Moje storczykowe hobby
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Storczykowa
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- śnieżka
- Od: 2 wrz 2007, o 12:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak, najbardziej prawdziwy kolor ukazany jest na wspólnym zdjęciu z Cambrią.
Tam, gdzie je kupowałam było całe mnóstwo Cambrii w różnych kolorach i wielkościach kwiatów, prawie wszystkie znam z kolekcji naszych forumowych koleżanek i kolegów, więc zdecydowałam się na tę właśnie, ponieważ była mi z wyglądu nieznana, no i miała drugi pędzik kwiatowy w cenie jak za jeden
Tam, gdzie je kupowałam było całe mnóstwo Cambrii w różnych kolorach i wielkościach kwiatów, prawie wszystkie znam z kolekcji naszych forumowych koleżanek i kolegów, więc zdecydowałam się na tę właśnie, ponieważ była mi z wyglądu nieznana, no i miała drugi pędzik kwiatowy w cenie jak za jeden
- śnieżka
A to moja Cambria o wschodzie słońca.
I dziś spotkała mnie niespodzianka- podlewając Phalaenopsisy zauważyłam, że kilka z nich, dokładnie na razie 3, wypuszcza nowe pędy kwiatowe- całkowicie wyhodowane u mnie, a jednemu to chyba wyrasta coś więcej niż pęd kwiatowy. Jeszcze niezbyt dobrze widać bo maluszki, ale już coś można zobaczyć.
I dziś spotkała mnie niespodzianka- podlewając Phalaenopsisy zauważyłam, że kilka z nich, dokładnie na razie 3, wypuszcza nowe pędy kwiatowe- całkowicie wyhodowane u mnie, a jednemu to chyba wyrasta coś więcej niż pęd kwiatowy. Jeszcze niezbyt dobrze widać bo maluszki, ale już coś można zobaczyć.
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Śnieżko cambria piękna, zdjęcie dech zapiera co za poświęcenie, fotki o wschodzie słońca
Gratuluję pędów na falenopsisach
Gratuluję pędów na falenopsisach
Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
-
- 500p
- Od: 19 sie 2008, o 21:59
- śnieżka
Asiu, ja po prostu zawsze wstaję tak wcześnie, że właśnie o wschodzie słońca mam trochę czasu dla moich ulubieńców, a te akurat stoją od wschodniej strony, więc z pstryknięciem fotki nie ma problemu.
Asiu i Dawidzie- Dziękuję Wam za odwiedziny i za gratulacje z powodu moich własnych pędów na Phalaenopsis. Niestety jeszcze trochę potrwa nim doczekam się na nich kwiatów. Storczyki były kupione już praktycznie przekwitnięte z resztkami opadających kwiatów, więc nie nacieszyłam się ich urokiem, dlatego tak czekam na ich nowe pedy.
Asiu i Dawidzie- Dziękuję Wam za odwiedziny i za gratulacje z powodu moich własnych pędów na Phalaenopsis. Niestety jeszcze trochę potrwa nim doczekam się na nich kwiatów. Storczyki były kupione już praktycznie przekwitnięte z resztkami opadających kwiatów, więc nie nacieszyłam się ich urokiem, dlatego tak czekam na ich nowe pedy.
- Agita
- Od: 5 lis 2008, o 15:22
Witaj Śnieżko, zdjęcie o wschodzie słońca super , no a pędy to ech, marzenie... Ja czekam właśnie na swoje pierwsze i coś nie mogę się doczekać a u Ciebie aż trzy! Ale wiem że też czekałaś, nic nie dzieje się od razu. Gratulacje!
Pozdrawiam, Agnieszka
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
Storczyki cz. I ; Storczyki cz. II ; Tu inne zielone
"Nie ma jednej prawdy, jeśli rzetelnie obserwuje się człowieka" Z. Zapasiewicz
- BEATA55555
- 200p
- Od: 22 wrz 2008, o 17:05