Roślinki Horpynki
- sylwana85
- 500p
- Od: 21 lut 2011, o 10:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinki Horpynki
Witam, masz cudne kwiaty i ile ich jest, tylko przeglądać Twój wątek Mam pytanie czy czasami nie masz wątku sprzedażowego ? Chętnie bym kupiła jakieś szczepki ?
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Marto zaskakująca kolekcja Aglomen
Większość odmian widzę po raz pierwszy ba nawet nie miałam pojęcia że jest ich aż tyle
A jak Syngonium angustatum
Większość odmian widzę po raz pierwszy ba nawet nie miałam pojęcia że jest ich aż tyle
A jak Syngonium angustatum
- Arkadius121
- Od: 30 kwie 2011, o 13:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz wspaniałą kolekcję ciekawych i bardzo zadbanych roślinek,że długo by wyliczać i trudno wycenić,która ładniejsza i ciekawsza.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
Przeurocze Twoje aglaonemy jestem zauroczona ja mam tylko jedną ale dobrze się dogadujemy
- lbanek
- 200p
- Od: 11 wrz 2012, o 16:40
witam , przeglądam Twój wątek i już od 1. strony ,
zachwycona jestem szczególnie epipremnum N-Joy, i scindapsusem pictus, ale i inne mnie powaliły, gdzie to się wszystko mieści??, ja mam 4 pokoje i kuchnię ale właściwie tylko 3 parapety w zimie, jeden zajęty przez kaktusy, będę tu zaglądać, może pokażesz coś nowego albo nowo-starego rosnącego
zachwycona jestem szczególnie epipremnum N-Joy, i scindapsusem pictus, ale i inne mnie powaliły, gdzie to się wszystko mieści??, ja mam 4 pokoje i kuchnię ale właściwie tylko 3 parapety w zimie, jeden zajęty przez kaktusy, będę tu zaglądać, może pokażesz coś nowego albo nowo-starego rosnącego
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Trafiłam do Ciebie śladem Anthurium clarinervium I zostaje... Masz cudne rośliny
- orchidea177
- 200p
- Od: 13 lut 2013, o 14:52
Niesamowite te twoje aglomeny, imponujące i ładnie zadbane:)
Pozdrawiam.
Witaj Horpyno.
Piękne okazy i mnie jeszcze nie znany niektóre odmiany kwiatów u Ciebie widzę. Będę sobie je odwiedzała pod Twoją nieobecność.
Pozdrawiam
Piękne okazy i mnie jeszcze nie znany niektóre odmiany kwiatów u Ciebie widzę. Będę sobie je odwiedzała pod Twoją nieobecność.
Pozdrawiam