...moja leśna działka.......
- pamelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 30 gru 2009, o 00:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: ...moja leśna działka.......
A mi sie podobają zdjęcia nocą chociaż z racji pracy zawodowej powinnam zachwycać sie zabytkowymi słupami no cóż zdarza się.
Też bym chciała mieć aparat umożliwiający robienie takich zdjęć, może po choinkę sobie sprawię
Też bym chciała mieć aparat umożliwiający robienie takich zdjęć, może po choinkę sobie sprawię
- magry
- Od: 15 wrz 2009, o 19:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Taka wieżę wydaje mi się że widziałem jadąc trasą Lublin-Krasnystaw.Następnym razem muszę zatrzymać się i dokładnie
obejrzeć.To ciekawe.
obejrzeć.To ciekawe.
Pozdrawiam,Janek
Górki,pagórki i reszta.
Górki,pagórki i reszta.
- Dzialeczka
- 500p
- Od: 28 kwie 2010, o 21:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Narobił mi Pan smaku... A nie mogę w tym roku przylecieć do Polski i pojechać do Zawieprzyc Ale przy najbliższej okazji opowiem rodzicom o Pańskich poczynaniach. Proszę o więcej zdjęć i trochę historii... Dziękuję za te zdjęcia...lubelski pisze:..jeszcze jedna ciekawa rzecz z naszych okolic zawieprzyckich....prawdopodobnie takie kolumny stały na granicach dóbr właścicieli.... (jest chyba jeszcze jedna)
Piękne nocne zdjęcia... A kwiat plantaginei grandiflory to jedyny kwiat u host, który toleruję, więcej, podoba mi się Wczoraj zrobiłam identyczne zdjęcie To w pąku...
A te słupy graniczne bardzo intrygujące...
A te słupy graniczne bardzo intrygujące...
- pamelka
Andrzejku, mam nadzieję, ze wczorajsza burza nie była tak gwałtowna, jak u nas. Próbowałam cykać, ale cyklon był taki, ze apart z ręki wyrywał, strach było stać na zewnatrz. Na koniec malowniczy piorun przeszył niebo opodal i na połowie osiedla zgasły światła Chyba w transformator jakiś trafił, czy co? Twoje zdjęcie pierwsza klasa
Palmy stoją, znaczy odebrane. Cieszę sie
Mój cenny iglaczek też stoi, raz tu, raz tam w poszukiwaniu godnego miejsca Jeszcze raz dziękuję
Palmy stoją, znaczy odebrane. Cieszę sie
Mój cenny iglaczek też stoi, raz tu, raz tam w poszukiwaniu godnego miejsca Jeszcze raz dziękuję
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
witam!
dawno mnie u Ciebie nie było, a tu... nocne widoki i błyskawica no no no... kwalifikacje podnosisz? ;)
dawno mnie u Ciebie nie było, a tu... nocne widoki i błyskawica no no no... kwalifikacje podnosisz? ;)
- pamelka
Andrzeju, mnie wczoraj bardziej zafascynowała ogromna burzowa chmura oświetlana rozbłyskami, no ale jak zaczęło wiać, to się tylko bałam, żeby dom zostal w jednym kawałku, a latające przedmioty żeby nie wybiły okien. Olbrzymie skrzynie kwieciem powywracało do góry nogami, a palmówki gięły się do ziemi, ale to mocne drzewa są Słuchałam czy nie zbliża się jakiś gwizd, bo porywy były takie jakby trąbka się zbliżała, choć jeszcze chwilę wcześniej cisza przed burzą.
Taka była zabawa
Taka była zabawa
- pamelka
Właśnie tak jest, a że jednym z moich koników pogoń wirtualna lub częściej telewizyjna za tornadami i burzami, to główka pracuje i tworzy sobie wyobrażenia
- pamelka
kontakt tvn24
To u mnie też pewnie tak pięknie zachodziło....Tylko ja dziś zapał taki do roboty miałam, że w ziemię patrzyłam, nie w niebo
Po oglądaniu dziwaczków u Ciebie i u Joli zaczynam nabierać na nie ochoty...Tylko gdzie ja je posadzę? Mam nadzieję, że do wiosny mi przejdzie
Po oglądaniu dziwaczków u Ciebie i u Joli zaczynam nabierać na nie ochoty...Tylko gdzie ja je posadzę? Mam nadzieję, że do wiosny mi przejdzie
- pamelka
A moje wszystkie krzaczki dziwaczków wielokolorowe, zbierać nasionka?
- pamelka
Ok, pozbiera się będzie dla wszystkich
- pamelka
Tylko się proszę nie wygłupiać
Tunbergie też Cię interesują, bo zbiór się zacznie już jutro
A jednoroczne pnącze bardzo ładniutkie, jak dla mnie oczywiście
Tunbergie też Cię interesują, bo zbiór się zacznie już jutro
A jednoroczne pnącze bardzo ładniutkie, jak dla mnie oczywiście