Cztery pory roku w moim ogrodzie cz.1
-
- 500p
- Od: 14 paź 2008, o 18:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wspaniałe hosty!Trawka pięknie przystrzyżona, chwastów na rabatkach uciebie nie widać.Twoją pracę w ogrodzie widać wszędzie.
Pozdrawiam-Ewa.
Ogród Sterlizja36
Ogród Sterlizja36
- drozd
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 lut 2009, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Proszę mi wybaczyć ale nie zaglądałem tu ostatnio. Jast mi bardzo miło i dziękuję za pochwały.
Moniko ta funkia to Frances Williams jest u mnie 4 rok a kupiłem ją w kapersie kilucentymetrowej wielkości ale warto było tyle czekać. Na tym zdjęciu w pełnej okazałości w czasie kwitnienia.
Agnieszko wszystkie te "okazy" to przeważnie kilku a nawet kilkunastoletnie no i trochę im pomagam coś tam od czasu do czasu podsypuję. Funkie lubią jak na wiosnę zasili się je nawozami azotowymi z tego względu, że wytwarzają dużo zielonej masy a przy tej 'produkcji' azot jest niezbędny.
Moniko ta funkia to Frances Williams jest u mnie 4 rok a kupiłem ją w kapersie kilucentymetrowej wielkości ale warto było tyle czekać. Na tym zdjęciu w pełnej okazałości w czasie kwitnienia.
Agnieszko wszystkie te "okazy" to przeważnie kilku a nawet kilkunastoletnie no i trochę im pomagam coś tam od czasu do czasu podsypuję. Funkie lubią jak na wiosnę zasili się je nawozami azotowymi z tego względu, że wytwarzają dużo zielonej masy a przy tej 'produkcji' azot jest niezbędny.
Pozdrawiamy. Krystyna i Janusz