Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 5cz. (2012r)
- tadeo
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 11:28
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Jak najlepiej rzucić palenie papierosów - 5cz. (2012r)
Janusz ja przez ponad 20 lat paliłem malboro na koniec to już po trzy paczki.Małżonka dopiero teraz widzi różnicę w zapachu domu kiedy idziemy w gości do znajomych palących,mnie samemu długo nie przeszkadzał dymek-nie kusił -nie smakowałem go,itd.niestety teraz już przeszkadza mi to bardzo.Synowie palą ale unikają teraz palenia w mojej obecności.Jak wspomniałeś na tym forum było sporo osób którym się nie udało przerwać tego nałogu,jeżeli Agnieszka lub inne osoby próbują to jest to już krok do sukcesu.Pozdrawiam Tadeusz.
Uśmiechnij się jutro będzie lepiej. Tadeo
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku ! Mój Ogród-moje miejsce wypoczynku cz.2
Mój ogród- zdjęcia1 -zdjęcia 2 Zajrzyj koniecznie
- agnieszka_
- 1000p
- Od: 21 gru 2012, o 18:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dziękuję wam i na pewno jeszcze tu będę się wpisywać .
Pozdrawiam .
Pozdrawiam .
Agnieszko, to po prostu nie był dla Ciebie "dobry moment". Musisz czekać na silniejszy impuls. Z próby brawa .
Ja rzuciłem przy pomocy tabletek Champix. Drogie ale warto sie pozbyć tego nałogu. Nie palę już 7 miesięcy.
Pozdrawiam Tomek
Pozdrawiam Tomek
- kulow
- 50p
- Od: 11 sie 2012, o 17:35
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Niebawem stuknie dwa lata a zbawieniem okazały sie tabletki Tabex - dostępne tylko w aptece na receptę ( Moje słodkie oczka załatwiły to bez recepty)
Ja ostatnio rzuciłem palenie, w styczniu, nawet się zdziwiłem jak łatwo mi to poszło. Wystarczy silna autosugestia no i trzeba się jakoś nagrodzić jakimś innym, mniej szkodliwym, ale za to bardziej wartościowym nałogiem
W sumie to mi wcale nie zależało na tym rzuceniu palenia, z jakichś błahych przyczyn to postanowiłem
W sumie to mi wcale nie zależało na tym rzuceniu palenia, z jakichś błahych przyczyn to postanowiłem
A ja dalej nie mogę rzucić, palę od podstawówki i podwyżki cen niestraszne. Nie mogę się odzwyczaić. Słyszałem kiedyś o teorii, jakoby warto było palić mocniejsze fajki (w sensie np. wersje inne niż light), dzięki czemu wypala się mniej dziennie, bo głód nikotynowy jest zaspokojony i stopniowo się zmniejsza. Co sądzicie? ;)
- zenmach
- 200p
- Od: 11 lip 2011, o 23:03
Ja nie palę już tydzień , pomógł mi Tabex. czasami mam jeszcze ochote zakopcić ale po paru minutach przechodzi, wiem że po trzeźwemu już nie zapale...
Paliłem dwie paczki dziennie...
Paliłem dwie paczki dziennie...
Kiedy tak teraz o tym myślę, to pomógł mi Koniec Świata i gałka muszkatołowa
ha ha. Dwie paczki dziennie przez ile czasu? Ja to pół paczki paliłem przez jakieś trzy lata.
No, może jeszcze trochę mi duchy pomogły. bez pomocy duchów byt się nie udało...
ha ha. Dwie paczki dziennie przez ile czasu? Ja to pół paczki paliłem przez jakieś trzy lata.
No, może jeszcze trochę mi duchy pomogły. bez pomocy duchów byt się nie udało...
- zenmach
- 200p
palilem jakieś 17-18 lat...
No to srogo. W ogóle jakiś cud, ze się udało, toż to prawie zrośnięcie z nałogiem. Ja na następny cel rzucam alkoholizm, nic mi nie dał
Jak bym tak rok temu usłyszał siebie samego teraz, to bym sobie za cholerę nie uwierzył. Ale tak postanowiłem. Nie będę w życiu niewolnikiem ślepo podążającym za tłumem. Moja droga jest inna i ciekawa. Tylko jeszcze nie wiem jaka, ale mam już niejasną wizję...
Jak bym tak rok temu usłyszał siebie samego teraz, to bym sobie za cholerę nie uwierzył. Ale tak postanowiłem. Nie będę w życiu niewolnikiem ślepo podążającym za tłumem. Moja droga jest inna i ciekawa. Tylko jeszcze nie wiem jaka, ale mam już niejasną wizję...
- zenmach
- 200p
mi mój alkoholizm nie przeszkadza...Alembik pisze: Ja na następny cel rzucam alkoholizm
-
- 30p - Uzależniam się...
- Od: 18 kwie 2013, o 11:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
mnie mój jeszcze tez nie :P