, że Kąkowa Wola dostała dofinansowanie, chodzi raczej o zdrowy rozsądek.
- emilka79
- 200p
- Od: 29 maja 2014, o 12:26
Gratulacje!!! Mikołaj jednak istnieje -wiedział czego dzieciom potrzeba
A od poniedziałku ruszamy dalej!
A od poniedziałku ruszamy dalej!
Pozdrawiam -Marta
-
- 100p
- Od: 12 sie 2011, o 12:59
siodemka68
gdzie jesteś??? ...
Dzielimy się z Tobą naszą radością.
Comciu,
gdzie jesteś??? ...
Dzielimy się z Tobą naszą radością.
Comciu,
Subiektywnie - zdrowy rozsądek jest bardzo potrzebny, ale fakt, że niepubliczna i integracyjna szkoła z Kąkowej Woli z oddziałem przedszkolnym dostała wsparcie w postaci 30 tysięcy złotych ma wielkie znaczenie. Nigdy ani gminie, ani szkole, ani wspierającej jej działania fundacji nie udałoby się wygospodarować takiej kwoty.Comcia pisze: Nie ma w tym momencie znaczenia, że Kąkowa Wola dostała dofinansowanie, chodzi raczej o zdrowy rozsądek.
-
- 100p
- Od: 2 cze 2014, o 19:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Wspaniale
Bardzo się cieszę i gratuluję Dzieciom ich Rodzicom i wszystkim osobom, które przyczyniły się do ich sukcesu.
Pieniążki trafiły tam gdzie powinny
Naprawdę dobra robota Ogrodnicy i Miłośnicy roślin
Bardzo się cieszę i gratuluję Dzieciom ich Rodzicom i wszystkim osobom, które przyczyniły się do ich sukcesu.
Pieniążki trafiły tam gdzie powinny
Naprawdę dobra robota Ogrodnicy i Miłośnicy roślin
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Michał jesteś ...
Radość przeżywana w większym gronie jest jakby większa i tak to odczuwając wczoraj pisałam do Ciebie chcąc przekazać radosną nowinę ale ... komputer szwankuje i nie zawsze jestem pewna czy wiadomość dociera.
W poniedziałek niosę do naprawy i będę nisko sie kłaniać o błyskawiczny przegląd bo to przecież 8.XII zaczyna się nowa akcja .
Comcia - Majko miałaś podobne myśli analizując poprzednie wygrane inicjatywy , tak też sie stało.
Radość przeżywana w większym gronie jest jakby większa i tak to odczuwając wczoraj pisałam do Ciebie chcąc przekazać radosną nowinę ale ... komputer szwankuje i nie zawsze jestem pewna czy wiadomość dociera.
W poniedziałek niosę do naprawy i będę nisko sie kłaniać o błyskawiczny przegląd bo to przecież 8.XII zaczyna się nowa akcja .
Comcia - Majko miałaś podobne myśli analizując poprzednie wygrane inicjatywy , tak też sie stało.
- renzal
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
Bardzo się cieszę i zaraz przekażę info osobom, które pomagały mi głosować, bo już się dopytywali!!!
pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja )Nadzieja umiera ostatnia...
- justyna_gl
- Od: 10 lut 2011, o 09:38
Ale radosna nowina, dzieciaki dostały najwspanialszego Mikołaja pod słońcem, ale się wzruszyłam
- Anitaaa
- Od: 8 maja 2008, o 14:16
- Kontakt:
30 tys.pewne dla szkoły
Fundacja Avia uruchomiła dla szkoły dodatkowe wsparcie będzie uruchomione we wtorek, akcja polega na wpłacie od osób fizycznych i firm pieniążków od 5 zł do 10000 zł (są + i - tu się ustala kwotę jak sobie ktoś życzy)
Strona jeszcze będzie edytowana w poniedziałek ,pojawi się wniosek szkoły na inne realizacje
https://wspieram.to/projekt,3132,1a5eb900c667c1d.html
Fajna akcja tylko czy uda się coś zebrać złotówki jak głosy na to chętnych mało w szkole takiej są coraz to nowe potrzeby, inaczej się utrzymuje niż publiczna szkoła .
Fundacja Avia uruchomiła dla szkoły dodatkowe wsparcie będzie uruchomione we wtorek, akcja polega na wpłacie od osób fizycznych i firm pieniążków od 5 zł do 10000 zł (są + i - tu się ustala kwotę jak sobie ktoś życzy)
Strona jeszcze będzie edytowana w poniedziałek ,pojawi się wniosek szkoły na inne realizacje
https://wspieram.to/projekt,3132,1a5eb900c667c1d.html
Fajna akcja tylko czy uda się coś zebrać złotówki jak głosy na to chętnych mało w szkole takiej są coraz to nowe potrzeby, inaczej się utrzymuje niż publiczna szkoła .