oraz hipermarketowych zabiegów przyklejania do kaktusów suszonych kwiatów silikonemania007 pisze:Jedyne czego tak naprawdę nie lubię to dwóch gatunków kaktusów zaszczepionych jeden na drugim.
Kaktusy i sukulenty - 1cz.(2006.07-04.2008)
- Zaczarowany
- 200p
- Od: 8 mar 2007, o 10:57
Aniu007 a ja nie mówię, że Ty droga koleżanko mówisz, że mój mini ogródek jest nie ładny. Sam nie jestem z niego zadowolony, ponieważ wiem, że musze włożyć w niego jeszcze sporo pracy.
Zgadzam się Aniu. Ja wręcz nie mogę na takie „dziwadła” patrzeć. Wydają mi się takie nie naturalne. Podobno jak są takie małe w hipermarketach to jeszcze jakoś wyglądają. Dorosłe są dopiero naprawdę ohydne.
Basiu nie czepiasz się. Sam widzę, że zbiera się na nim osad. Prawdopodobnie to wina wody. Pewnie jest w niej dużo kamienia. Trzeba coś z tym zrobić. Oczywiście zbiorę tą górną warstwę. Ale co dalej. Czy przegotowana odstana woda będzie lepsza?
W Obi widziałem przyklejane kwiatki na silikon. Szok!! To jeszcze gorszę niż te naszczepiane dwa gatunki kaktusów.
Zgadzam się Aniu. Ja wręcz nie mogę na takie „dziwadła” patrzeć. Wydają mi się takie nie naturalne. Podobno jak są takie małe w hipermarketach to jeszcze jakoś wyglądają. Dorosłe są dopiero naprawdę ohydne.
Basiu nie czepiasz się. Sam widzę, że zbiera się na nim osad. Prawdopodobnie to wina wody. Pewnie jest w niej dużo kamienia. Trzeba coś z tym zrobić. Oczywiście zbiorę tą górną warstwę. Ale co dalej. Czy przegotowana odstana woda będzie lepsza?
W Obi widziałem przyklejane kwiatki na silikon. Szok!! To jeszcze gorszę niż te naszczepiane dwa gatunki kaktusów.
- Zaczarowany
- 200p
Lżej się na duszy zrobiło wiedząc że jeszcze ktoś lubi szczepione kaktusy. A tu fotki tych "paskudztw" kwitnących
cd.: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7219
cd.: http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=7219
- Zaczarowany
- 200p