Moja mała "dżungla" - part I
Re: Moja mała "dżungla"
A to Krysiu wyczułaś pismo nosem
Agusiu gratuluję uporu, a szczególnie jego efektu nolinka urocza, a przy tym z przychówkiem Jak się domyślam.. doniczusie szybciutko się zapełnią
Agusiu gratuluję uporu, a szczególnie jego efektu nolinka urocza, a przy tym z przychówkiem Jak się domyślam.. doniczusie szybciutko się zapełnią
wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
- Stokrotkania
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Jesteś niesamowita. Co się nie robi dla kwiatów. A nowości w biedronce widziałam, ale stwierdziłam, że nie kupuję, bo fiołki mam nadzieje rozmnożyć, a skrzydłokwiaty mam dwa...
Oj widzę małe przedszkolaki ( fiołkoholizm - jak ja to mówię ).
Doniczki śliczne.
Oj widzę małe przedszkolaki ( fiołkoholizm - jak ja to mówię ).
Doniczki śliczne.
- doromichu
- Od: 12 mar 2011, o 18:41
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Sliczna nolina no i listeczki fiolka tylko czekac na korzonki
- justus27
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Widzę...owocny Miałaś weekend, a raczej kwiatkowy
Upolowane listeczki fiołków, niech szybciutko puszczają korzonki i sadzonki. Podpisz je sobie, bo wnet pewnie następne fiołki u Ciebie zagoszczą i Zapomnisz kolorku...
Doniczki - bardzo ładne. W sam raz na fiołaski...tyle, że Masz dwa listeczki, a doniczek dwa razy tyle...
I gratuluję serdecznie nolinki
Upolowane listeczki fiołków, niech szybciutko puszczają korzonki i sadzonki. Podpisz je sobie, bo wnet pewnie następne fiołki u Ciebie zagoszczą i Zapomnisz kolorku...
Doniczki - bardzo ładne. W sam raz na fiołaski...tyle, że Masz dwa listeczki, a doniczek dwa razy tyle...
I gratuluję serdecznie nolinki
- kociara
- Od: 10 mar 2011, o 21:37
Aga - no,Kochana,zrehabilitowałaś się.Nolinka cudo,bardzo fajny ma przychówek.
Listeczki fiołków wyglądają jakby miały Cię obdarzyć wieloma dziećmi,nieważne czy odmianowe
czy niekoniecznie - jeśli będą rosły i kwitły to sama radość
To tak jak ze zwierzakami - rasowe czy nierasowe,dla mnie jeden diabeł,jak mówią.
Kochane są i tyle,a każdy chce żyć i my mamy mu pomagać w tym życiu
Listeczki fiołków wyglądają jakby miały Cię obdarzyć wieloma dziećmi,nieważne czy odmianowe
czy niekoniecznie - jeśli będą rosły i kwitły to sama radość
To tak jak ze zwierzakami - rasowe czy nierasowe,dla mnie jeden diabeł,jak mówią.
Kochane są i tyle,a każdy chce żyć i my mamy mu pomagać w tym życiu
Rośliny Krystyny
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=36&t=70028 Rośliny Krystyny cz.3
Zapraszam - Krystyna
- kotio z kioto
- 50p
- Od: 20 cze 2011, o 19:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Ależ ta nolinka ma zgrabną nóżkę Prezentuje się wspaniale...i jak już dziewczyny pisały...przychówek śliczniutki...oby szybciutko i zdrowo się chował
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
hihihi Krysia normalnie upomniała się w porę masz rację moja droga, nieważne jaki, jak puści listeczki to będę z radości nad każdym
mnie też każdy kicek zachwyca no, może poza sfinksem, bez sierści jakoś nie do końca się podoba...
kotio z kioto - zielone dziękują
justus27 - a tak tak, już nawet zdobyłam taki rulonik karteczek do metkownicy i doniczuszki oblepione, coby nie pomieszać potem a z tymi doniczkami to nie taki problem będzie myślę - jutro przyjedzie paczuszka z zamówionymi na Alle.. 8 listeczkami odmianowych fiołasków a pojemniczków po jogurcikach mam jeszcze 6 hihihi
dziękuję za gratki
doromichu i maribat - witajcie u mnie dziękujemy i zapraszamy częściej; też tak myślę, że długo nie trzeba będzie czekać na zapełnienie doniczek...
Stokrotkania - tak, ja też fiołkom biedronkowym teraz podziękowałam, zabieram się za zakupy odmianowych - zachorowałam noooo a, że fiołeczki zawsze jakoś bez większych problemów mi się hodowało to czemu by nie..?skrzydłokwiaty też mam dwa, miały ostatnio focha, ale widzę, że listeczki się pojawiają to może coś z nich jeszcze będzie...
