Storczyki - Do zakochania jeden krok :)
Re: Storczyki - Do zakochania jeden krok :)
Oj, u Ciebie same ślliczności .... drzewko rewelacyjne , szkoda że mi nie trafiają sie takie niespodzianki Prezentowy ..... uroczy, te jego kropeczki pozdrawiam.
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ten nakrapiany to jeden z moich wymarzonych... Bardzo mi się podoba.
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Aguś - Twój różowy falek jest taki sam jak mój Tylko takiego ciapiatka brak.Prezentuje się pieknie!!
witam , gratuluję pięknych i obfitych kwitnień. Mam pytanko jaką wodą je polewasz oraz co ile nawozisz.
Pozdrawiam i zyczę dalszych tak obfitych kwitnień
Pozdrawiam i zyczę dalszych tak obfitych kwitnień
Dzięki dziewczyny za odwiedziny miło mi
Izula może i Tobie też się trafi kiedys taka niespodzianka głowa do góry
Dusiu wymarzony? marzenia sie spełniają no może nie wszystkie ale miejmy nadzieje, że te sie spełnią
justus27 Dzięki
Grażynko nasze różowe bardzo podobne aczkolwiek wydaje mi się, że Twój ma bardziej wyeksponowane prążki
olcia1 więc tak co do podlewania kiedys podlewałam zwykłą woda kranówką tylko odstaną teraz od paru miesięcy kupuje Ustroniankę taką 5 litrową nawet niedroga częsć wlewam do spryskiwacza i sprysuje im liscie a reszta jest na podlewanie tzn. ja raczej mocze niz podlewam niech sie napija ile chcą a potem odstawiam do osłonek. Czasem jak mam już mało ustronianki to dolewam zwykłej. A jeśli chodzi o nawożenie nie mam sztywnych zasad co drugie podlewanie troszeczke nawozu daje do wody.
Muszę się zmobilizować i uaktualnić fotki bo mój zółtasek rozwiną reszte pączków a ten wisniowy kwitnie już na dwóch pędach ;:49
Pozdrawiam
Izula może i Tobie też się trafi kiedys taka niespodzianka głowa do góry
Dusiu wymarzony? marzenia sie spełniają no może nie wszystkie ale miejmy nadzieje, że te sie spełnią
justus27 Dzięki
Grażynko nasze różowe bardzo podobne aczkolwiek wydaje mi się, że Twój ma bardziej wyeksponowane prążki
olcia1 więc tak co do podlewania kiedys podlewałam zwykłą woda kranówką tylko odstaną teraz od paru miesięcy kupuje Ustroniankę taką 5 litrową nawet niedroga częsć wlewam do spryskiwacza i sprysuje im liscie a reszta jest na podlewanie tzn. ja raczej mocze niz podlewam niech sie napija ile chcą a potem odstawiam do osłonek. Czasem jak mam już mało ustronianki to dolewam zwykłej. A jeśli chodzi o nawożenie nie mam sztywnych zasad co drugie podlewanie troszeczke nawozu daje do wody.
Muszę się zmobilizować i uaktualnić fotki bo mój zółtasek rozwiną reszte pączków a ten wisniowy kwitnie już na dwóch pędach ;:49
Pozdrawiam
Kiedy coś uparcie gaśnie zaufaj iskierce nadziei ~~~~ Pozdrawiam Aga
Moje storczyki
Moje kaktusiki:)
Moje storczyki
- Storczykowa
Bardzo mi się podoba ten Phal. . Mam nadzieję, że kiedyś go bedę miała. Teraz nie mam miejsca, ale jeśli wszystko mi się uda tak, jak chcę, będę mieć dużo miejsca i spełnię kiedyś moje storczykowe marzenia, a chciałabym mieć naprawdę dużą, piękną kolekcję.Dusiu wymarzony? marzenia sie spełniają no może nie wszystkie ale miejmy nadzieje, że te sie spełnią
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 14 sty 2009, o 18:33
Aguś nie wchodząc w szczegóły ( prążki małe czy duże) najważniejsze,że tak pieknie i obficie kwitną
Dusia wszystko przed Tobą
Grażynko masz rację ważne,że kwitną
Wczoraj znalazłam chwilę dorwałam profesjonalny aparat i zrobiłam moim kwiatuchom sesje na balkonie tylko jeszcze musze znaleźć trochę czasu, żeby zrzucić fotki na kompa.
Pozdrawiam
Grażynko masz rację ważne,że kwitną
Wczoraj znalazłam chwilę dorwałam profesjonalny aparat i zrobiłam moim kwiatuchom sesje na balkonie tylko jeszcze musze znaleźć trochę czasu, żeby zrzucić fotki na kompa.
Pozdrawiam
Moje storczyki
Moje storczyki
Moje storczyki
Moje storczyki
- Wioleta
- Od: 20 lis 2007, o 18:17
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ślicznie się prezentują
I jakie obfite kwitnienia
I jakie obfite kwitnienia
- Storczykowa
Piekne Phalaenopsis, bardzo obfite kwitnienia.
Piękne kwitnienia,a bordasek mnie zwalił z nóg
Zapraszam... i pozdrawiam..
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 29&t=31919" onclick="window.open(this.href);return false;
chmara no cudne te Twoje kwitnienia, takie obfite