Mój jednoroczny ogród - zuzia55
Witaj Zuzia "podeptałam" dzisiaj po twoim ogrodzie z przyjemnością. Masz tak dużo roślin i tak różnorodnych że mogę śmiało powiedzieć że jesteś zielono zakręcona Sama nie wiem co pochwalić...piękne roślinki...skalniak - bardzo mi się podoba...rondo - fajne....kominek "czaderski"...ekstra altankę ...pracowitego męża czy może uczynnych sąsiadów.
Macie tyle pomysłów na życie i stworzenie pięknego zakątka że
Macie tyle pomysłów na życie i stworzenie pięknego zakątka że
Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Naprawdę ciekawy ogród :P :P tyle roślin altana,ławeczki super o grilu nie wspomnę mażę orobini widziałam też kiwi moje już owocuje ,skalniak musi być chyba ogromny wygląda bosko
Pozdrawiam - Krystyna
Wiejski ogród - kamixsa
Wiejski ogród - kamixsa
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
Tak myślałam/ dziękuję za potwierdzenie. Pytałam bo moja sąsiadka mi wciskała, że to Oliwnik....bożena170365 pisze:Liska dyptam( Dictamnus fraxinella )- krzew Mojżesza kwitnie w trzecim roku ,jest cudny ,dostałam mała szczepkę w tym tygodniu od nieznajomego ogrodnika.........
Nieznajomy ogrodnik... fiu fiu.. ładne kwiatki..
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 mar 2008, o 18:52
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- giga45
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Zuziu ponownie. Jakie masz śliczne iryski i oczywiście dyptan. Piszesz, że kwitnie w 3 roku. Mój kwitł w 2 roku. Sama jestem teraz na siebie zła bo go rozsadziłam i teraz są 2 malutkie ledwo co widoczne sadzonki, ale tez zakwitły. Pewno był to moj błąd, że go przeciełam na pół i dlatego mam teraz za swoje. Mam nadzieje, że w przyszłym roku odbije i będzie taki dorodny jak Twój. Pozdrawiam gorąco i dziękuję za wizytę u mnie. :P
- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Zuziu.
Pospacerowałam sobie dzisiaj po twoim ogródku. Przyznać muszę, że jeszcze tak pomysłowego grila nie spotkałam nigdzie. Wykorzystanie wszelkich materiałów po to, żeby stworzyć taki gril jest godne podziwu.
Pomysłowa jest też rabatka z podwójnym obrzeżem. Szkoda, że nie pokazałaś warzywniaka z bliska. Widzę tam dużo smakołyków.
W ogóle to widać, że połknęliście z mężem bakcyla ogrodniczego.
Życzę dużo siły do pracy i dalszych pomysłów.
Pozdrowienia dla was.
Pospacerowałam sobie dzisiaj po twoim ogródku. Przyznać muszę, że jeszcze tak pomysłowego grila nie spotkałam nigdzie. Wykorzystanie wszelkich materiałów po to, żeby stworzyć taki gril jest godne podziwu.
Pomysłowa jest też rabatka z podwójnym obrzeżem. Szkoda, że nie pokazałaś warzywniaka z bliska. Widzę tam dużo smakołyków.
W ogóle to widać, że połknęliście z mężem bakcyla ogrodniczego.
Życzę dużo siły do pracy i dalszych pomysłów.
Pozdrowienia dla was.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki