Mój fijoł 11
Re: Mój fijoł 11
Sliczne fotki a orliki śliczne najbardziej ten niebieski
- Dorota71
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
To ja poczekam az się u Ciebie rutewka rozrośnie i poproszę o kawałek.
- lora
- Od: 25 maja 2010, o 13:43
...niebieski orliki zawsze myślałam ze są tylko różowe...
a zdjęcia kapliczki nie widać...
a zdjęcia kapliczki nie widać...
- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
witaj Ewciu muszę się pochwalić i ja mam niebieskie orliki..... kwitną
Zdjęcia mi się nie otwierają.... muszę poczekać do powrotu do Wawy ... pewnie tam pokazujesz cudne roślinki
Zdjęcia mi się nie otwierają.... muszę poczekać do powrotu do Wawy ... pewnie tam pokazujesz cudne roślinki
Witaj Ewo. Mszyce z Twoich róż przeniosły się do mnie Popryskałam właśnie swoje marne parę sztuk.
- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Agness, orliki są na tyle ładne i mało absorbujące, że dokupię jeszcze paczkę i posieję na przyszły rok
Iwona, wreszcie trochę popadało Taras mam, na razie bez barierki, ale jest Mam skrzynkę z begoniami na oknie i kwietnik z fuksjami na podłodze. Drzwi balkonowe bardzo mi się podobają
Iwona, ten orlik naprawdę jest fioletowy. Rośnie w paprociach już drugi rok.
Betina, doczekałam się deszczu wczoraj. Akurat szykowalismy się do grilla Na szczęście po niedługm czasie przestało padać, ale dzieciaki brata pomoczyły sobie nóżki i inne rzeczy
Gosia, czekam na róże
Dorota, będziesz wiedziała, gdzie szukać
Misiu, zdjęcia zrobiłam, ale wczoraj mieliśmy gości i nie zaglądałam na forum. Zawołam cię, kiedy wrzucę wczorajszy "urobek"
Majka, mnie orliki pasują do wszystkiego-mam je w hostach, w różach, w rudbekiach i same ze sobą
Gosia, a ja wczoraj tego nie zrobiłam Mszyce wciąż zacierają nóżki
Iwona, wreszcie trochę popadało Taras mam, na razie bez barierki, ale jest Mam skrzynkę z begoniami na oknie i kwietnik z fuksjami na podłodze. Drzwi balkonowe bardzo mi się podobają
Iwona, ten orlik naprawdę jest fioletowy. Rośnie w paprociach już drugi rok.
Betina, doczekałam się deszczu wczoraj. Akurat szykowalismy się do grilla Na szczęście po niedługm czasie przestało padać, ale dzieciaki brata pomoczyły sobie nóżki i inne rzeczy
Gosia, czekam na róże
Dorota, będziesz wiedziała, gdzie szukać
Misiu, zdjęcia zrobiłam, ale wczoraj mieliśmy gości i nie zaglądałam na forum. Zawołam cię, kiedy wrzucę wczorajszy "urobek"
Majka, mnie orliki pasują do wszystkiego-mam je w hostach, w różach, w rudbekiach i same ze sobą
Gosia, a ja wczoraj tego nie zrobiłam Mszyce wciąż zacierają nóżki
Moje mszyce właśnie dostały swój mam nadzieję ostatni posiłek
- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
Tutaj znowu pada mam dosc tego deszczu. Rozyce zaczynaja sie rozwijac i musze rwac, bo zdeformowane kwiaty maja.
- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
Żebym przegapiła nową część Twojego wątku Niewybaczalne.
Ale jestem
Ale jestem
- ewamaj66
Jule, i u mnie zanosi się na deszcz, ale na tyle mało go było, że nie mam zamiaru marudzić. Chociaż miałam zamiar popielić. W zasadzie zamiast mieć dobre chęci od godziny powinnam by w ogrodzie
Ania, cieszę się, że zaglądasz
Ania, cieszę się, że zaglądasz
- marpa
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
U mnie leje od godziny ! trochę dość tego deszczu mam ale rośliny zadowolone, chwasty również, zieleń świeżutka, soczysta ...Byłoby miło ale tyle robót zaplanowałam ... sobota z głowy jutro niedziela..a od poniedziałku cd deszczowej pogody u mnie...
Inkarwillę miałam 3 lata , po tej zimie przepadła na pewno te przeklęte gryzonie ...co chwilę wyciągam coś z ziemi co ma zaledwie kilka korzonków całych jak zdążę to jeszcze do doniczki wsadzę i chucham i dmucham i się udaje uratować ...No ale nie wszystko czego się czepią są łaskawe zostawić choć kawałeczek..
Inkarwillę miałam 3 lata , po tej zimie przepadła na pewno te przeklęte gryzonie ...co chwilę wyciągam coś z ziemi co ma zaledwie kilka korzonków całych jak zdążę to jeszcze do doniczki wsadzę i chucham i dmucham i się udaje uratować ...No ale nie wszystko czego się czepią są łaskawe zostawić choć kawałeczek..
- ewamaj66
Maryniu, u mnie inkarwilla przemarza. Raz przetrwała zimę, ale była okryta. Obym nie zapomniała tego zrobić przed zimą-wtedy zwykle tylko róże mam w głowie
Nie pada, ale pochmurno i dość chłodno. Pogoda w sumie niezła, a ja siedzę w domu, zamiast wziąć się za robotę.
Nie pada, ale pochmurno i dość chłodno. Pogoda w sumie niezła, a ja siedzę w domu, zamiast wziąć się za robotę.