Właśnie próbowałam przekonać mego M aby pojechać do Kauflanda po "masło" bo od soboty nowa gazetka przecież a nie byłam.. ale się nie dał samej mi się jechać nie chce... ale to nic, jutro też jest dzień jak wyrobię się w czasie to może i do Białegostoku zajadę...
mnie też każdy kicek zachwyca no, może poza sfinksem, bez sierści jakoś nie do końca się podoba...
kotio z kioto - zielone dziękują
justus27 - a tak tak, już nawet zdobyłam taki rulonik karteczek do metkownicy i doniczuszki oblepione, coby nie pomieszać potem a z tymi doniczkami to nie taki problem będzie myślę - jutro przyjedzie paczuszka z zamówionymi na Alle.. 8 listeczkami odmianowych fiołasków a pojemniczków po jogurcikach mam jeszcze 6 hihihi
dziękuję za gratki
doromichu i maribat - witajcie u mnie dziękujemy i zapraszamy częściej; też tak myślę, że długo nie trzeba będzie czekać na zapełnienie doniczek...
Stokrotkania - tak, ja też fiołkom biedronkowym teraz podziękowałam, zabieram się za zakupy odmianowych - zachorowałam noooo a, że fiołeczki zawsze jakoś bez większych problemów mi się hodowało to czemu by nie..?skrzydłokwiaty też mam dwa, miały ostatnio focha, ale widzę, że listeczki się pojawiają to może coś z nich jeszcze będzie...
Właśnie próbowałam przekonać mego M aby pojechać do Kauflanda po "masło" bo od soboty nowa gazetka przecież a nie byłam.. ale się nie dał samej mi się jechać nie chce... ale to nic, jutro też jest dzień jak wyrobię się w czasie to może i do Białegostoku zajadę...
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
Oto moja mała "dżungla" --> part V; Spis moich wątków
Sprzedaję ładne sadzonki hibiskusa czerwonego pełnego
- Stokrotkania
- Od: 3 maja 2011, o 12:50
- Kontakt:
mniodkowa to chyba te nasze skrzydłokwiaty się zmówiły, bo moje też miały focha, ale wracają do siebie
U kogo kupujesz na alle .. ?
U kogo kupujesz na alle .. ?
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
Agnieszko nolinka rewelka.
Wyjazd do mamy widzę tez udany.
Wyjazd do mamy widzę tez udany.
- mniodkowa
- Od: 14 maja 2009, o 15:03
- Kontakt:
Stokrotkania - skrętniki kupowałam u "Krissadi_" - listeczki szybko przyszły, zdrowiutkie i super zapakowane; natomiast fiołki teraz kupiłam u "fitepsa" - czekam na przesyłkę to się okaże jakiej jakości... no i żeby ocenić czy urośnie to co się kupiło to kilku m-cy trzeba... ale cierpliwie poczekam a potem będę
A te skrzydłokwiaty to jakieś dziwne... :x bo w pracy mam 3 i każdy pięknie się ma i kwitną a te w domku jakoś stanęły w miejscu, to jednemu zmieniłam miejscówkę a u drugiego stwierdziłam, że chyba zapomniałam podlać hahaha
Arletko - dziękuję, wyjazd faktycznie udany w sumie pod każdym względem... (budują nowy ogrodniczy, już otynkowany więc wiesz... ) tylko ten powrót był kosztowny bo misie złapały i punkciki karne na koncie już są
A te skrzydłokwiaty to jakieś dziwne... :x bo w pracy mam 3 i każdy pięknie się ma i kwitną a te w domku jakoś stanęły w miejscu, to jednemu zmieniłam miejscówkę a u drugiego stwierdziłam, że chyba zapomniałam podlać hahaha
Arletko - dziękuję, wyjazd faktycznie udany w sumie pod każdym względem... (budują nowy ogrodniczy, już otynkowany więc wiesz... ) tylko ten powrót był kosztowny bo misie złapały i punkciki karne na koncie już są
Pozdrawiam teraz z centrum... Aga
- Wiktoria_W
- Od: 21 sty 2011, o 03:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bardzo mi się podoba Twoja nolinka . Życzę Ci, żeby zamówione listki były zdrowiutkie i szybko wypuściły roślinki .
- arlet3
- Od: 5 maja 2010, o 19:30
O to przepisów Pani nie przestrzegała ;:78 Kiedyś jak z mężem jechałam i nas misie capły na 50 mieliśmy 80 no i mąż poszedł do radiowozu a już przeliczałam ile za to kwiatków bym kupiła. No, ale urok osobisty (jak to stwierdził mąż ) zadziałał i tylko pouczenie dostał.
- Anjja
- Od: 4 sie 2010, o 20:14
Ta nolinka to wypasiona jest Myślałam że w b...nie małe będą No nic, dalej ćwiczę silna wolę choć pewnie będę żałować
Grudnikowi nic nie będzie, nawet gdyby Ci troszkę przywiądł to normalne.
Grudnikowi nic nie będzie, nawet gdyby Ci troszkę przywiądł to normalne.
Pozdrawiam Anjja - Ania
Moje wątki
Moje wątki