Actusowa kolekcja cz.II
- furious
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 wrz 2010, o 11:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Re: Actusowa kolekcja cz.II
O proszę, następny pelo u actusowej I z tego co "podsłuchałem" to kolejny chyba się szykuje do wędrówki do Francji
Dziekuje Wam kochani ,Arletce naleza sie wielkie brawa ,Pelo jest piekny ,zdrowiutki i w ogole ,pierwsza klasa .
Mariusz badylaki wyslane .W piatek powinny byc ,priorytetem poszly wiec stawiasz mi
-- 25 maja 2013, o 10:21 --
Mariusz badylaki wyslane .W piatek powinny byc ,priorytetem poszly wiec stawiasz mi
-- 25 maja 2013, o 10:21 --
Tak ,Madzia mi wysle moja minifurious pisze:O proszę, następny pelo u actusowej I z tego co "podsłuchałem" to kolejny chyba się szykuje do wędrówki do Francji
Kasiu - ten łaciatek wyjątkowo się Arletce udał, zdolniacha z niej Wiadomo - artystyczna dusza, siedzi i w wolnych chwilach te ciapki maluje Nie udało mi się jedynie ustalić czym, ale i do tego dojdziemy (wiesz, ona to w fabryce podglądała )
Hej Koko jak ja przycisniemy porzadnie to nam powie czym maluje ,ale faktycznie tu sie wyjatkowo postarala .Ona po tym piwie ma taka wene tworcza
Wiadomo - każdy artysta na czymś "jedzie"
kapanko dzis wiec nowe focie przy sobocie. oooo tez mam wene
A tak w ogole to w szoku jestem bo swieci u mnie dzis slonce .Oczywiscie tylko na chwile bo po poludniu ma padac znowu .Ale zajrzalam do szklarenki na balkonie ,wszystko zyje ,rosnie i nwet slimak sie zaplatal .Zaraz wloze surowego ziemniaka do doniczek i musze sie pozbyc dziada
A tak w ogole to w szoku jestem bo swieci u mnie dzis slonce .Oczywiscie tylko na chwile bo po poludniu ma padac znowu .Ale zajrzalam do szklarenki na balkonie ,wszystko zyje ,rosnie i nwet slimak sie zaplatal .Zaraz wloze surowego ziemniaka do doniczek i musze sie pozbyc dziada
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu masz rekę do tych maluszków
Nie Wiolu to one mna rzadza
- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu takie małe a juz takie bystre i przebiegłe
Najwazniejsze ,że pięknie kwitna i cieszą
Najwazniejsze ,że pięknie kwitna i cieszą
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
Kaśka Bożeee ale dałaś czadu Nie wiem na co moje ślepia mają się gapić Violka jest śliczna,taka delikatna z niej panienka Mam nadzieje że śmierdziel nie straci zapachu przez podróż bo chce go poczuć
Pozdrawiam Mariusz3357
Nie wiem Mariunio czy on da rade kwiatki utrzymac zanim dotrze ,no ale dalej bedzie kwitl wiec na pewno Cie to nie ominie
- Mariusz3357
- 1000p
- Od: 10 paź 2011, o 16:43
Haha Kurde strasznie jestem ciekaw czy tak śmierdzi jak piszesz A piwko moge postawić,nawet kilka
Pozdrawiam Mariusz3357
No Ty go na pewno pil nie bedziesz malolacie