Roślinny pokój
-
- 1000p
- Od: 16 cze 2013, o 15:41
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Roślinny pokój
Śliczny łabędź
A hoja jak fajnie zwisa
A hoja jak fajnie zwisa
- Karti
- 200p
- Od: 31 maja 2013, o 14:31
madusia kiedyś się doczekasz Kerri(ja mam nadzieję, że też ) na pw podesłałam ci link do tej strony rosyjskiej z origami bo już znalazłam
Dziękuję Fraszko hoja zwisa bo chciałam ukazać jej długość ale marzy mi się podpora taka duża w kształcie serca
Dziękuję Fraszko hoja zwisa bo chciałam ukazać jej długość ale marzy mi się podpora taka duża w kształcie serca
Witaj!
Piękne masz rośliny
Śliczna córcia, taka mała zalotnica. Podziwiam Ciebie za cierpliwość, mnie by chyba szlag trafił.
Wielki SZACUN!
Piękne masz rośliny
Śliczna córcia, taka mała zalotnica. Podziwiam Ciebie za cierpliwość, mnie by chyba szlag trafił.
Wielki SZACUN!
- madusia
- 1000p
- Od: 19 paź 2013, o 20:15
- Kontakt:
Dziękuję za link a kerri doszła
- Karti
- 200p
smolko ja to cierpliwości muszę mieć full na zapas, bo jak nie roślinki to kot, to mały szkodnik, to znowu brat lub składanie origami
madusio Gratuluję kerri Ja swojego grudnika z korytarza przyniosłam do pokoju i chyba nie zauważył przeprowadzki(od wczoraj pąki się utrzymują ) Ładnie na białej serwetce stoi co stwarza fajny klimat - podeśle zdjęcie po południu do tematu
madusio Gratuluję kerri Ja swojego grudnika z korytarza przyniosłam do pokoju i chyba nie zauważył przeprowadzki(od wczoraj pąki się utrzymują ) Ładnie na białej serwetce stoi co stwarza fajny klimat - podeśle zdjęcie po południu do tematu
- madusia
- 1000p
- Kontakt:
Czekamy na fotki grudnika
- Karti
- 200p
- madusia
- 1000p
- Kontakt:
Śliczniutki grudnik i ile pąków
- madusia
- 1000p
- Kontakt:
No to kochana gadzinka
- Karti
- 200p
Madusiu i to jaka Bałam się, że zauważy i mi pąki wszystkie zrzuci a na razie musimy tylko pilnować by szkodniczek nie zrzucił
A tak przy okazji jaka jest szansa na ukorzenienie teraz fikusa beniamina? Znajoma była w szpitalu i wczoraj mi przyniosła trzy gałązki już zanurzone w ukorzeniaczu, w ziemię wsadzone i nie wiem czy robić sobie jakieś nadzieje (liście biało-zielone )
A tak przy okazji jaka jest szansa na ukorzenienie teraz fikusa beniamina? Znajoma była w szpitalu i wczoraj mi przyniosła trzy gałązki już zanurzone w ukorzeniaczu, w ziemię wsadzone i nie wiem czy robić sobie jakieś nadzieje (liście biało-zielone )
- crazydaisy
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 cze 2013, o 09:45
Kurcze, fikusy to ja ukorzenialam w wodzie. W ziemi mi nie poszly. Ja mysle, ze wyjelabym je z ziemi i wsadzila do wody.
Kinga
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
Fuksjoza, hojoza, ketmioza, czyli komus tu odbija... ;) cz.3 - http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 05&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zgoda bez polskiej czcionki/Adminka
- madusia
- 1000p
- Kontakt:
Ja też zawsze w wodzie ukorzeniam i zawsze puszczają, do ziemi dopiero jak już maja korzonki