Roślinki Anny S.
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Dziękuję Wam, kochane jesteście
Na razie jestem trochę zajęta, ale w takim razie postaram się, aby fotki dodać dzisiaj? Macie jakieś szczególne prośby, jakie kwiatki pokazać (z tych co mam)?
Na razie jestem trochę zajęta, ale w takim razie postaram się, aby fotki dodać dzisiaj? Macie jakieś szczególne prośby, jakie kwiatki pokazać (z tych co mam)?
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- koniczynka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2008, o 19:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
I ja życzę wszystkiego zielonego ;)
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Dziękuję Wam bardzo
A oto obiecane zdjęcia W tym nowe hoje (w tymczasowych mieszkankach) - exotica i variegata oraz "stara" carnosa już na wschodnim parapecie.
Następnie zielistka, która w końcu dochodzi do siebie i zaczyna ładnie rosnąć, trzykrocia, kalanchoe bells (w powiększeniu), liście skrętników.
I proszę Was drodzy forumowicze o pomoc w rozpoznaniu roślinki, tata poprosił abym ukorzeniła, mówił że ma ją z działki i że ładnie kwitnie..
A oto obiecane zdjęcia W tym nowe hoje (w tymczasowych mieszkankach) - exotica i variegata oraz "stara" carnosa już na wschodnim parapecie.
Następnie zielistka, która w końcu dochodzi do siebie i zaczyna ładnie rosnąć, trzykrocia, kalanchoe bells (w powiększeniu), liście skrętników.
I proszę Was drodzy forumowicze o pomoc w rozpoznaniu roślinki, tata poprosił abym ukorzeniła, mówił że ma ją z działki i że ładnie kwitnie..
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
-
- Od: 21 maja 2009, o 14:28
Aniu, widzę,że hojowe szaleństwa dotknęło i Ciebie
A ta roślina z działki, to begonia
A ta roślina z działki, to begonia
Zapraszam
Moje wątki
Moje wątki
Dziękuję za identyfikację
Dopadło, dopadło, na szczęście są to maleństwa, ale pewnie jak zaczną rosnąć to już na całego
A skrętniczki mam nadzieję, że dadzą mi dzieciaczki
Dopadło, dopadło, na szczęście są to maleństwa, ale pewnie jak zaczną rosnąć to już na całego
A skrętniczki mam nadzieję, że dadzą mi dzieciaczki
Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt: